Tok tok..

Johan har nog fatt solsting.. Eller forst hade nog jag det for klumpig som jag ar sa hade jag glomt min vita fina bikini pa forra hotellet sa i morse var vi tvungen att ta en promenad tillbaka dit och hamta den. Som tur va sa fick jag tillbaka den. Men pa promenaden hem igen sa borjade johan planera vad vi skulle ata de forsta dagarna nar vi kommer hem.. Max, tacos, max, pizza, max.... Ja nagot sant. Och sen sagen den knappisen att han langtar hem! Halla!!! sa far man bara inte saga.. Han gjorde det nog bara for stunden men anda.. :)

igar nar vi lag pa stranden kom "donuts, chiken potato, ten bath ten bath!" kommer ni ihag? lite internt eftersom det antagligen bara ar stina och mattias som forstar. Vi kopte tva vaniljmunkar av henne :) och goda var dom! som en blandning mellan vaniljbulle och munk ungefar :) ochd et basta av allt ar att vi har henne pa film! haha!

Still on PhiPhi..

Men idag fixar vi batbiljetter tillbaka till Phuket. Nasta stalle blir Cape Panwa. Ingen av oss har varit dit tidigare och kanner ingen som varit dit heller sa det ska bli riktigt kul att se nagot nytt. Och kanske slippa lite svenskar. Var och varannan person har ar svenskar. Kan ju knappt vara na folk kvar hemma i sverigt tycker jag.

Igar blev det lite fest. Satt pa balkonen, dracka och myste lite dar forst sen gick vi till jordan's och dracka buckets. Vid tolv gick vi till reagge bar och fick gratis buckets och tittade pa wet t-shirt tavling. Haha! skrattade at sagen sa jag holl pa doo! Han var som en liten unge i ett godisland! Han stog langst fram med kameran och sken som en sol. och natta stog brevid och slog han pa handen nar han knappte kort. Haha! rolig syn var det!
Var ett javla tjat pa folket som jobbade dar om att jag och natta skulle stalla upp. Nae va! Natta har ju lite att komma med hon iaf men det har ju inte jag haha!

idag ar det lite halvdant vader oxa. Ar bara dom dagarna jag har tid att skriva :) Men nu har vi kopt en luftmadrass sa vi kan ligga ute pa vattnet och steka lite. Igar var det stralande fint vader sa nu borjar det handa saker med brannan. Johan maste snart borja om med axlarna for i morse borjade han flagna. Lite tips om vad man ska gora for att inte flagna, forutom att smorja smorja smorja.. ? Ar konstigt eftersom han inte alls har brant sig. Och jag har fortfarnde inte gjort det! Heelt otroligt! Eller hur?

Nu sak vi lagga oss pa stranden iaf. Vadret kan ju svanga ganska snabbt sa det ar bara att hoppas pa att solen letar sig fram.
Puss

Long beach..

Dar har vi spenderat de tva senaste dagarna.. Sa otroligt skont!
Nu har vi varit och fixat ett nytt hotell for tva dagar.. Man far inte mycket hotell for pengarna har pa Phi Phi. Vi fat vanta med lyxhotell tills vi kommer till na billigare stalle.
Igar oste regnet ner pa kvallen. Vi fick inte ata middag forens vid halv 11 pa kvallen. Men det var helt okej pa dagen sa man ska inte klaga. Idag har det varit sol hela dagen och det ar varmt som fan! Hoppas pa lika fint vader i fortsattningen.

Halla pappa! Man vill inte bo sa dar! Efter tva natter hade jag inte sovit manga minuter. Och johans vaska at ju halvt uppaten. Och det betalade vi 1000 bath for! Sviiiin dyrt tycker jag! men men...

Antligen bilder..

Nu far ni antligen se lite bilder. Internet ar inte skitsnabbt har sa det blir inte sa manga men nagra iaf sa ni ser hur bra vi har det ;)

 
     
  

Molnigt..

Idag har det tyvarr varit lite molnigt.. Men det finns ju alltid nagot man kan roa sig med. Vi lag pa stranden iaf och tog oss en powernap i solstolarna. Kan behovas efter de har tva natterna i hyddorna. Har inte blivit mycke sova. igar nar vi kom hem hade sagen och natta haft objudna gaster. Nagot slags djur hade atit upp deras chips. Sa om ni ska bo sa dar nagon gang, se till att inte ha nagot atbart dar inne. 

i kvall blir det hippie bar och dricka "buckets" (hinkar med dricka)  

en bild har jag lyckats fatt upp nu iaf. tog ca en halvtimme. ar fran stranden vid hyddorna. Heeelt underbar strand! och vi var nastan sjalva dar!


image40

Jodans bar..

Klockan ar ca 11 pa kvallen for oss.. killarna har haft fullt upp med fotboll hela kvallen och eftersom united matchen spelas har vid kvart over 12 sa blir det sen kvall for oss.. Jag och natta skulle shoppa medans killarna kollade pa fotboll men vi handlade ingenting uttan satte oss pa en egen bar istallet. nu forsoker jag fa in lite bilder iaf men de tar sa lang tid sa blir bara nagra fa idag. I morgon byter vi till et lite battre stalle. Nar vi kom hem igar var det nagot som hade atit sig igenom johans vaska. Fy! Jag har inte sovit manga minuter i natt och kommer inte gora det nu heller. Nu maste jag ta en drink till om jag ska kunna sova utan att tanka pa alla djuren i hyddan.

Phi phi island..

dar ar vi nu.. Rena rama paradiset!
Vi bor pa en "ny" strand eller vad man ska saga. Den fans inte forra aret iaf. Man gar till vanster efter dar man kliver av baten nar man kommer. Vi har den nastan helt for oss sjalva! Kan ni tanka er hur harligt det ar? Fast sen ar ju inte hyddorna lika harliga... Hm.. Om ni vet hur bambuhyddorna ser ut som ligger pa stranden "pa andra sidan" ser ut, sa bor vi! hahaha! Massa kryp som kommer komma in men som tur ar sa har man en fin rosa myggnatssanghimmel som man kan hanga upp :) tur det! Dar jag sitter nu har dom ingen kortlasare sa kan inte lagga upp na bilder nu heller!! AHH! Vill ju att ni ska fa se hur harligt vi har det..

Kan oxa tillagga att jag ar den enda av oss fyra som INTE har brant sig och fatt ont. Heelt otroligt! Dom som har sett mig efter en dag i solen vet hur jag brukar se ut. Men inte nu! Mycket stolt! Lite solning innan och noggrannt insmorjande gjorde sitt!

Ikvall har vi varit och atit pa "restaurang valentin" Kommer du ihag det stina? Varan favvo pasta! Det ar helt otroligt hur mycket dom har hunnit byggt pa denna lilla o pa sa kort tid. det var mindre an ettar sen vi var har sist och anda har det hant sa mycket...

Nu ska vi nog ga och ta lite massage innan vi gar hem och myser med kusarna i hyddan... uuu.. Kommer nog inte kunna sova mycket inatt.. och inte i morgon heller eftersom vi ska bo har i morgon oxa!!
Men men allt har sin charm. Spannande att ha bott sa oxa.

Om ni tycker att jag ar dum om jag inte svarar pa na sms eller na sa beror det pa att telefon funkade bara forsta dan sen har det inte gatt att skicka sms eller nanting.  Sa det ar inte sa att jag bara skiter i att svara!

Natti natti!

Sawadee..

Antligen Thailand! Sa ursakta spraket.. Vet inte riktigt hur man far till svenska bokstaver.. Gar inte att forklara hur bra vi har det!  Befinner oss pa Kata beach pa Phuket nu iaf. For oss ar klockan halv 12 pa natten sa nu ska vi ga och ta en drink och sen hem och lagga oss...
Har forsokt lagt upp bilder men gar inte... Sa ni far halla ut lite till.

Bye bye! ( ar inne i det har med engelskan nu ;)

Packat och klart..

Äntligen! Var svårt att få Johan att ta tag i packningen men efter en hel del tjat så är det nu gjort. Nu sitter han och försöker förstå sig på filmkameran. Ska bli kul att kunna filma och kolla på det sen när man kommer hem. Jag vet att jag inte kommer kunna sova i kväll. Men det gör inte så mycket. Jag får sova på flyget i morgon. Om 12 timmar sitter vi i bilen på väg till arlanda. Får se hur mycker jag kommer att ha tid att skriva när vi är där borta. Men jag ska försöka hålls er uppdaterade om vart vi är och vad vi gör.
Ciao!

Dan före dan...

I morgon vid den här tiden är vi på Arlanda! Kan knappt fatta det! vid 9 i morgon bitti hämtar vi Sågen och Natta för att bege oss mot en större stad och vid 14.05 i morgon siter vi i ett stort plan som ska ta oss till betydligt varmare breddgrader!
och nu. si så där 26 timmar innan har vi inte packat en pryl! Grattis! Johan och Sågen är på match så nu är det väl upp till mig och Natta att försöka packa det mesta iaf... Lovade att göra det för Johan stackarn kände sig så stressad, fast det behöver man ju egentligen inte vara... Har ju hela dagen på mej. men det är nog bäst att jag sätter igång nu.

Sorry för den dåliga uppdateringen i helgen oxå!

Resplanerna..

Okej jag vet jag tjatar om detta men det är typ det som finns i mitt huvud nu så sorry!

Men nu känns det som att vi har bestämt oss för vart vi ska åka. Vi vill ju se så mycket som möjlig och åka så lite som möjligt så det lutar å att det blir först
Kata Beach några dagar så vi får varva ner lite och så. Sen åker vi över till Phi Phi öarna som är min personliga favorit. Där är det lite mer drag s vi kan festa lite om vi vill. Efter det vill vi nog ha ordentlig semester och tänkte prova på något nytt, Cape Panwa som jag har blivit tipsad om. Om vi känner att vi vill se något mer så åker vi nog till Nai Harn. ingen av oss har varit till någon av de två sista ställena men har hört mycket bra om det. Sista dagarna spenderar vi i Karon Beach. Då är det nära till Patong och handla upp de sista pengarna och så tar det inte så lång tid till flygplatsen.
Känns som att det här kommer bli riktigt bra. Eller vad tror ni?

Resekläder..

Det är det största problemet för mig nu. Vad ska man ha på sig när man åker?
Jag ska inte frysa ihjäp på arlanda och på vägen dit och jag ska inte flyta bort när vi kliver av planet i Thailand. Tänk att et så litet problem kan vara så stort för tillfället.
Jag har iaf börjat tänka på vad jag ska ha med mig nu. Har lagt fram lite kläder och så. Var och växlade in pengar idag och då varnade dom oss för att ta ut pengar där nere. Väldigt lätt hänt att man får kortet kopierat tydligen.. Det skule ju vara lite tråkigt.

Nu ska jag ta och klippa och färga håret på Mattias. Nylund har redan fått frippen tillsnyggad. Riktigt het blev hon! Långt mellanblont hår med lugg. Sen vill nog pälsklingen (ja det ska vara ett p där) få lite färg på håret. Och sist men inte minst så kommer nog sågen hit och ska bli klippt. Hm.. Det är nästan pinsamt att kolla mig själv i spegeln med den utväxt jag har nu! "Men du som är frisör fixar och ändrar väl håret hela tiden.." HA! Aldrig! Sit eget hår är alltid det som man fixar sist av alla.... Men jag måste verkligen få lite slingor i botten nu innan vi åker. Ska börja göra det nu istället för att helbleka. Håret börjar säga ifrån och går av så jag är ju tvungen att göra något! Om jag inte vill bli flintis då....

Boxning..

Jag och Natta har varit på boxning nu... Kan knappt skriva. Armarna hamnar inte där jag vill riktigt så ni får ursäkta om jag stavar ovanligt dåligt... Jag är inte så himla bra på det i vanliga fall och nu när händerna inte hänger med så blir det inte bättre. Men sjukt kul var det! Är man arg är det perfekt! Inte för att jag var särskillt arg idag men det fins lite som man kan ta fram i alla fall när man står där och försöker banka skiten ur den som står framför!
Tur att jag är ledig i morgon för jag kommer nog inte kunna hålla upp armarna..

Kollar på "I huvudet på gynning" nu. Har aldrig sett det förut men hon är ju faktiskt ganska rolig tjejen.

Åh måste påminna om att det är 6 dagar kvar nu!! Iiiiiiih! Johan blir tokig på mig för att jag pratar om det hela tiden så jag har lovat att inte säga ett ord om det till han idag. Får se om jag lyckas!

Förresten så har han pratat om det idag... Han frågade om vi skulle gå och växla pengar i morgon när jag är ledig... HA! Det måste jag påminna han om.. Att det var han som började prata om Thailand idag!

Nu ska jag duscha och hoppas att det senaste avsnittet av Prison Break finns textat. Ciao!


Jessicas tävling..

image39

 Gå in på Salongjessica
För att vara med och tävla!

Mycket gjort..

Ja idag har jag fått mycket gjort. Riktigt skönt! Började ju som sagt med en långpromenad i morse, besök hos potatisgrisen (polisen alltså), sen köpte vi bröd på bageriet och gick hem och åt frukost. Jag och Eve tog en sväng på stan sen mitt på dagen. Köpte solsydd.. Svindyrt och tågigt att köpa men men.. är ju behövligt! En annan sak som jag köpte och också är behövligt är sillisar! haha! Fast bara såna som man lägger i bh'n såklart!
Efter maten så blev det stortstädning! Vi dammade, dammsög, torkade golven, tvättade alla kläder... Ja och så allt man ska göra. Att man vill städa och göra fint innan man åker bort, de är en vuxengrej.. jag fattade aldrig varför mamma alltid måsta städa när vi skulle bort.. Det svider lite att erkänna, men nu förstår jag varför!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Tänkte inte träna nånting idag för jag och natta tränade magen stenhårt igår! har träningsvärk kan jag säga! men det är härligt! Det blev iaf 40minuter på löpbandet idag.. Nu sitter Johan här bredvid och äter godis.. Och jag vill också ha! Men jag SKA inte.. Men är så jävla sugen... Orättvist, Ska se till att han tar några bitar åt mig också och njuter ordentligt :)

Dags för sängen snart nu. Jobbet i morgon igen!


Härlig morgon..

Är ledig idag så tänkte sova ut rejält.. Men..
08:54 Väcker Johan mig och säger  "Ska vi gå ut och gå en sväng älskling?"
Att han frågade så fick mig att vakna. Det var inte direkt det första jag trodde att han skulle säga så här tidigt på morgon. Men visst, Vi klev upp klädde på oss och gick en sväng i Boulongen. Eller vi gick ganska länge, si sådär en timme. Hur skön start som helst på morgonen. Sen gick vi till polisen och hämtade mitt pass. Så nu får jag också följa med till Thailand. För övrigt så sitter vi på arlanda vid den här tiden nästa vecka ;) Bara så ni vet lixom. Thihi! Jag beställde baddräkten igår också. Hade även 30% rabbat så den kostade mig bara 174:- Hoppas jag hinner få den nu och att den är bra. Men det tror jag. Vi har beställt en videokamera också. Beställde den förra veckan så hoppas den kommer snart!

Nu ska jag springa på stan med Evelina en sväng. Funderar lite på vad jag ska ha på mig när man åker. Det är svårt! Sen ska jag hem och städa ordentligt och tvätta lite kläder...


Mitt måste köpa..

jag har kommit på vad jag är beroende är. Jag har aldrig varit så som de flesta andra tjejer att jag köper 100 par skor eller massa väskor... Men nu har jag kommit på vad jag köper istället, badkläder! Kan handla hur många som hellst! Dock handlar jag aldrig dyra saker. Och badkläder är ju billigare än vad skor och väskor är så det är ju bra. Fick hem en klädkatalog i brevlådan för någon dag sen, kollade igenom den nu och hittade en sjukt snygg baddräkt. Nej ingen bikini utan en baddräkt. Har velat haft en hur länge som hellst men har aldrig hittat nån. Jag vet att jag nyss köpte en ny bikini så jag borde inte köpa den här men.... Åh! Vill så gärna! Och mamma kommer bli tokig nu det vet jag. Johan hptade med att ringa till mamma och skvallra när jag sa att jag ville köpa den :) Men det är ju framsteg att jag har kommit på att det är mitt beroende iaf!

image38

Säg vad ni tycker nu. Ska jag köpa den? 249:-
Är brottom om jag ska ha den innan vi åker!


Hade en kund idag som inte tyckte att det var bra att jag solade solarium. Vilket jag absolut inte gör ofta. Men jag kontade med att jag inte röker och väldigt sällan dricker alkohol. Så nånting som "inte är bra för kroppen" ska man väl göra. Och då solar jag hellst för då känner man sig fräsch. Det kan man inte säga om dom som röker!




 

Melodifestivalen..

Fan va kasst! Sämsta jag nånsin sett! " Mina ex i en hönsnätsbur på vinden..."  Hur kan sånt ens komma med?

Renovering..

min blogg är på renovering. eller vad man ska säga.
Gulliga Molle håller på hjälper mig att göra det fint.
Så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Blondie..

satt och läste i en tidning idag på jobbet. Jag har haft funderingar på att bli mörkhårig men har inte riktigt vågat. Trivs ju rätt bra som blondin..
Så här stod det iaf...

" Älskade, hatade, blyga, självsäkra, sensuella,
förtrollande, provocerande. Det finns många
uttryck och mycket kan sägas om blondiner,
för visst är det något speciellt med blondiner?"



10 skäl att vara blond

1. UPPMÄRKSAMHET blont hår drar åt sig blickar
2. UNGDOMLIGHET ansiktslyft utan kirurgi
3. SPÄNNING beroendeframkallande
4. KVINNLIGHET den absolut mest feminina färgen
5. SJÄLVFÖRTOENDE får dig att må fantastiskt
6. ATTRAKTION gentlemän föredrar blondiner
7. GLAMOUR kändisar älskar det
8. FRAMGÅNG färgen som sticker ut
9. KUL blont känns som en sommardag
10. ATTITYD blont hår speglar en stark personlighet



Vet du också att frisör är det fjärde sexigaste yrket för kvinnor. Männen tycker att
läkare, polis, lärare och frisör är de sexigaste yrken för kvinnor.





9 dagar kvar..

Nu är det riktigt nära! Och det mesta är fixat. Biljetter, pass, (okej jag har fortfarande inte hämtat ut det men jag ska :) bokat parkeringsplats åt stackars bilen som ska stå alldeles själv och vänta på oss i tre och enhalv vecka. å var det nå mer vi har gjort...? hm jag har fått lite tips om vart vi kan åka. lite nya härliga, spännande ställen. Måste ringa försäkringsbolaget och fixa lite papper oxå. och betala alla räkningar... Å fy. allt var inte alls fixat märker jag.. Men har jobbat så mycket den här veckan så har inte haft mycket tid över. Saknar lite sällskap på salongen också (kom tillbaka caroline!) Jobbade själv både igår och idag. Så himla tråkigt...


Sambo..

helt och hållet på riktigt nu! Johan satt vid datan hela kvällen i går och försökte göra adressändring. Haha så fort de inte gick som han hade tänkt blev han arg. Han verkar väldigt lugn och sansad men det finns tillfällen han kan bli förbannad. Som tex när allt inte funkar på första försöket, arbetsförmedlingen och när det är sport på tv! Då kan han bli galen!
Men tillslut så fick han till det i alla fall så nu är vi sambos helt på riktigt. And I love it!

Fullt upp..

har det varit nu så därför jag har varit lite seg att skriva. Jobbade hela dagen igår och sen tränade jag en och en halv timme. När jag kom hem var klockan så pass mycket att det var dags att lägga sig och sova. Men vi var tvungen att kolla på senaste avsnittet av Prison break å jag får spunk! Fattar inte vem som har sån fantasi att man kan komma på alla avsnitt till det där programet. Nu är det verkligen spännande kan jag säga! Skulle så gärna vilja säga vad som händer men det får man inte. Hur kan det vara så lockande att berätta sånt? Som när man var liten så skulle man alltid berätta vad folk skulle få i födelsedagspresent och så.

Dagen idag har bestått av jobb, som vanligt. Men man ska inte klaga! Pengarna behövs ju när jag ska vara ledig i tre och en halv vecka! Johan hämtade ryggsäcken idag så nu står den här och bara väntar på att bli packad! I morgon ska jag tvätta lite så jag har lite rena kläder som kan läggas bredvid väskan iaf.
Har ätit tacos i kväll också. Att man aldrig tröttnar på det fast man äter de i princip varje vecka. Vi har varit lite duktiga och städat lite också faktiskt. i morgon blir det gymmet igen direkt efter jobbet. Var lat idag så det blir lite extra tid på löpbandet i morgon.

Ciao!


Skoter..

Han inte skriva om gårdagens äventyr så får ta och göra det nu. eftersom jag var sjuk och inte ville ta mig nånstans förutom mellan sängen och soffan så fick älsklingen ta tåget till Bollnäs och lilla mig. Vi sova hos mamma och pappa då på söndagen och när vi vaknar på måndag så är det strålande fint väder ute! Vi kiver upp och pylsar på oss massa kläder. Måste ju passa på att åka lite skoter nu när det är snö! Dessutom så hade jag inte provat pappas nya skorte nånting så vi tog oss en tur över bergen. Det var så otroligt vackert i skogen! Solen skev och snön hängde på träden och gjorde dem alldeles vit. Så himla synd att jag inte hade kamean med mig.  Men johan knäppte någon bild med mobilen.

image35



När vi kom hem igen så var det snökrig! Snö i hela ansiktet och bak i ryggen. Önskar att jag hade en overall som när man var liten. Då kunde inte snön krypa in i midjan!

Magsjuka eller Bakis?

det var min stora fråga igår..
Men jag kan börja med att säga att jag hade en underbart rolig kväll! så himla kul att träffa så mycket folk som det var en evighet sen jag såg sist. När vi hade fått i oss lagom mycket dricka (måste komentera här att jag drack 3 öl och 3 cider, återkommer till de sen)  så kunde inte jag, Sandra, Eve och Stefan sitta still längre. Ringde taxi-bosse och drog ner på tranan och dansade som galningar! Ska även påpeka att jag inte drack nå mer sprit på krogen, bara vatten. Som alltid blev det max innan mamma kom och hämtade oss.
Sen var det ju gårdagen. Vaknade två gånger på morgonen och hade så fruktansvärt ont i  magen, klev upp och gick på toa. Kräktes två gånger och var helt slut när jag väl klev upp. Eller flyttade mig ner till soffan. Där var jag parkerad resten av dagen. Trodde att jag var bakis men när det inte gick över på hela kvällen så måste det ju vara något annat.
Och med tanke på hur lite jag hade druckit och att jag var nykter när jag kom hem så tvivlar jag på att jag var bakis. Som tur var så va jag piggare idag. Hade lite ont i magen när jag vaknade men annars har jag mått bra idag..

Vill fixa..

mig själv nu! Har inte tid med alla andra som måste bli fin. Hehe! Egoistiskt men va fan. Man får vara så iband. Fast jag är ju inte så ego egentligen eftrsom jag klipper å fixar alla ändå, jag bara tänker att det är jobbig och att jag inte vill. Å jag har ju lovat att göra det nu så kan ju inte ringa och säga att dom inte kan komma. Bara bita ihop och köra på.
Det lönar sig om 16 dagar! Då behöver jag inte hålla i en sax på 24 underbara dygn! Sol bad och värme, ja tack! ge mig nu!

Snö..

Det bara vräker ner snö här utanför fönstret! Tänk, bara man åker 10 mil norr om gävle så är man nästan i fjällen ;) hehe! Tycker lite synd om pappa som måste ploga alla vägar. Han klev upp klockan 2 i natt och nu är det likamycket snö på vägarna iaf. så han får väl vara vaken hela natteni natt också. Å tro då inte att han sover nu under dagen, nej nej! Då kan han ju missa någo. Tokgubbe!



Dagens kunder:
Löshårsisättning
Klippning
Klippning
Klipp och färg
Klipp och färg
Slingor
Styling och make-up


Sen någonstans där emellan ska jag hinna göra mig själv iordning inför kvällens festligheter. Blir nog bra det. Nu kommer nästa kund så bäst jag fortsätter...


Växbo..

Stället som gud glömde, eller kanske hittade han aldrig hit. Förståligt i så fall. Där befinner jag mig nu iaf. Hos min kära mor och far.
Var helt själv på jobbet ida. Lite tråkigt faktiskt att stå där helt själv och jobba. Men så är det ibland. Började med att klippa pappa Wallbom när jag kom innanför dörren här hemma. Sen kommer första kunden i morgon klockan 10.00 Sen rullar det på med två till klippningar och två klipp och färg innan jag får börja dona i ordning mig själv till kvällens fest! Ska nämligen på 20års fest i morgon, igen :)
 
Nu sa jag se vem som åker ur lets dance.

RSS 2.0