Förebild..

Sandra Tofält är en av dom starkaste personer jag känner. Hon om någon är en bra förebild. 20 år, tvåbarnsförälder och tar studenten i vår. Det är så otroligt starkt av dig att klara av det. Jag vet hur mycket skit du har fått tagit på grund av dina beslut att skaffa familj så tidigt. Allt tjat om att förstöra livet osv. Vem anser sig ha rätt att dömma någon så?
När du väl står där med polisbrickan i handen (jag vet att du kommer klara det) då kan du skratta dom rakt i ansiktet! HA!


Tidningen Ljusnan gjorde ett reportage om henne. Här kan ni läsa artikeln.




Magsjuka..

Så himla typiskt! Bara för att förkylingen började försvinna så åker man på magsjuka. Och bara för att jag hade sett fram emot att vara med stina när hon kom hit. Snacka om dålig timing. Men idag känner jag mig piggare. Har fortfarande inte fått i mig nå mat med det ska jag nog lyckas med idag. Så idag måste jag ta och städa bort alla baciller och byta sängkläder och så. Sen ska jag försöka gå utanför dörren, lite frisk luft dör jag väl inte av!

Nu ska jag sätta igång..

Påskhelgen..

Vi åkte hem till mor och far på fredagen. Men först hade pojkarna innebandy träning i Norrsundet. Och eftersom det är nästan halvvägs hem så var jag och Johanna tvungen att följa med. Vi spenderade en och en halv timme i bilen. Lekte lite polis och så :) Mycket trevligt måste jag säga! haha!

Fick en överraskning igår kväll oxå. Lilkusinen kom och hälsade på från Stockholm! Han blir så stoor! Inte en 2 år än och springer och pratar för fullt. Han förstår allt man säger och svarar helt riktigt. Han är så duktig! Han har lärt mig skillnaden på en traktor, grävare, hjullastare och sopbil och timmerbil :) haha! sötnos!

 

image102






Idag återvände vi till gävle iaf. Middag hos Håkan (johans pappa) och Madde. Sen var det ju livsviktig Unitedmatch enligt killarna så jag fick snällt följa med och sitta där med matchtröja och hela kittet. Men vad gör man inte för laget :)

Ja och nu ligger jag här. På ett täcke på golvet med datorn som sällskap. Tvn och soffan är occuperad av Johan och Mattias. Tv spel är det enda som gäller, jag ska vara glad att jag fick datan iaf. För egentligen vill han ha datan oxå och göra några tryck på fm medans han spelar tvspel. Men nån måtta får det väl vara! :) Eller hur!?


Just ja, påskägg har jag fått oxå! Vi fick ett varsitt fullproppat ägg med godis av mamam och pappa sen fick vi ett ägg med godis och biobiljetter av Anne. Och när vi var till Håkan och madde fick vi ett paket med presentkort på Churtstreet saloon (restaurang) så vi kan gå ut och äta och dricka lite gott någon kväll.
Tack så jättemycket för allt!!

Torsdagens utgång..

Som sagt så började torsdagen med en shoppingtur med Johanna. Hittade inget annat än några armband så vi tog med oss Natta och drog ut till Valbo i hopp om lite bättre shoppinglycka där. På mindreän en timme var vi klar. Jag hade iaf lyckats hitta en kort jacka/tröja som natta och Johanna tjatade på mig. Jag tyckte att den var lite dyr (299:- ja jag vet, jag är snål när det gäller kläder) men eftersom jag inte var så pigg så orkade jag inte med deras tjat så jag köpte den ;) bra var det eftersom jag ite hade något att a på mig på kvällen, så den fick det bli!

Johan och Matte kom och hämtade oss i Valbo efter jobbet sen väl hemma så deckade jag och Johanna på soffan. Killarna gick till solariet och på hemvögen köpte dom med sig lite donkenmat :)
Sen var det dags att börja göra sig i ordning inför kvällen, Färgade mattias hår och pysslade på lite. Pang sa det så var klockan 21, dags att gå och ta stämpel och sen började folket ramla in här hemma. så när klockan var 22 öppnade jag vinflaskan. inte ett dgg sugen på att dricka alkoholhaltiga drycker så jag övergick snart nog till ett glas vatten. På slicken sen var det mycket folk. Dryga folk. Fulla folk. Otrevliga folk. Antagligen bara för at jag var nykter. så det var ingen riktig höjdare. Donken (för andra gången idag) innan vi gick hem var nog bäst ;)




Mina två älsklingar Johan och Johanna Nylund


 


Nylund, jag och Mattias




Jag Elin och Natta


Skärtorsdag..

