Ooops..

Räknade fel nyss.. 116 kulor var det!

Last november and First advent..

Idag har det inhandlats massa julsaker! Julgran, tre ljusstakar, 114st julkulor, ljus, julpapper ja allt kan man väl säga! Så nu börjar det bli lite julstämning här hemma.. Jag ville helst sätta upp julgranen oxå men fick lov att hejda mig lite.. Hehe. '
Även lite prylar och planering till lägenheten han vi med. Så innan jul så ska allt va klart här hemma. Så himla skönt och hoppas att allt blir så bra som vi har tänkt oss! Nästa vecka får vi hämta vår nya soffa oxå! Längtar! Den är så stor och skön och fin! (jag sörjer fortfarande den vita barcelona-inspirerade soffan frånikea men jag måste försöka komma övver den nu.)

Rolig dag för oss och hemmet men en mycket dyster dag för mitt bankomatkort (!)
i morgon är det december. Så i natt måste jag ladda batterierna om jag ska orka jobba som en duracellkanin ända fram till jul. Sova får jag göra i januari :) eller på en solsol i mars!

Nu blir det mys med Johan. han åker i morgon igen. Som vanligt blir det nått avsnitt av prison break i sängen.


Guilty conscience..

Gårdagen var en tung dag. Ovisshet och oro. En av tjejerna på salongen har varit med om en olycka och kommer nu va sjukskriven väkdigt länge.. Tänker på henne hela tiden på jobbet. Jag skulle ha börjat vif lunch igår men fick hoppa in tidigt och lösa allt med hennes kunder. Vilket oxå reulterade i att jag fick jobba hela dagen idag med hennes kunder. Jag kanske är fjantig men jag tycker det är läskigt! Hennes kunder har gått till henne så länge och är lixom så inbitna så det känns att dom tvivlar på mig i börjar. Men alla blev supernöjda idag! Ännu roligare att alla gjorde stora förändringar! Ingen som fegade ur och "bara tog topparna" för att dom fick gå till mig. Mycket lyckad dag!

Men jag har så dåligt samvete.. I torsdag sa jag att jag önskade att det skulle regna pengar över mig och nu står jag med fullbokade listor på salongen, vilket innebär mer mycke mer pengar än vad jag är van vid, på grund av henens olycka! Jag känner mig hemsk!

Shemat för december är underbart (eller inte) från nu till julafton är jag ledig tre dagar. Annars jobbar jag måndag till torsdag 9-20 fedag 9-18 lördag och söndag 10-17. Kul kul! Kommer ligga deckad på julafton! haha!
Men mitt samvete säger åt  mig att inte klaga.
Jag har fått mig en rejäl tankeställare den här helgen. Hur fort livet kan förändras. Jag ska sluta ta saker förgivna och försöka njuta av det jag har här och nu. jag lever alltid i det som kommer hända om 2-3 månader, planerar och tror att allt kommer bli bra då. Fast jag har det helt okej här och nu.

Därför blir kvällen en myskväll med vänner. <3

I love my job..

Vissa dagar älskar jag mitt jobb helt underbart mycke! När man verkligen kan få människor att må bra och bli glada.

Förra vecka kom det in en dam och nästan grät för hon va så missnöjd med håret. Jag rekomenderade henne först att gå tillbaka dit hon hade klippt sig och ge frisören en chans att rätta till. Men hon ville verkligen inte gå tillbaka. Så jag gjorde mitt bästa och försökte få till en frisyr av de hår hon hade kvar.
Det värsta va att hon hade försökt spara ut håret innan och nu var hon superkort igen plus att hon skulle på en arbetsintervju dagen efter.. Stackarn!
När vi var klar så hade hon en frisyr men det va ju kort. Men hon tyckte att det kändes bättre och det va det viktigaste.
Sen i går möter jag henne på stan och hon lyser upp totalt och kommer fram och kramar och tackar mig och säger att hon aldrig har varit så nöjd med håret och att hon känner att den här frisyren är vekligen "hon".
Sånt gör en alldeles varm. Att jag har gjort en människa så glad. Inte nog med det, en halvtimme senare kommer hon in på salongen med en blomma. Hon ville att alla skulle veta hur duktig jag var och att hon va så himla nöjd. Då vet jag inte riktigt vad jag ska säga! jag menar, det är ju mitt jobb att göra folk fina i håret och göra dom nöjda!


