Lager 157..

Var faktiskt helt okej.. Handlade lite tröjor och underkläder iaf. dock bara svarta kläder som vanligt :) tråkig jag är! men fick ju mycket för pengarna iaf. det är bra.
I kväll blir det bara ta det lugt och förbereda sig lite inför morgondagen. smörja in min med lite brun utan sol och så :) det behövs verkligen. och flera gånger oxå. Hoppas det är nån bra film på tv som man kan slötitta på..

uppdateringen..

Jag var faktiskt ganska duktig på bowlingen igår. 213 poäng efter två serier. vi tjejer fick köra på en egen bana.. förstår inte varför killarna inte ville vara med oss :)
nu sitter vi och väntar på stina och mattias. Stina har informerat mig om att vi ska till skogen i dalarna, Sågmyra tror jag att det heta. Det blir nog en trevlig dag. Vi brukar ha roligt vi fyra :)

Bowling tonight..

Det är vad som häder i kväll.. Jag är ingen höjdare på det med jag kan nog underhålla en och annan. Å det är ju bra iaf..
uppdaterar senare om hur det gick.

i dag har de varit jobb. Lunch med lillesyrran och Johan. Sen följde jag med pojkarna och kikade på fotboll...
i morgon måste jag masa mig upp ur sängen i tid oxå. Då ska vi åka och göra av med alla julklappspengar på lager 157. Har ingen aning om vart de ligger., Dagen ska ju spenderas med Johan Mattias och Stina så det kommer nog bli roligt iaf!

Det nya livet..

ska ju börja snart oxå. Så nu är det bäst att jag passar på att äta godsaker innan nyår. På nyårsdagen får jag oxå äta eftersom då har jag planerat att vara bakis å då får man!
Men sen blir det andra bullar. Eller ja, nå bullar ska de ju inte bli på ett bra tag. Men börja träna ska jag nu när jag fick presetkort på friskis för 1000kr och detox som jag ska dricka.
Jag hoppas att jag hinner se lite resultat iaf innan vi åker till thailand..

Hos mor och far..

Sedan annandagen har jag varit hos mamma och pappa. Vi var till mormor och morfar igår oxå och firade jul med dom och morbror, maja och kusin elias. Och sen så spelade vi spel på kcällen, rappa kalja som jag och johan hade fått tidigare. Å herre gud! Vilket kaos! Tur att johan har träffat min familj förut annars skulle han väl bli livrädd. haha!
Jag hade tydligen varit jättesnäll i år för vi fick hur mycket julklappar som helst! Tur att vi hade fått låna bil av johans pappa när vi åkte annars hade vi inte fått med oss allt hem. Hade hela bilen full. Sen var vi så smart att vi var på systemet i Bollnäs i dag så vi slipper trängas här i Gävle i morgon.

I morgon ska jag jobba igen. Då är det slut på julledigheten. Om allt går som planerat så ska vi åka med Stina och Mattias till lager 157 på söndag och shoppa upp alla julklappspengar. :)
Och på måndag är det nyårsafton. Den kommer att spenderas hemma hos Malin och Stoffe. Blir nog trevlig!

Är nog bäst att gå och krypa ner nu.

Juldagen..

Spenderades som sagt hemma hos svärfar och madde. Åt lite god mat och efterrätt och massa godis :) Sen öppnade vi lite julklappar. Vi fick 7500 bath (thailändska pengar) till resan. Hur bra som hellst! Det är för övrigt inte långt kvar nu tills vi åker! 55 dagar bara!!
18 februari åker jag Johan Natta och Sågen på en tre och halv veckas resa till Thailand! Längtar så otroligt!

Nu är det väl bara att göra sig i ordning för kvällen.  Mattias och Stoffe kommer hit å sen blir det utgång.

Chao!

God jul!

Julaftonen är över. Det har varit en ganska lugn och skön dag fast med en massa barn på kvällen. En del glada och sen del lite ledsna. men dom är ju så söt!

Morgonen började med att ligga i sängen länge och dra sig med älsklingen. Sen öppnade vi paket :) Det roligaste på hela dagen! Fick så mycket bra och roligt av honom. Så himla många oxå!
Jag fick en tröja, en sjal, presentkort, biljett till Lars Winnerbäck konset och en present till oss båda. jag fick ett halsband som det står Johan på och så hade han gjort ett likadant till sig själv som det står johanna på. Hur gulligt som hellst! Kunde inte sluta pussa på honom. Blev så glad så jag nästan började gråta faktiskt!