Nu är det påsk. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt varför man firar påsk. Men visst har det nå med Jesus att göra va? Jag ska inte fira påsk särskillt mycke. Har inte fått nåt påskägg :( Åker nog hem till mor och far och njuter lite av solen som förhoppningsvis ska titta fram. Sen ska vi på påskmiddag hos Johans pappa på söndag.

Kvällen i kväll ska spenderas med med vänner, lite vin och Slicken. Blir nog ett gäng här hemma hos oss först, brukar kunna bli så när man ska på Slicken eftersom vi bar ganska nära, eller ja väldigt nära. Hoppas på en rlig kväll iaf. Känner mig riktigt taggad på ett sätt men synd bara att jag inte är helt pigg.

igår kväll åkte vi en sväng till Johans kusin,, David och Sofie och ders sötnosar Tuva och Svante. Vi skulle lämna tillbaka deras tvspel och hämta vårat. Jag har saknat guitar hero! :) Sen följde jag med Johan och Matte till Olearys och kollade på fotboll. United vann med 2-0 :)
Att spendera en kväll med dom två är ju en upplevelse. Dom är så jävla knäppa.
När vi gick och la oss i går så sov matte på soffan, då hör man;
Matte; (fiiiis) Åh, hjälp det är nån här!
Johan; (fiiis) Nu är han här inne!
Matte; (fiis) Han är här igen! Får jag tända lampan?
                   Hallå? Får jag sova med er?

Sen somnade jag :) dom kanju iaf konsten att underhålla både sig själva och andra!

Olycka!

Måste berätta om en olycka som hände idag! jag blev brännskadad på armen!
Så här var det i alla fall, Jag skulle fika lite och hade hällt upp kaffe i en kopp som jag höll i ena handen, sen böjer jag mig ner/frammåt i kylskåpet för att jag ska ta fram mjölken. Och vad händer när man håller i en kopp full med kaffe och böjer sig frammåt? jo kaffet rinner ut och rakt ner på min arm som sträcker sig efter mjölken! Ajaj vad hett det var! Kroppen fattade tydligen i nte att man måste vara lite mjuk i handleden och INTE följa med när överkroppen böjer på sig. Blev tydligen lite för mycket för min hjärna. Men å andra sidan kan man ju inte begära att den ska kunna allt heller :)


My friend..

Jag saknar dig! Tycker verkligen att du ska ta och flytta hem nu!
Hit till Gävle alltså för det ÄR vårat hem.
Du ska veta att vilka beslut du än tar så står jag bakom dig.
Det viktigaste för mig det är att du mår bra. Det är det enda som spelar någon roll!
Finns alltid här för dig!


Life´s too short to make trouble out of small things
It´s never easy!

Lite piggare, lite ljusare..

Börjar äntligen känna mig lite piggare. Näsan är totalt ur funktion men det får man leva med. Är helt underbart skönt att det börjar bli lite ljusare ute. Och helt underbart att jag äntligen är lite ljusare i håret! Eller ja, jag är väl redan så ljus man kan bli men nu är utväxten borta! Försöker vara lite snäll mot mitt hår nu så jag gjorde blekta slingor och sen en vanlig bottenfärg. Känns faktiskt helt okej. Jag är lite fjantig på så sät att jag alltid tycker att jag är gul i håret (blondinsyndrom) men nu när jag är någorlunda brun i huden så gör det inte så mycket att jag har en lite varmare nyans på håret.

Nu har jag jobbat två dagar så nu är man ledig i en vecka :) vi ska ha stängt över påsken för båda cheferna åker bort. Det är inte så roligt att stå och jobba själv så då är jag ledig istället!

Ska nog ta tag i pappren från polisen i kväll. Gå igenom allt som har blivit stulet. Grrr! Inte ett dugg kul! Måste fixa lite mat oxå så det är bäst jag sätter igång.
Förresten, ska ut och shoppa lite nya kläder på torsdag inför kvällens utgång. Någon som har nå tips på något snyggt jag kan ha på mig?

Jag och pojkarna..

Sitter i Partics soffa och tittar på när grabbarna spelar tvspel. Kom hit med lite pizza jag :) jag får underhålla mig så gott det går med mattes data. är ganska bra på att underhålla mig själv faktiskt!

Var skönt att träffa mamma och pappa igen. pappa sa att han haade saknat mig, då blev jag het tårögd. är lixom inte så ofta som han säger nå sånt.

Orkar inte skriva mer nu..

Jag johanna occh natta funderar på att gå ut på torsdag, väljer vi rätt dag då?

Johannas 20årsfest..