Fick iaf en jättefin blomma och ett kort fär det stod "Du är en ängel! Du åstadkom mirakel!" Gulliga!

Dagen idag började med sovmorgon! Underbart! Sen myslunch med Stina. Torsdagar är vår lunchardag :) Sen va det bara treviga och nöjda kunder på salongen idag. Alltid roligt! Johan har äntligen kommit hem nu och hunnit åkt igen! haha träning bara så han kommer tillbaka snart.
Själv sitter jag och klunkar tranbärsdryck. Guess why?! johanna har glömt att kissat. FYY!

Nu måste jag springa på toa.. IGEN!!


Good night..

Godnatt från mig och budda i bakgrunden. min sängkamrat nu när johan är borta :)



Christmas time..

I år ska jag fira jul! Jag ska göra jul här hemma på riktigt. Det har jag inte gjort sen jag flyttade hemifrån. Så det är ca 5år sedan jag hade jul runt omkring mig i hemmet hela december. Men i år vill jag att det ska va på riktigt med ljusstakar i fönstren, julgran och julgardiner (i köket iaf:))
Så i helgen blir det en shoppingsväng och handla adventsljusstakar och julstjärnor och grejer. Jag har förvarnat johan, han måste faktiskt följa med. han lät inte direkt överförtjust.

Skrivit önskelista har jag oxå gjort!  Känner mig som fem år igen. fast nu har jag inte kryssat för massa saker i leksakskatalogen :)

Nästa vecka SKA vår efterlängtade soffa komma. Fattar inte varför det ska behöva ta 8 j¤%("#¤& veckor.
Nu; sängen.





Oh, my baby love..

Jenna, en tjej som jobbar på salongen, har en liten ursör son som heter Eddie och har precis fyllt 5år. Jag brukar klippa honom och han ska självklart ha tuppkam som ska sprejas grön (förlåt, hulkenfärg mena jag). i lördags när vi hade invigning så va hela familjen in och kikade lite och då kom Eddie fram till mig och frågade om jag kunde fixa frillan på han. tuppkam och grön sprej as usual. Självklart fixade vi det och då va hela hans dag gjort. Hur nöjd som helst.

Sen berättade Jenna för mig att dom hade pratat om nåt där hemma och kommit in på mig. Jenna säger; visst är Johanna söt Eddie? Eddie svarar; mm, jag tycker att hon är vacker.
Sen tittar sötnosen ner i backen och säger; Mamma, jag är kär i Johanna.

ÅÅHHH! Han är ju så gullig! Min lilla sötnos!tur för Johan att Eddie bara är 5 år :) haha

Finaly snow..

Måndag, ny vecka, löningsvecka, SNÖ!
känns som att den här veckan kan bli lite bättre än förra.. hoppas på de.
Gick ut hårt med en 12timmars arbetsdag. Thailand here we come säger jag bara! morgondagen ska börjas med ett träningspass sen jobb till åtta. Sen känns det som att det bara går utför till helgen. Lovely! längtar till nästa helg eftersom det blev jobb den här helgen och då hinner man aldrig vila.

Visst är det härligt med snö! Som jag har längtat nu!

Pics..

     

1.Elin och Molle. 2. Stina och Johanna. 3. Elin och jag

   

1. Josse och jag. 2. Stina och Johanna. 3. jag Elin och Molle

Saturday night..