Sen åkte vi hem till carro. Skulle äta grötfrukost men gröten var slut i alla affärer så vi fick äta grötfrukost utan gröt. Men det gick ju det oxå. sen tog vi det bara lugnt och gjorde oss i ordning och vid fem åkte vi till Johans morbros och åt en massa mat. Lite senare på kvällen kom jultomten med lite paket till dom små barnen och efter fikat åkte vi hem. Skönt att inte behöva stupa i säng det första man gör när man kommer hem. Nu har vi lite tid för os själva.

I morgon är det jul igen. Då ska vi till Johan pappa och fira. Sen blir det väl troligen utgång på kvällen.

Nu ska jag nog ta och mysa ner mig i sängen och ta en ordntlig sovmorgon i morgon. Natti!


Uppesittarkväll..

Men bingolotto, julskinka, julklappar och choklad. Men inte en enda jävla vinst! Så himla tråkigt!
Vi spenderade kvällen hemma hos Anne och Carro, Johans mamma och syrra. Först åt vi lite mat och sen började vi öppna lite julklappar eftersm vi blir så många i morgon och så många barn så då hinner vi inte. Jag och johan fick ett spel, en ny verison av rappa kalja. Kul var de! Sen började vi spela lite bingolotto och varvade det med lite paket.

Kändes lite konstigt att inte vara hemma hos mamma och pappa. Jag har ju alltid vart hemma och firat jul med dom. Första julafton som jag är borta. Men nästa år får vi väl komma hem till er. Vi åker hem på annandagen också och på torsdag ska vi fira jul med mamma, pappa, syster, mormor, morfar, morbror, maja och lillkusinen elias. Det blir mysigt!

Nu ska jag nog gå och sova snart så jag orkar med hela dagen i morgon.

Sov gott och god jul!

Fortfarande inte klar..

Jag har fortfarande inte handlat klart ala julklappar är.. Fixade iaf åt pappa idag. det var skönt. De är nog de svåraste. Nu är det bara lillesyrran kvar. Henne kan man ju nästan köpa vad som helst åt. Men ändå är det bara hon kvar.. Men jag hittar nog på nåt.

I morgon ska vi till svärmor och öppna lite julklappar och titta på bingo lotto. det blir mysigt!
Nu i kväll ska vi bara sitta hemma och mysa. Har precis ätit pizza. Jag har bstämt mig för att jag ska äta vad jag vill nu innan jul sen  efter nyår ska jag ta tag och börja träna. Så tänker nog dom flesta... Men jagmåste det för jobbets skull oxå.
Köpte 2 lotter idag oxå. Fast vann bara tio kronor. med det var ju kul att skrapa iaf! Försöker komma på hur alla lotto spel och så fungerar oxå som Johan fick när han fyllde år. Vi kanske har blivit rika utan att vi vet de! Men..Den risken är väl liten..

borta..

Igår skrev jag ett jättelångt inlägg. vad hände sen? Jo allt hänger sig så jag kan inte spara! Åh! Johanna blev inte glad. Nu ska jag gå och jobba. Sen när jag slutar så ska vi fira johan efersom han fyller år. Massa tårta och goda kakor blir det då :)

förkyld..

Bara för att jag har gått och sagt att jag har klarat mig så hilma bra ifrån förkylnigar i höst och vinet så vakand jag med täppt näsa och halsont i morse. Typiskt! Jag har absolut inte tid att vara sjuk nu. Fullt upp på jobbet och inte klar med alla julklappar och en pojkvän som fyller år. Finns absolu ingen tid för att vara sjuk. Så diekt efter jobbet idag så fick jag gå till hälso kost affären och köpa massa piller. Hoppas det blir bättre nu för är inge kul alls att stå och snora i nacken på kunderna...

fotboll..

Undra om jag skulle ha blivit kille egentligen? Ibland kan man ju faktiskt fundera. Eftermiddagen och kvällen har spenderats i soffa men johan, Sågen och patric med pizza och fotboll på tvn. Tjejigt va? Kan ju uppdatera er om att united vann mot liverpool med 1-0 och arsenal vann mot chelsea med 1-0.
Intressant va ? :)


dagen efter kvällen före..