Satt och kollade igenom bilderna som hade legat på kameran.
Hittade bilderna sen Johannas 20årsfest. Haha riktigt fin fina biler!
En riktigt trevlig kväll kan jag lova! Enjoy!

     
     

Some more pics..


Me and my love in Thai


     
   


Just me

               




Jessicas tävling..

Jessica har alltid massa spännande tävlignar på sin blogg! Nu lottar hon ut en tandblekning.
Klicka Här för att komma till tävlingen.

image69


Sjuk..

Jag hatar det! Är inte ofta det händer att jag är sjuk, tur det för det är bladnd det värsta jag vet! Men nu är jag det i alla fall. Försöker kurera mig så gott det går, alvedon, c vitaminbrus, bafusin, esberitox, apelsiner, äpplen, dricker te, ja allt jag kan komma på! Någon som har nå mer tips? Vill verkligen bli frisk nu, på en gång!

Skönt att jag var ledig idag i alla fall. Men på måndag är det jobbet igen så då måste jag vara pigg. Blev inte mycket sova inatt heller, Johan hostar, snarkar för han är så täppt, svettas för att han har feber, är inte lätt att sova då, varken för han eller mig. Stackaren klev upp och gick till jobbet i morse i alla fall.

Får se om vi åker hem till mor och far i kväll eller i morgon. Skönt att få bli lite ompysslad och ta det lugnt när man är sjuk. Det går ju inte här hemma. Tvätten och disken som väntar idag fixar ju inte sig sjävl bara för att jag är sjuk. Tråkigt nog! Det värsta är att man inte blir ett dug hungrig när man är sjuk. och när vi ligger här två sjuklingar bli det ingen mat lagad och ingen mat äten. Är man hos mamma så tvingar hon i en lite iaf fast man inte vill. Och det är ju egentligen ett måste att äta för att bli frisk.

Nej nu måste jag ta tag i tvätten och snyta mig, igen! Har fått sår under näsan nu oxå, typiskt!

Hipp hipp hurra!

GRATTIS!

Syster blir 17 år idag!

Hoppas du spar lite tårta till oss i helgen annars får du ingen present ;)

Äntligen hemma..

Visst har vi haft det underbart i Thailand men nu var det faktiskt skönt att vara hemma. Antagligen för att man har varit inställd på att komma hem. Känslan att få krypa ner under täcket i vår egen säng var helt underbar! Vi har nog världens skönaste säng!
Tråkigt nog så har både jag och Johan åkt på jordens förkylning och ligger här i soffan och hostar & snorar ikapp. Hade feber i natt båda två men vi var ju tvungen att kliva upp och jobba i morse ändå. Nu har vi kurerat oss med massa piller och brustabletter så hoppas vi blir piggare snart. Hade ju planerat utgång i morgon men det ser mörkt ut för tillfället.

Gårdagen var fullspäckad. Landade på Arlanda vid 6.00 på morgonen. klockan 10.00 var vi på Max, dagens höjdpunkt! Jag avnjöt ett orginalmål med plusmeny och en garlic och en sourcreme&pepper dipp. Underbart gott! Sedan uträttade vi lite tråkigare saker. Var till polisen och gjorde en anmälan om inbrottet, betalade lite räkningar och gick igenom posten. Fattar inte att vi hade hunnit få så mycket post! Sedan åkte vi och storhandlade. På  kvällen hade vi mysmiddag här hemma med sågen, natta, Patric och Matte. Kikade på filmen, åt tacos och chips och dipp. Molle och Stoffe kom efter maten och kikade på filmen. Tack alla deltagare för en trevlig kväll :)

Nu ska jag ta och stupa i säng. natti!

Bild på tatueringen kommer när sårskorpan har lossnat :)


Bilder..

                 
       

On the airport..

Nu siter vi pa bankoks flygplats. Har redan akt minibuss till pukets flygplats i 1,30 tim sen vantat dar pa flyget hit, flygit en timme och sen vantat har i tvaa timmar. nu ar det bara en timme kvar till vi far satta oss pa det sista och drygaste flyget hem till sverige. en resa som kommer ta ca 10 timmar. Aar inte ett dugg kul.
Men helt arigt saa kanns det helt okej att komma hem till sverige ige. Jag har saknat min egen sang. och nu ska man plagas en natt pa flyget. har iaf kopt thailandska aksjuketabletter saa jag hoppas att jag kan sova av dom.

Vill vara hemma nu!

Nytattuerad..

Forlat mamma och pappa for att jag inte fragade forst! Har lite daligt samvete men nan gang maste jag val borja bestamma sjalv oxa :) Men det var bara sterila saker och jag fick se att han tog en helt ny nal och sa. Lovar att det var en serios kille sa du behover inte vara orolig mamma.