Det är ingen höjdare att jobba lördagar. Det går bra på dagen just när man jobbar men på söndagen så är det inte kul. Helgen blir så kort!
Men helgen har varti trevlig iaf! Invigningen på salongen gick bra och det verkaade bli fest där hela kvällem för när jag gick vid halv 8 så kom det ännu mer folk. Hoppas dom hade kul!
Jag och johanna letade oss vidare till elin som hade födelsedagsfest. Massa mysiga kompisar och massa fika! Riktigt kalas va det! Sen gick vi vidare till slicken, vilket brukar vara kul. Men va ingen höjdare igår. tråkigt folk där, ja inge kul helt enkelt. Så jag knallade hem tidigt. Vilket va skönt i morse när jag vaknade före 10 och mådde utmärkt :)

Älskar bakisdagar utan att va bakid. Man får ligga på soffan hela dagen och äta och dricka massa onyttigt plus att man mår bra.

Nu blir det ensam mamma söker och sen en wallanderfilm.. Sen är det måndag igen..

Thai Thai Thai Thai Thailand!


It´s all about the money..

Jag hatar det! Att behöva oroa sig för pengar..
Eller oroa sig är kanske fel ord. För det räcker till det som det måste räcka till.. Men det räcker inte till allt det jag vill att det ska räcka till.. Kombinationen massa räkningar och lugnt på salongen är ingen perfect match om jag säger så. Inga pengar över till lön! Fan oxå!
Aja men thats life.. Får jobba häcken av mig i december istället. För då jävlar är folk som galna. Då ska helt plötsligt alla vara piff i håret. Är redan fullbokad en vecka före julafton.. Helt ärligt så fattar jag inte varför det är så himla viktigt för folk att va fin på julen. Man är ju ändå bara hemma hos familjen..
men jag ska inte klaga :)

Suprise suprise..!

Jag satt i soffan nu i kväll och väntade på att Johanna skulle komma hit efter jobbet. Stax före åtta ringer det på dörren. Jag går och öppnar och är helt säer på att det va Johanna. Men icke!
De va Johan! Helt fel. Han ska inte va här, det är onsdag, han ska va i Stockholm och komma hem imorgon kväll! Men superglad blev jag iaf! och kladdkaka med grädde och cola hade han med sig! Jag har nämligen namnsdag idag! De ni!
Bästa överraskningen idag! Ha inte fått nån mer men ändå :)

Annars har jag varit rätt så effektiv idag om jag får säga det själv. Klev upp vid nio och lagade lite mat. Kasslergryta och köttfärssås. Sen knallade jag till jobbet. men antingen är folk jävligt tråkiga ni i november och ska spara sig närmare jul eller så har lågkonjukturen drabbat mej oxå! för det är så himla lugnt på salongen. Klipp till er folk!

Sen har jag varit till banken och fixat inlösenavtal så pengarna hanmar på mitt konto när folk betalar med kort. Lite tråkigt om nån annan får mina pengar! När jag kom hem från jobbet så tog jag tag i alla j#¤%a papper.. Men gick relativt smärtfritt. Så nu är alla rapporter av alla dess slag skrivna.

THAILAND! Har suttit och kollat runt och drömt mig bort..
Tomten, jag önskar mig Thaipengar i julklapp..

Options..

Olika alternativ, olika erbjudanden.. Visst är det bra att ha alternativ att välja bland men det gör en förvirrad! Och när erbjudandet låter väldigt lockande så blir man ännu mer förvirrad. Men det finns tid att fundera..

Tränade i morse iaf.. Gick väldigt segt, märks att jag har förkylningen kvar i kroppen. lite riskabelt att träna nu men man måste chansa lite.. Antingen så sprider jag runt bakterierna och blir ännu sjukare eller så blir jag piggare och friskare av träningen. fifty-fifty chansning :)


I morgon blir det matlagning och städning på morgonen sen jobb sen ska jag och Johanna kanske busa igen. Funderar på att ge oss på köket. Det ska målas om.. :) Hm.. undra vad vi ska göra nästa vecka.. Hahah!


Hey ho lets go..