Jag var så otroligt tröt igår när vi var ut. Hade roligt iaf. Fast det är inge bra musik på Goya. Det är lite tråkigt. Jobbade till tre först sen å jag med mamma, pappa syster mormor och morfar efterom dom var hit och handlade lite inför jul. 
Sen bakade jag, Stina och Carro pepparkakor :) fast vi åt kanske upp halva degen. Trevligt hade vi. När klockan började närma sig halv två så höll jag på somna inne på goya. Då blev det donken å sen raka vägen i säng. Men har sovit ordentligt nu så nu är jag pigg :) Skönt när man inte blir nå bakis..
Nu sitter jag och kollar på skidåkning på tvn.. johan ä rborta på match så jag väntar på han innan det blir nå mat.. Nå förslag på vad vi ska äta?

tio dagar kvar..

och jag är inte klar med julklapparna. När ska jag göra det då? Jobbar i morgon och hela nästa vecka. Och en födelsedagspresent ska jag fixa till på torsdag. Nedrans pojkvän å fylla år så nära julafton. Får väl springa på luncherna.

Det gjorde jag idag oxå. hittade iaf en tshirt och ett par örhängen till morgondagens utgång. Nu fattas bara några snygga armband och ett par high heels. Skönt att jag fik sluta tidigare då oxå. Ingen höjare om jag skulle jobba från 9 till 17 en lördag och sen ut. Camilla är snäll hon!
Bäst att jag går och kryper till kojs om jag ska orka upp i morgn.. I morse var det riktigt segt! Inte likt mig. Jag är ju inte morgonmänniska direkt med brukar inte ha några problem med att kliva upp. Men i morse ställde jag om klockan tre gånger. Tur att jag bor så nära jobbet så jag hinner även om jag kliver upp en halvtimme innan jag börjar :)

Min alldeles egna gittar hjälte..

Hahaha! Om jag fick så skulle jag käppa ett kort och lägga ut nu!
Min supersnygga pojkvän står helt spritt srångande naken och spelar gutar hero med en glass i munnen :)
Jag lovar att ni skulle vilja se! Söt rumpa har han iaf :)

klädpanik..

Jag har inga kläder att ha på mig!
Inte nu på lördag när vi ska ut och inte till julafton och nyår...
Vet inte när jag ska hinna köpa några heller... Suck.. Nån som sett nå snyggt?

Lucia..

Jag klev upp tidigt imorse! Strax före7 å sen väckte jag Johan ca 7.20 sen åkte vi till vår gamla skola, Polhem! Var kul att vara där igen. Har inte hälsat på sen jag slutade. Det var ettorna på hantverk som hade luciatåget som vanligt. Det var jättefint! Såg Annica och Malin oxå, mina gamla lärare, men jag han aldrig säga hej till dom. Men när jag sedan var på salongen så kom Annica in och hälsade på Carro så då fick jag träffa henne iaf!
Jag och Carro tänkte leka lucia på salongen oxå men det blev inge :) tur de kanske!
Sen blev det max med Johan, Matte och Stina. Fast det säger jag inte till nån :)

ledig..

Så otroligt skönt med en ledig dag! Fick sova ut i morse och äta en orderntlig frukost. Jag och Johan tog det bara lugnt idag. Spelade lite Guitar hero på förmiddagen. Sen åkte vi ut til Bomhus och hälsade på svärfar och Madde en sväng. Och johan bokade tid hos tandläkaren. Det var på tiden. Man behöver absolut inte vara tandläkare för att se att han har hål i tänderna. Illa är det!
Lagade lite mat när vi kom hem. Kött, potatis med lök paprika och svamp och pepparsås. Gott!

 Nu blir det bonde söker fru och finalen i top model! Go Margerita!

solen på söder..

Min kropp är vit som snö! Fast nu finns det ju inte särskillt mycket snö att jämföra sig med men ändå.. Vi har lite fusksnö i skyltfönstret på salongen :) Jag tog en promenad upp på söder när jag hade slutat. Saknar det. Söder alltså. Är där jag känner mig hemma här i Gävle. Jag gick tll Solen och solade i en halvtimme, som vanligt. Nu ser jag ut som en välkokt kräfta! Inte fint! Men får väl hoppas att det ser bättre ut i morgon när jag vaknar. Fick ju färg iaf. Inte den färgen jag hade tänkt mig men ändå. Lite BUS på det här så blir det nog bra :)
Nu ska jag fortsätta titta på desperate houewives.

johan..

Jag trodde inte att man kunde älska en människa så. Jag har skrattat åt folk som har varit i min ålder och säger att dom ska vara tillsammans resten av livet. Men det var innan jag träffade Johan. Nu förstår jag. Ja vet oxå att det kommer hinna hända mycket i mitt liv men just nu så känner jag att det är honom jag vill vara med. Jag trodde inte att jag skulle känna så.
Igår kväll när vi låg och skrattade i sängen i säkert en timme innan jag somnade på ditt bröst med dina armar om mig, då kände jag mig som världens lyckligaste!
Jag är så glad att jag är din!

trött..

Jag är så himla trött! Sov till elva idag och då blevjag väckt! ändå så somnade jag i soffan nu efter att vi hade ätit. Jag och älsklingen har varit duktig idag iaf. Tvättat och städat. jättetråkigt men behövligt. I morgon blir det jobbet igen. tror Carro har saknat mig på salongen idag :)

min hund..

Lina finns inte längre ;(
Ringde mamma nyss och hörde både henne och pappa gråta. Förstod direkt varför. Lina var jättedålig i helgen när jag var hemma. Kan inte föreställa mig att hon inte finns längre. Hon har ju funnits så länge som jag kan minnas. Hela mitt liv känns det som.
Vem ska nu bli så glad när jag kommer hem?!
Jag visste att det skulle bli så här snart. Hon var ju så gammal. Men gör ändå lika ont! Jag kommer ju aldrig få träffa henne mer.

i sängen..

Där av alla ställen lyckades jag hitta nycklarna när jag gick och la mig! Har verkligen ingen aning om hur jag hade kunna hamnat där!

inga nycklar..

Hur klantig får man vara! När jag slutade på jobbet idag och skulle gå hem så hittade jag inte nycklarna! Min guliga pojkvän vägrade svara när jag ringde honom. Som tur var så hade Carro inte hunnit gått hem så jag följde med henne en sväng. Då fick man lite tacos hemma hos svärmor oxå! :) inte illa!
Det värsta är att jag inte har hittat nycklarna nu när jag väl är hemma heller. Förstår inte vart dom kan ha tagit vägen!

noll hål..

det gick bra hos tandläkaren iaf :) hade skött mig så bra så jag hade inga hål. Tur det!
Gick ju inte lika bra för lilla Carro. Haha! Inte lätt när man är godisråtta gumman!

tandläkaren..

usch å fy! Ska till tandläkaren idag. Tur att det är mamma wallbom som ska rota runt i munnen på  mig å ingen annan okänd typ. Jag tror inte att det ska vara nån fara. Har aldrig haft hål förut så hoppas att det fortsätter vara så.

julshopping..

har det varit för fulla muggar idag! Jag och älsklingen åkte ut till Valbo för att få undan lite julklappa och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Visste ingenting som vi skulle köpa när vi åkte men kom hem med händerna fulla med påsar iaf :)
Så nu är det bara att köpa julpapper och slå in altihop. Är inte bara det heller..
Är så tråkigt när Johan åker på träning vid 4 och sen kommer han hem vid 9 i kväll.. Så då får väl jag ta och städa efter pojkarna sen igår.. Måste ta och tvätta oxå. det är så tråkigt!

Det är iaf roligt att göra det lite mysigt med julstjäror och sånt. De har jag inte hunnit med än så det får jag ta och ordna nu i kväll! Bäst jag sätter igång.

ännu en måndag är över..

Sitter i soffan med tre pojkar, Johan, Patric och Alex. Dom kollar på fotboll så jag har inte så mycket att säga till om.
Åt en väldigt trevlig lunch med min Stinis idag. Blev det vanliga, kräftsallad på waynes :) Men det var så länge sen så det smakade bättre än vanligt. Är så glad att Stina är hemma nu i tre hela veckor fram till jul. Har ju en hel del att ta igen.. steget från att umgås 24 timmar om dygnet till att träffas nån dag varannan månad blev ganska stort.
Blev en trevlig dag på salongen oxå eftersom Caroline har praktik hos oss i tre veckor nu :) lite roligt sällskap och skvaller! Är inte ofta.
Nu ska jag försöka sno åt mig fjärrkontrollen.. Men då blir jag inte populär...


Tack Sandra..

För hjälpen att göra det så här fint :)

En slitsam helg..

Men man har ju bara sig själv att skylla. Eller ja, det är ju inte mitt fel att jag jobbar men jag hade ju kunnat ta det lugnt men så smart är man inte. Kan ju alltid skylla på att jag är blondin!
Det var mycket trevligt på folkan oxå fast jag sänkte medelåldern ganska rejält :) Var himlans kul att träffa Johanna, det är inte allt för ofta det händer.
Badandet ute i tunnan var nog inte så bra för mig. Var ju varmt och skönt nere i vattnet men axlarna som var uppe i kylan fick massa regn och blåst på sig så dom gör ont :(


Nu då..

Har jag gjort en egen blogg bara för Sandras skull :)
Nöjd nu gumman?

Johanna Westberg thats me!

Yeah  ;)

RSS 2.0