Det ar bara en liiiten stjarna pa insidan benet/foten. Johan har oxa fatt sin forsta tattuering. MAN UTD saklart, vad annars. Sagen gjorde en pa insidan armen oxa. natta tog den lite skonare varianten och fixade haret. sa nu ar det langt och svart.

Sista kvallen i kvall. Fy jag vill inte aka hem! jag och johan hade en vaska tillsammans nar vi akte hit och nu har vi tre stora vaskor. Har blivit en hel del shopping den har resan. men da har jag handlat mycket till andra oxa. Sorry johanna men jag hittade ingen cool magvaska at dig! vi har letat men det finns bara fula och trakiga! det passar inte dig :)

Gar inte att lagga in bilder har heller sa ni far vanta tills jag har kommit hem. pa onsdag lovar jag att lagga upp manga bilder! Nu maste vi njuta av den har sista kvallen. Ses och hors i sverige igen!

Freedom beach..

igar var vi vaken tidigt for att ta en bat till Freedom beach. Dyrt som fan men harligt harligt! vi lag ett tag pa den stora stranden men sen simmade vi over till en liten egen strand pa sidan om.. Val dar sa hade killarna en overraskning at oss. Vi fattade ingentinmg, men vi satte oss snallt ner pa stranden och tittade ut over vattnet. Efter 5 jinuter hor man "tadaa! vi vander oss om och doooor av skratt nar vi ser killarna!
Dar star dom, i borat-kallingar! hahahaha! ni vet stringkallingar som gar upp som hangslen over axlarna!
Vi skrattade nog oavbrutet i 10 minuter! dom sprang omkring dar pa stranden med sina vita rumpor! haha! inte nog med det utan sen simmar dom tillbaka till den stora starnden med masa folk och kliver upp ur vattnet som om inget hade hant! dom borjar plocka ihop vara saker och klattrar tillbaka till oss over klipporna. Ni kan inte fatta hur kul det var! overraskning kan man absolut kalla det! Vi levde pa det hela dagen. borjar skratta nu nar jag tanker pa det oxa...

dagen idag har varit betydligt lugnare. killarna klev upp tidigt och akte och golfade. jag och natta tog lite sovmorgon sen gick vi ner pa stranden. val dar oljade vi in oss och lade oss pa luftmadrasser ute pa vattnet och stekte. vi lag nog dar ute pa madrasserna i princip hela dagen. simmade in och drack lite vatten och smorjde in oss lite mer da och da bara. annars lag vi dar ute och vande oss typ en gang i kvarten bara :) valdigt anstrangande dag ;) men man maste ju passa pa. ar inte mycket tid kvar att sola pa nu. morgondagen kommer att spenderas mycket innomhus, tanker inte saga varfor. det ar en hemlis. och tisdagen blir det oxa bara en halvdag eftersom vi maste aka hem pa kvallen! trakigt men sant!

Tankte lagga upp lite bilder pa killarna och sa oxa men det gick inte vid den har datan sa det far bli en annan gang. ska forsoka i morgon. da kan ni fa veta hemlisen oxa :)

ciao!

Moppedag..

Antligen en morgon med bla himmel. det har varit disigt varje dag vi har vaknat. sa i morse hyrde vi moppe och tog oss pa egen hand till Nai harn. Var sa harligt dar sa vi var tvungen aka tillbaka. nagot billigare att hyar moppe an aka taxi. vi betalade 1000 bath for taxi dit och hem och idag hyrde vi moppe hela dagen for 200bath. sa efter stranden gav vi oss ut pa en liten utflykt, forsokte leta oss till Lotus shopping center. efter att ha fragat efter vagen en endaste gang sa hittade vi! maste medge att det ar valdigt laskigt att sitta pa en liten moppe efter en vag med tre filer at bada hall. man kanner sig som en liten myra! och dom kor ju inte forsiktigt direkt.. blev inte mycket shopping dar men ett roligt litet aventyr med mopparna :)

nu ar vi karon igen. har hittade vi lite att shoppa. nu ska vi ga och kopa sanadar balonger eller vad man ska saga som man tander och slapper upp i luften. mysigt!!

Ja, sagen leder bade i brunhet och den som flagnar mest :) haha a johan fick hora att han sag ut som en chokladbit och jag och natta ar val skapligt bruna for att vara vi. Vi har ju inte direkt lika latt att bli brun som killarna. tyvarr..

Ha det sa bra pa resan Anne! Du behover nog komma bort en liten stund efter det som hant. Synd att vi inte hinner hem och traffas innan du aker. