Here I am..

Saknat mig? :)

Har varit fruktansvärt skönt att vara ledig några dagar. Fast nu har jag ju iof jobbat två dagar och tagit hand om en magsjuk pojkvän. Men ändå. Ser fram emot den kommande veckan, ledig från den 1a-7e underbart!

Julen har varit mys. Hemma hos mamma och pappa i hälsingland. Som det ska va med massa snö och kallt. Fick så mycket julklappar så johan skämdes. Vi hade tydligen varit jättesnälla!
På juldagen rullade vi ner till Gävle igen för att träffa Matte och Lotta som hade hittat hem från Norge.Supermysig och rolig kväll. Natten va riktigt rolig, Anneli, en kärring som hade befogenheter, stod för middagsunderhållningen :) haha sen blev det lite mys i sängen alla fyra (missuppfatta inte det där nu! enbart prat och så. inget annat mys). Matte och Lotta invigde vår soffa. Den va fullt godkänd att sova i. Dagen efter blev det pizza sen fortsatte jag och lotta och sova i ena änden på soffan och matte och johan kollade på fotboll i andra.

Annandagskvällen spenderades i Bomhus hos madde och Håkan. Minijulafon, mycket trevligt förutom att johan blev magsjuk.

Sen har det mest varit jobb igen. Nu laddar jag inför onsdag och nyår och molles födelsedagsfest.


Julklappslistan kan göras  lång... men ska försöka komma i håg så mycke som möjligt..


¤Skobänk och hatthylla Mamma och Pappa
¤Hallspegel M&P
¤Mysbeslysning i köket M&P

¤Soda streamer M&P
¤Badlakan M&P
¤Presentkort på ansiktsbehandling och produkter M&P
¤Leggins M&P
¤Halsband M&P
¤Mascara M&P
¤Box med superfina och superbra och supermånga ögonskuggor M&P

¤Ljussakar Mormor och morfar
¤Satin sängkläder M&M
¤Pengar M&M

¤Presentkort på tatuering Johan
¤Sexandthecity boxen J

¤Parfym och bodylotion Håkan och Madde
¤Jätte golvkanderlaber H&M
¤Björn Gustavsson dvd H&M
¤Presentkort på forex till thairesan H&M

¤Gryta/kastrull farmor
¤ ölglas Syster
¤Vinglas S
¤Armband Morbror & Maja
¤Pengar Morbror & Maja

Åh herre gud.... Det va säkert mer oxå men jag vågar inte skriva mer nu.. Vi fick hur mycket bra julklappar som helst iaf. vilket ni kanske ser.
Tusen tack till alla!

På fredag blir det lite middag och julfirande med Anne och Carro. Skulle dig igår men eftersom johan har varit dålig så ville vi inte riskera något. men nu längtar jag till fredag. Saknar svärmor nu. Länge sen vi träffades ordentligt :)

Nu är det united match på tv.. Så jag har trevligt sällsakp av Patric och Johan (iakta ironin)

Bilder kommer


So long..

Phew! Nu ligger jag i sängen äntligen! Har gjort min sista långdag för det här året. 14timmars pass blev det som avslutning. Men nu ser jag ju lite mer representabel ut. (min utväxt va inte nådig!)
I morgon bär det av hemma till mor och far i hälsingland och till snön! Känns underbart. Bad Johan om att hämta mig på jobbet när jag slutade så vi kunde åka direkt eftersom jag ska klippa lite i Växbo i morgon oxå men det va tydligen för mycket begärt..

Så i morgon bitti blir det packa väskan och alla julklapparna. Jag kommer garanterat glömma hälften. Efter i morgon väntar tre dagars ledighet. Känns nästan som en evigeht det efter den här månaden. Lovley!

Kommer antagligen inte va så aktiv här på några dagar nu.. Men återkommer kanske på annandagen eller nå lite bakis och förhoppningsvis nå härliga bilder från jul och juldagen :)

Girls-night-out..

Måste börja med att säga att mitt hjärta fyller 22år idag! Grattis!


Gårdagen slutade med massa tårar egentligen utan anledning. Allt va bara för mycket. Måste få ur mig allt på något vis och då är att gråta det bästa...
Kan inte säga att den här dagen började särskillt mycket bättre. När johanna är så srg så hon ringer och skäller ut chefen då har det gått riktigt långt! För sånt gör inte jag om de inte finns en riktigt bra anledning..
Men nu är det nya tag. Klirr i kassan efter veckans slit så i kväll ska jag slappna av med vin, Elin och Stina och bara ha det trevligt. Snacka massa frisörskit :) Lovley! Jag behöver den här kvällen.

Nu stutsar jag omkring nyduschad och busad i trosor och johans skjorta (jag har dragit ner persiennerna! lovar, jag har börjat lärt mig det nu äntligen efter cirka 4,5 år i lägenhet) och väntar på att jag ska torka och lyssnar på Pink.

Känner på mig att den här kvällen blir bra!!!

Heavenly christmas..

Jag planerar inför julafton. Då ska jag sova. Länge. ingen ska väcka mig, Jag ska vakna när jag vaknar och ligga och mysa i sängen med Johan. Sen ska jag gå ner och äta julfrukost i minst en timme. Underbart!
Sen ska jag ta ett varmt bad. Länge. Bara slappna av.
Sen fixa hår och smink och kläder så jag känner mig fin. Vilket förhoppningsvis kommer bli första gången på väldigt länge jag känner så.
När mormor, morfar. morbror, Maja och Elias kommer blir det lite glögg och mys antar jag. Lite kalle anka kanske :)
Jag längtar faktiskt efter julmat nu. Lite besviken att jag inte har blivit bjuden på något julbort. Inte ens av jobbet.
Sen hoppas jag att det blir en trevlig kväll med nära och kära.

Jag längtar verkligen nu!

Confused..

Tog tag i all paketinslagning nu i kväll när jag kom hem. Funderade på andra alternativ, som att ta en promenad för att få andas lite frisk luft idag eller gå och hälsa på kära Stina. Men som vanligt så prioriteras dom praktiska sakerna först och inte det som kanske behövs mest..
Började iaf med några paket och när jag hade slagit in ett paket och skulle skriva en sån där klisterlapp och sätta på då kom jag inte ihåg vad jag hade slagit in och vem det va till! Så det va bara att riva upp paketet igen och kolla och sen börja om!
Haha va tvungen att skratta åt mig själv för jag va sekunden ifrån att börja gråta! För fullt i hjärnan nu!

Sen skrev jag lappen innan jag slog in paketet. Så nu hoppas jag att alla får rätt paket iaf. Tok!


On and on..

Oftast är jag en sån person som tycker om att ha planer och blir lugn av att allt är väl planerat. Men inte nu. När man är uppbokad timme efter timme vecka efter vecka. Man har tidspress på sig hela tiden. Måste ständigt kolla på klockan för att kolla att man ligger bra till i tiden. Trodde inte att det skulle va så påfrestande. jag som brukar tycka om att ha mycket att göra. Men när man går ner ett kilo i veckan och får stressutslag är det inte så bra.... Nu är det bara två veckor kvar.


Alla julklappar blev fixade i helgen. Och allt är i princip klart i lägenheten. Känns så bra. Johan ville inte åka till stockholm och jobba nu när vi har fått så fint hemma. Ska visa bilder sen nån gång när jag har tid ork och lust. Finns inte på kartan nu. Julgranen kläddes oxå så man kanske får lite julstämning.






Jag längtar till..

¤ Lördag kväll Utgång..
¤Julafton SOVA och allt annat mysigt
¤Juldagen Utgång och träffa vänner
¤Februari Johan slutar jobba borta
¤Mars En hel månads ledighet i THAILAND



Nu SOVA

Let it snow..

Okej jag ska försöka att inte klaga och sprida massa dåliga energier idag. Ska försöka..


Kan ju börja med att tala om för hela världen stt det har snöat idag! och hela kvällen! Tackar för det säger jag. Snön är mycket saknad. Av mig iaf.Sen slutade jag tidigt idag 19.15. Tackar igen! inte nog med det, jag blev bjuden på lövbiff och klyftpotatis av johanna oxå när jag slutade. Tackar en gång till!
Titta! jag har redan kommit på tre bra saker med dagen! Weeeho!'

Lite ledsen blev jag ändå idag när jag vände på bladet i bokningsblocket och kollade hur morgondagen såg ut. NEEEEJJ skrek min kropp och helt plötsligt så kändes det som att jag fick alla möjliga sorters sjukdommar som gör att man inte kan jobba. fyra klipp och färg och tre klippningar. Ingen lunch inbokad. JAAAAA skrek thailandskontot. Vad ska man lyssna på? Känns som jag har en gubbe på varje axel som säger emot varandra hela tiden. Som på film ni vet :)

Ska försöka slumra in i tid ikväll. Sömn är behövligt just nu.


Is it just me..

Är det bara  jag eller är gygnet alldeles för kort? Vem kom på att de bara skulle va 24 timmar på ett dygn? 30 timmar är mycket jämnare och bättre. Plus att man skulle hinna med så mycket mer om dagarna.
Jag vill att Johan ska komma hem nu. Det är inte roligt att vara själv längre. Jag orkar helt enkelt inte med allt själv. Mår så dåligt av att se hur allt ser ut här hemma i mellanåt. Men jag har alltid brottom så allt hamnar på hög och jag släpper allt där jag står för att skynda till nästa sak. är det normalt att hålla sig i fem timmar, så man inte ens är kissnödig längre, bara för att man inte har tid att gå på toa? varför skyndar jag mig när jag står och lagar mat? Jag har ju egentligen inte brottom. Det är lixom bara inprogramerat i mig att jag ska skynda mig hela tiden så det bara blir så..

Sorry för allt gnäll nu.. Ska skriva en varningstext i början på alla klagoinlägg i framtiden så ni slipper läsa!
Kan komma med en bra sak iaf. Fick en mineralfoundation av min kund idag! Hon jobbar på den kosmetikaffär. Så himla gulligt av henne tycker jag! En liten julklapp tyckte hon att jag skulle ha :)

Hörde en riktigt bra sak idag på jobbet. handlar om att man alltid lever i framtiden och vad som ska hända eller så tänkre man tillbaka på allt som va bättre förr. "Står du med ena foten i morgondagen och den andra foten i det förflutna, då pissar du praktiskt taget på idag." tänk på de ni!


Johanna saknar gymmet!

The big no-no..

Jag är ett praktexemplar på hur man inte ska göra.
Oftast för trött för att äta frukost på mogonen. Äter sallad till lunch. kommer hem halv nio, sitter nu och äter godis och vid nio blir det kinamat med molle.
Anna skipper skulle gråta!

Pics


Mamma och pappas gård på morgonen



Deras gran



Ja den va tung och slemmig!
Jag offrade mig verkligen för den där fisken ska ni veta!
Slängde mig på isen och 2 droppar blod kostade den mig!

Sunday energy..

varifrån kom denna energi?
Handlat tapeter och färg, pantat och handlat mat. Städat ,målat köket. ja mycket har vi hunnit med. Nu blev det en liten paus för att kolla på gossip girl. sen duschen och mysa ner oss i soffan och kolla på något prison break avsnitt. Söndagstradition ni vet. :)

Veckan som kommer måste alla julklappar inhandlas klart. Sen är det kört. Finns ingen mer tid. Annars ser väl vecka ut som vanligt. Jobb 9-20 sen kommer molle och gör mig sällskap i morgon kväll och johanna på tisdag :) Tur jag har er! <3

Puss


Spending all your money..

Samtidigt som pengarna äntligen börjar öka lite på kontot så spenderar man ännu mer. 13600:- på en soffa i fredags och 4000:- på tapeter och färg idag. Gubben på färgaffärn verkade nöjd iaf. har man bra smak så kostar det sa han.
Nu har vi iaf världens största soffa känns det som! hur mysigt som hellst! eller jao, johan sa att om vi ska ligga i ett varsitt hörn så måste vi köpa walkie talkies om vi ska kunna prata med varann!

Så nu vill man ha allt klart på en gång! Men jag har faktiskt lugnat ner mig lite nu iaf. nu vet jag jnu att alllt är handlat och det kommer bli fint! känns bra. Mindre skönt för bankomatkortet som har gått varmt. Överhettat!
Så nu är det bara att bita i hop och jobba på i morgon igen.
Nästa söndag tänker jag klä våran julgran! Så de så! Jag får inte för johan men jag tänker göra de ändå. Kalla mig vrång om ni vill. Har jag bestämt mig så har jag. Då finns det inte så mycket att göra..

VART ÄR SNÖN? Hallå! Va ju hem till mamma och pappa o växbo i onsdags och där va det alldeles vitt och fint. Så där när träden är alldeles vita och tunga av snö. Pappa har varit ut och plogat flera ggr ocg snöhögar finns det. Syrran är där och åker skoter idag. Jag är AVUNDSJUK! Så nästa helg finns risken att vi åker till Växbo och åker ut på isen och fiskar och åker skoter.
Jag har legat etta på fiskeligan sen förra vintern med en firre på runt 5kg. Men sisst pappa och johan va ut så fick johan en på 7kg. Så nu måste jag ta tag i det där igen och styra upp det. Ni ska få se lite bilder i kväll tror jag. Ska be mamma skicka..

Ge mig snö nu! Inte nå jävla pissregn!


Public excuse..

Shit! Heeelt slut efter två långdagar. Hur ska jag palla ända fram till julafton?
Men det är bara bita ihop och tänka "thailand thailand thai.." a ni fattar. Det som känns värst är att jag inte kommer va särskillt social denna månad så därför ber jag här och nu om ursäkt till alla nära och kära som kanske känner sig bortglömda, det är inte meningen! Hör av er igen i januari haha!
Funderar just nu på hur jag ska få ihop alla julklappar. tre lediga dagar, en dags kalas= två dagar att handla ALLA julklappar. Oh shit! Tack gode gud för mamma som har hjälpt mig fixa både juklapp och födelsedagspresent till Johan iaf. En sak mindre att tänka på. Så förlåt om mina julklappar kommer va oerhört fantasilösa i år!

Känner mig som värsta pillerfian nu oxå. La mig i sängen och tog först pencilin (mot urinvägsinfektionen som jag har lyckats dragit på mig mitt i allt) sen minipiller för att.. ja ni vet, de behöver ingen förklaring. och sen alvedon för värken i ryggen och magen pga uvi och mensvärk och all övrig värk i kroppen pga trötthet. Hade smärtstillande kvar sen operationen som jag knaprade på i helgen. Både positivt och negativt. jag hade inte ont i magen på hela helgen vilket va bra. dock så gick jag med urinvägsinfektion som inte kändes och den började leta sig upp mot njurarna igen. Men ända fram han den inte! HA!

Nu måste jag sova. Själv tyvärr vilket är mycket mycket tråkigt.
jobb först på förmiddagen i morgon sen ska jag leta mig hem mot hälsinglands skogar och snygga till mammas jobbarkompisar lite. så sent kvällspass kan jag räkna med. så inget bloggande hinner jag  med i morgon.

Puss på er.

Lucky number three..

Besök på hälsocentralen. Jobb jobb jobb och sen leka hemmafru.Tvätta städa byta gardiner sätta upp julstjärna laga mat.. Det är min dag det.
börjar planera helgen redan. Måste se en ljusning! haha.. funderar på att gå på Björn Rosenström på fredag. tredje gången gillt kanske? haha dom andra två gångerna har ju varit bland det roligaste jag har varit med om! så det känns som ett säkert kort lixom.. Vad sägs molle? ;)

Bjussar på lite bilder från 1a och 2a gången..

   


    

RSS 2.0