Lugn och skön dag på jobbet idag. inga större problem. Sen blev jag bjuden på pannkakor hemma hos Stina och Tobbe. Gott gott! Så kikade jag lite på deras nya lya. Sen åkte vi iväg och handlade lite mat så nu ska jag dona i köket i morgon kväll. Först och främst ska jag iväg och träna i morgon bitti. Måste ta det lite lugnt med tanke på förkylningen men jag längtar! Var så himla länge sen jag tränade nu. Och ska jag vara slimmad till i mars (ja det blir nog Thailand ändå) så får jag ta och ligga i.

Nu sitter jag och håller tummarna för syster!

Funderar lite på klädsel till lördag oxå, (halva nöjet med att gå ut är att få fundera på kläder, smink och hår hela veckan)
Det blir antingen min zebraklänning och lack tights eller spets leggins och en blank shortsdress som jag kanske ska köpa av stina. Måste skriva till henne att ta med en till gymmet i morgon..

Antagligen så åker det i extentions på lördag igen. håret har ju fått vila ganska många veckor ändå :)

New week..

Nu har peppe åkt hem :( jag vill verkligen ha en hund ännu mer nu!

Söndag, inte så farlig ångest ändå. känns helt okej att jobba i morgon, antagligen för att jag va hemma i fredags. måndag innebära ny vecka med nya tag. Ska ta tag i träningen igen den här veckan hade jag tänkt, på tisdag antagligen. Sen på fredag fyller Elin 20år! Grattis grattis! (jag vet vad du ska få i present! hihi) Henne ska vi fira på lördag.
På lördag har vi nyinvigning på salongen oxå! Kom och kika lite på vad vi har att erbjuda. Öppet mellan 12-20.Klicka in på Salong Posh.

Nu ska jag mysa hejdå med älsklignen. Viket innebär, se till så han har packat enr allt han ska ha med sig och sen krypa ner i sängen och kolla på ett Prison break avsnitt. MYSMYS!

Nu väntar annu en vecka som änka :(
undra vad jag ska hitta på för bus denna vecka och överraska johan med när han kommer hem, Kanske ska ta tag i köket den här gången ;) haha
Natti!

Me and the dudes..

Lovade ju att bjuda på lite bilder från förra helgen oxå. Som vanligt så blev det ju jag och grabbarna när jag går ut hemma i Bollnäs. Men vad gör det när man har fruktansvärt roligt ihop? För ett och ett halvt år sedan åkte jag själv till sälen med dessa 8 killar, dom är så härliga! Va nästan en liten reunion i lördags! Kul as hell!

   
       

Kuckelimuckmeducin..

Bästa botemedelet mot superfökylning är en dag på soffan sen en kväll med tacos, Elin och Johanna. Dom två tillsammans resulterar i en hel del asgarv! Så jävla roliga! de va nog de jag behövde för jag känner mig mycket piggare nu än vad jag gjorde idag. (eller så har mina 14 timmar sömn gjort sitt)

Min tanke var ju att jag skulle ha Peppe i en helg och på så sätt stilla min saknad efter en hund för ett tag. Hm jag tror att det har fått motsatt effekt! Nu får han nog inte åka hem. Tyvärr pappa!


Nu ska jag väcka min sovande och snarkande hud och gå och möta Johan tror jag. Han och grabbarna har myskväll.
FM 09 kom ut idag! En helig dag för dom!


Sick and tired..

Jag är sjuk! fy sjutton! Nu får jag bara för att jag sa att jag va så pågg och frisk förra helgen. Man ska aldrig säga så! Jag trodde att jag skulle vara frisk när jag vaknade i morse. Sov nästan 14 timmar i natt! men tyvärr va jag bara sämre!
Med mitt jobb så drar man sig verkligen in i det sista för att vara sjuk. Massa pengar som försvinner när man måste boka av kunder och så vill man inte krångla! Men samtidigt så kan man inte stå med rinnande näsa och halsont och feber. Blir inte en sån trevlig upplevelse för kunderna. Men som sagt så drar man sig in i det sista. konstigt egentligen att man inte är sjuk oftare med tanke på hur mycket folk man träffar varje dag och hur mycke baciller man måste få i sig!

