Växbo..

Stället som gud glömde, eller kanske hittade han aldrig hit. Förståligt i så fall. Där befinner jag mig nu iaf. Hos min kära mor och far.
Var helt själv på jobbet ida. Lite tråkigt faktiskt att stå där helt själv och jobba. Men så är det ibland. Började med att klippa pappa Wallbom när jag kom innanför dörren här hemma. Sen kommer första kunden i morgon klockan 10.00 Sen rullar det på med två till klippningar och två klipp och färg innan jag får börja dona i ordning mig själv till kvällens fest! Ska nämligen på 20års fest i morgon, igen :)
 
Nu sa jag se vem som åker ur lets dance.

Kommentarer
Postat av: stina

tjänar fickpengar ser jag ; )

å du, jag skulle behöva beställa lite med dig !! 5 par foppa-tofflor, olika färger, 18 thai-byxor, 25 plattor chang och 10 plattor singha .. har jag glömt nåt ? Just ja, en massör !!
Men det är väl inga problem ? Du har ju stor väska :)

2008-02-01 @ 22:36:34
URL: http://stinakampe.blogg.se
Postat av: Jessica Schön

Jag startar igång salongen 1:a mars, kommer att utföra alla slags vaxningar då, dock kommer jag inte utbilda mig inom brasiliansk, istället ska jag öva på 10 personer där en utbildad tjej lär mig. Så när jag startar 1:a mars kommer jag även kunna utföra dem.

Dessa 10 personer kommer jag ringa upp så fort det är fullt, alltså så fort 10 pers står med på listan, och DÅ bokar vi in tider. Så tyvärr kan jag säga att du inte hinner få en gratis av mig innan du åker :/ Är du intresserad jobbar ju fortfarande Pernilla på där nu, det är hennes salong jag tar över, hon gör ju brasilianska :)

Jag har stört mig på att bilden i menyn är ivägen för texten, vet inte om det är bara jag som stör mig på det? Haha! :) Jag vill kunna läsa hela texten ju, nu måste jag kopiera den och klistra in i word för att kunna läsa! :D

Ses imorgon! Ska bli kul :)

2008-02-02 @ 00:15:08
URL: http://salongjessica.blogg.se
Postat av: Madeleine Scherling

Mja, en liten del av det åker på imorgon. Bestämt klädsel för morgondagen? :)

2008-02-02 @ 00:49:53
URL: http://scherling.blogg.se
Postat av: Josephine

trevlig blogg

2008-02-02 @ 11:59:29
URL: http://josephinewestling.blogg.se
Postat av: Josephine

hihi lugnt

2008-02-02 @ 12:54:19
URL: http://josephinewestling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0