Shopping..

I helgen blev det mycket shopping. Vi skyller på att det är rea överallt. Jag tror det slutade med en klänning, en byxdress (shorts och skjorta som sitter ihop) två par skor, ett par chinos, två linnen, en parfym, ett par solglasögon, ett par örhängen, badumsmatta och handdukar, dvd och cd boxar. Sen var det nog slut. i vilket fall som hellst så slutar vi räkna där..
Linnet är från hm och kostade 98kr. Mina nya chinos är från gina 149kr på rea.
Skorna är från skohuset eller vad det heter i valbo och kostade 99kr!

 Supersnygga solisar från Indiska. 39kr. Älskar pilorbrillor!

Ännu en bild på skorna.En stolek för stor men vad gör det när dom kostar 99kr !

 Parfymen luktar superfräscht. Från hm 39kr. Håller verkligen doften hela dagen! Det är inte vanligt när det är billiga parfymer.


Säga vad man vill om att jag har shoppat mycket. Jag har gjort en hel del kap!


Bevis..

Nyss damp det ner ett brev från skatteverket i brevinkastet. Jag tycker alltid att det är lite läskigt att få brev från skatteverket, inte för att jag brukar få det ofta men det är bara det att jag aldrig fattar vad dom skriver. Men nu stod det klart och tydligt  F-skattebevis.

Nu är det klart! Jobbade sista dagen som anställd i fredags och i morgon börjar jag jobba åt mig själv!
Läskigt? Ja. Roligt? Absolut!
Känns otroligt motoverande. Hade inte haft någon lust att jobba hela sommaren till den lön jag har fått det senaste året. Nu hoppas jag att det blir lite ändring på den fronten. Mer jobb blir det absolut men det har jag inget emot. Det är de här jag vill göra!
Det börjar faktiskt bli lite läskigt nu när jag fudnerar på alla papper och så. Jag som verkligen inte fatar ett skit av sånt. Men jag är ganska manisk på att hålla reda på papper och pengar så det ska nog inte vara någon fara. Skriva kassarapport varje dag och betala räkningar. Fixar jag de så har jag gjort min del.

Så önska mig lycka till nu! :)

Äntligen!

Det kan man väl lugnt säga!
Jag har varit dålig, okej jag har varit kass på att uppdatera den senaste månaden.
Livet har varit fullt upp. Tiden, orken och lusten har inte funnits där. Men nu börjar saker och ting lugna ner sig och ordna upp sig.

Så inspirera mig nu och berätta hur mycket ni har saknat mig så jag lovar jag att vara lite roligade och uppdatera oftare!

Promix..

God morgon alla glada!
Det är så härligt att vakna inna klockan ringer. Idag vaknade jag så pass mycket tidigare att jag ska ta och bege mig ut på en morgonpromenad innan jobbet. Underbart skönt!
Jag har faktiskt börjat laga mat ur min nya Gi kokbok oxå :) Johan gnäller lite... Igår sa han - Jag vill ha onyttig mat!!
Fast jag tror att han tycker att det är ganska gott ändå.. Han får väl så lov att äta det helt enkelt annars fårn han laga sin egen mat!

Nu ska jag stoppa Ipoden i öronen och traska på ett tag...


Effektiv..

Eftersom det inte blev mycket gjort på min lunch igår så får jag försöka vara lite effektivare idag.. Har varit och handlat lite så jag kan laga mat i kväll. jobbar till 7 ikväll oxå och konsum stänger sex. Då måste man passa på på lunchen :) Men fy farao vad mat är dyrt! Handlade 4 saker nu så jag ska kunna laga middag; 134kr! För en dags mat.. Det är ju billigare att äta ute varje dag.. Men så kan man ju inte leva.. Så jävla tråkigt bara att även om vi åker och handla på oss mycket tycker vi, så fattas det alltid lite småsaker varje gång man ska laga mat. Så då blir det runt en hundring varje dag ändå... Tror inte att dom som bor hemma fattar vad mat kostar. Jag kan ärligt säga att jag absolut inte trodde att det var så här dyrt när jag bodde hos mamma och pappa...

Nu har jag stoppat i mig lite mat.. Så tillbaka till att vara effektiv, nu blir det torka golven så det blir lite städat och fint. Johan dammsög igår så nu är det min tur att göra min del :)

Thanks for the money..

Så skönt att få lite extra pengar på kontot.. Egentligen så har det ju varit mina pengar hela tiden som jag bara har lånat ut ett tag men Känns ändå riktigt bra. Även om det inte var särskillt mycke så gör det skillnad..
Men nu är ju frågan, vad ska man göra med pengarna?
Missuppfatta mig inte nu, det finns nog 1000 saker som jag skulle kunna göra med dom men jag vill ju inte bara göra av med dom på skitsaker...
Ska jag spara dom, köpa något fint....?
Vad ska ni göra med era pengar? (ni som får tillbaka alltså :) tycker faktiskt lite synd om dom som måste betala ännnu mer)

Home sweet home..

Alltså jag fattar inte hur vi har överlevt de senaste 9 månaderna!
Du och jag Stina. Käkade lunch i en timme idag, sen har vi varit ute och gått i lite mer än en timme. Ändå står vi kvar utanför porten i en kvart och fortsätter prata innan vi kan slita oss :) Att vi alltid har så mycket att prata om! Helt otroligt!

Gick lite halvt vilse i Villa staden i kväll och kollade på massa fina hus som vi ska bo i när vi blir stora och rika. och vi ska bo i samma hus. inte ett varsitt. Vi kanske ska ha två men då ska vi dela på dom så vi bor i båda, båda två. Fanns så många fina..
Nu vill jag verkligen inte bo i en lite lägenhet mitt i stan. visst är det lämpligt och har många fördelar det ocå men jag är inte någon stadsbo! Jag är ju för sjutton en skogsjänta ända in i själen egentligen.
Vem försöker jag lura egentligen? Bara att inse att jag aldrig kommer gilla att leva "bigcitylife"
Efter att ha sett alla stora fina hus får jag cellskräck här hemma. Därför blir det en tripp till Hälsingland och Växbo i helgen. Mamma och pappa är i Norge oxå så huset behöver bli lite ompysslat.
Att åka "hem" dit och vara själv där en hel helg är nog den bästa rehab som finns... Bara jag, skogen och peppe och piraten (hunden och katten)..

  

   
Visst ser de mysigt ut?
Det här kommer alltid vara hemma för mig..

Lyxlunch..

Eftersom jag jobbar till 7 idag så hade jag två timmars lunch. Hade tänkt vara effektiv då och städat och diskat. Men så träffade jag Stina som oxå hade lunch. Att äta med henne på uteserveringen lockade bra mycket mer än att gå hem och städa. Så så fick det bli. Mycket trevlig. Kan ju skylla på att man måste passa på att njuta av solen när man kan :)

Så nu ska jag tillbaka till jobbet snart. Sen blir det en promenad med Stina i kväll. Grannarna får stå ut med att jag drar igång dammsugaren vid 9 i kväll. Det dör dom inte av..


Skor..

Jag har aldrig varit en sån där typiskt skogalen tjej. Men jag tror att jag börjar bli! Såg ett par sjukt snygga gula skor på Jamie Lynn Spears i en tidning och jag blev helt kär i dom! Gula och fina :)
Sen fanns dom på en hemsida som stod med i Sofies mode idag. www.gojane.com

Dom är så otroligt snygga och kostar runt 135kr. Men jag vågar inte handla på internet. Inte när de inte ens är ifrån Sverige. Sen så är ju klacken inte nådigt hög. Men dom skulle ju vara fina att titta på!



image174

Babysize..

Det finns EN sak som är bättre än att fynda på rea till kanonpriser. Det är att fynda på barnavdelningen!

Hittade två jättefina klänningar på barnavdelningen på Lindex idag. Eller ja, dom är lika fast en är svart och en är vit :) Men jag kunde inte bestämma mig. Det behöver man inte heller när dom kostar 98kr styck. Sen vet jag att jag ha en syster och en kompis som oxå kan ha kläder på barnavdelningen som nog gärna tar emot en av dom om jag bara vill ha den ena. Gillar den svarta mest nu (ovanligt? näe!) men jag tror att den vita kan vara riktigt snygg när man har fått lite mer färg på kroppen.. Helt perfa  är dom eftersom dom är längre bak och kortare fram.
Hittade även jättefina trosor men dom får ni inte se!

 

Nu ska jag göra min en smoothie och gå till boulongen.

Sol och shopping..

Idag ska jag verkligen njuta av att vara ledig!
Det är så ljust på morgonen nu så jag kunde inte sova längre än till 8 ändå. Så nu ska jag ta och plocka ihop här hemma. Jag har stökat till så otrolligt mycke så nu får jag ta tag i det. Sen ska jag ta en sväng på stan. Känns som det va länge sen. Något ska man väl kunna hitta. Vill ha ett par skor, se är jag i stort behov av nya underkläder. Men det blir ingen lång runda på stan när det är sånt här härligt väder. Känns som man måste passa på att njuta varje sekund när solen är framme..

Och ni som vill veta resultaten från helgen så blev det 2 Mvg 3Vg och 1G. sen gjorde jag ju inte alla moment så jag har tre saker kvar att göra i höst. Men betygen blev mycket bättre än förväntat!

RSS 2.0