Jag och Johan  är hundvakt i helgen. Åt mys-peppe. Han är ju van att bo ute i skogen med mamma och pappa så vi får se hur han trivs här i staden. Men än så länge så går det hur bra som helst. Han har fått lite mat och nu har vi varit ute och gått lite. Han brukar alltid bli så glad när han ser folk eller hundar så då börjar han gnälla men fast vi mötte massa folk så sa han inte ett ljud! Så duktig!
nu har han slagit sej ner och somnat på mattan bredvid min säng.
Eller nu kom han och lade sig bredvid mig i soffan (det där får inte mamma läsa!) Men hos mig får han de!




Nu är det dags att snyta sig igen..

Å så här fin blev vår hall! Johan  tyckte oxå att det blev fint. han visste inte om vårt lilla bus så han blev lite överraskad. Men det blev verkligen mysigt och det känns lixom hemma. Skönt skönt!


Girlpower!

Jag och Johanna har underhållt oss med att tapetsera om min och johans hall :) första gången vi någonsin ger oss på nåt liknade. Men resultatet är hur bra som helst!
Jag säger ju de! Jag kan ju bara jag vill!
Så nu har vi troligen Gävles finaste hall :)

   

Wireless..

Sladdar!!! Finns nog inget jag hatar så mycket som sladdar! Om världen ändå vore helt och hållet trådlös! Skulle va helt underbart! hade tänkt att bjuda på lite bilder från helgen men då måste jag hitta sladden först. Och nu har jag tydligen städat så bra så jag hittar inte ens sakerna,, Big suck!

Fula är dom oxå!

Desperate housewife..

Ja det är nog jag.. Jag städade  i mer än fyra timmar igår och fortsatte idag men är ändå inte klar. Sen va det mycke mer lockande att gå och äta tacobuffe med Molle än att göra klart här hemma.. Så i morgon blir det sista putset innan helgen. Så det är fint och rent när mina älsklingar kommer!
jag skulle nog kunna bli hemmafru. jag har ju fullt upp hela tiden med saker här hemma och har man tid så kan det faktiskt vara riktigt kul. Iaf när det börjar bli klart.

I morgon ska jag antagligen ge mig på något som jag aldrig har gjort förr. Men nån gång ska va den första och hur ska man kunna lära sig om man inte provar! Jag är inte helt bakom flötet heller när det gäller att vara lite händig :) ja man får säga så om sig själv faktiskt!

Återkommer i morgon om resultatet, om jag lyckades fullfölja eller om jag gav upp! (tvivlar på att jag ger upp med min envishet)

Nu ska jag mysa lite med Johanna (Nylund, inte jag) och Molle!

Bedtime..

haha nu ligger jag i en halvt renbäddan säng. Orkade bara bädda min sida. Så till vänster om mig ligger ett täcke utan påslakan, en kudde utan örngott och en hel hög med rentvättade kläder som jag inte orkade vika ochta reda på. Då gör vi som vanligt, skjuter upp det till en annan dag!

Jag blev glad ikväll! Johan kommer hem på torsdag kväll och han ska inte åka på nån innebandyträning och han ska inte på festen på lördag. Och vet ni varför,? för att han ville va med mig!
Superduperglad blev jag när han ringde och sa det! Min älskling!

På tal om älsklingar så kanske jag får en till här hemma i helgen. Världens sötaste Peppe. Mor och far ska till Stockholm och då måste ju vovven ha nånstans å va. Jag ställer mer än gärna upp! Vill så gärna ha en hund. Saknar Peppe och Lina (vår förra hund) hur mycket som helst nu! Men samtidigt så är det ju så mycket krångligare att ha hund när man bor i lägenhet. Så vi får se om Peppe klarar av en helg i staden eller om han hellre stannar hos mormor och morfar.

NattiNatti


Wonderful monday..

Jobba.
Tvätta.
Diska.
Städa.

I need a hero..

20års kris till tusen!!


My love has another love..

My love has another love....



Morgondagen, eller kvällen ska jag kanske säga, med Stefan är något välbehövligt just nu!

Shopoholic..

Nu har jag handlat så mycket så jag nästan skäms! Eller ja, jag är skitnöjd med alla saker. Är faktiskt skönt när man har lite tid att gå på stan utan att man ska handla något speciellt. och ännu bättre blir det när du hittar massa saker!

Först blev det ett par kängor eller boots eller vad man ska säga på Din sko. Sen en stickad tröjklänning på H&M. Sen kom dagens höjdpunkt. Ett par underbart snygga skor på Vagabond! Visasr en bild längre ner..
Jag provade en klänning på Carlings först när jag va med Molle men jag tyckte att den va lite för urringad så jag struntade i det. sen när jag gick med Johanna en sväng så ville hon in på Carlings och titta och då kom han i kassan fram och sa "du ska ju ha den!" så jag provade den igen.. Ja så gick det inte att motstå längre! haha!
Så det blev en ordentlig shoppingdag bara sådär ändå. Men jag är riktigt nöjd med allt jag har köpt! SÅÅ kul!!





Visst är dom snygga?!


(nu behöver jag bara köpa nagellack i morgon..
och kanske nått halsband och kanske...)
To be continued..

Somebody help me..

Nu har jag så mycket idéer om vad jag vill göra här hemma. Och jag vill ha allt klart nu på en gång! Jag hatar att vänta. Mest av allt blir jag arg för att det handlar om saker som jag inte klarar av att göra själv. Jag är ganska självständig av mig och blir så frustrerad när jag verkligen behöver hjälp av någon annan.

På veckorna blir det inte mycket gjort när Johan är borta sen så är det alltid så mycket som man ska hinna med på helgerna.

Åh nu blir jag frustrerad! Sen vill jag ha våran soffa! Vänta är inte ett dugg roligt.

Nu ska jag flytta och dona med lite pengar och hoppas på att dom förökar sig lite. Så kanske det blir som vi vill här hemma och en liten resa till våren kanske. Hoppas hoppas hoppas!

Grey´s..

nu är det en sån där kväll igen. Jag och Molle och en varsin dator i knät. Sköna kvällar. Och det innebär oxå att jag slipper sova själv i natt och då kanske jag äntligen kan sova.

Nu har jag fått fixa Stinas hår en gång till. Fin fin blir hon..

Jag har egentligen ingenting att skriva så jag vet inte varför jag gör de :)

Nu ska vi kika på världens härligaste män och kolla på tapeter på datan :)

Sleepless night..

Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt att somna! Nu vet jag verkligen inte heller.. oftast så har man ju en liten aning om varför.. om man ligger och funderar på saker och ting.. Men nu tycker jag att jag slappnar av och inte tänker.. Men ändå så somnar jag inte!

Halv tre i måndags och tre i natt.. Inte bra det.. tur att jag hade sovmorgon idag iaf!  Min enda räddning. Vad skulle jag ha gjort annars?

nu håller jag tummarna för att jag får göra ännu mer slingor i stinas hår i kväll :) Haha!

Dags att kila till jobbet nu..

!!!

Vägra bry sig om USA valet säger jag bara!

Så totalt ointresserad! Fattar inte varför de ska ta upp tv-tid här i Sverige.
Jag brukar faktiskt kolla på csi nu!
Mycket irriterad!

F for food..

Åh! tre timmar och nio matlådor senare kan jag sätta mig i soffan!

Johanna är på våg hit och en hallonpaj står i ugnen. Helt underbart! Vi ska titta på Sex and the city filmen och möjligen Desperate housewifes. Myskväll med andra ord. Synd att stinilusen inte är nå pigg så  hon inte lunde komma och joina oss..

Nu är pajen klar och Johanna kom precis så nu ska vi mysa :)

Alone again..

Ja då kom man hem till en tom lägenhet igen,.. Har dränkt mina sorger i brun-utan-sol nu. haha!
Det märks att man inte vill vara hema själv. Idag gick jag direkt till stinas salong efter jobbet och så fixade vi håret på varandra igen.. Men när klockan va 23 och vi skulle gå hem så skulle jag kunna fortsatt bara för att slippa gå hem till en tom lägenhet..

För en gångs skull blev Stinas hår inte en katastrof! haha missuppfatta inte de där nu men hennes hår har en förmåga att jävlas när man försöker göra det ljusare. Den här gången gick det riktigt bra! Jag vill gör slingor och tona det igen nu men jag tror inte att hon har nå hår kvar då eftersom vi gjorde en avfärgning, blekta slingor, bottenfärg och toning nu på samma kväll :) Så nu är det bara börja bygga upp för att kunna bryta ner håret igen haha!

Mitt hår fick ännu mörkare bottenfärg och ljusa slingor.. och två tvättningar med djuprengörande shampoo! haha superblekt hår+svart sprej-färg = inte bra! haha! varken mitt hår eller mitt ansikte gillade att vara Kiss! haha lördagen har resulterat i grådassigt hår och oren hy. Undra hur deras hy såg ut egentligen?

Nej nu ska jag leta mig till en tom och kall säng om jag ska orka upp i morgon bitti..

Natti!

Sad Sunday..

Jag tror att jag håller på blir förkyld :(
Har så fruktansvärt ont i huvudet. och det beror inte på gårdagen, det är inte sån huvudvärk. Söndagsångest till tusen oxå. Har inte vilat en minut ens i helgen. Dagen idag har spenderats på soffan men jag har inte kunnat sova nå. Natten spenderades på Elin och Patrics soffa eftersom Johan glömde nycklarna!
Jag vill inte bli sjuk.
Jag vill inte jobba i morgon.
Jag vill inte att Johan ska åka!

Nu ska jag titta på formel 1. Sista tävlingen nu.. Jag hoppas på Massa men jag tvivlar.. Blev ju lite spännande nu iaf när det började spöregna precis när starten skulle gå.. Så dom fick vänta 10 minuter.. Nu har dom kommit iväg så nu ska jag kika på de...

Halloween..

                     

                           

                 

     



Hahaha! nu orkar jag inge mer! Men jag tror att ni fattar hur roligt vi hade!
Fatta vilken jävla blandning! haha


Det finns ännu fler bilder hos Elin







Nice weekend..

Den här helgen har nog haft ungefär allt. Utom vila och mys med älsklingen. Tyvärr. Några saker som verkligen skulle behövas nu.

Helgen började med after work på fredag kväll med gamla klasskompisarna Elin och Sara. Stina och Josse skulle med oxå egentligen men dom fick förhinder. Men de stoppade inte oss andra. God mat och vin och härliga drinkar bjöds det på på Absint. Sen gick vi vidare till elin och hämtade en Martiniflaska och gick hem till mig. (killarna splade fifa hos elin så där va vi inte välkommna) Så vi tog nån drink här hemma och kollade på idol sen väntade sängen..
Eftersom helgen innehöll allt så blev de så klart lite jobb oxå på lördag. Paff som fan blir jag när min kund säger att det är röd dag och systemet är stängt! Jaha ja, då fick det bli bacardi razz på kvällen då. Och kvällen va rikrigt rolig! Så härligt att alla verkligen kom utklädda! Så skönt att alla kan bjuda på sig själv. Allt blir så mycket roligare då!

Tusen tack alla för en riktigt lyckad helg!

Nu väntar jag på att joahn ska komma hem så jag kanske får umgås med han i fem minuter innan han åker bort och jobbar igen :(

RSS 2.0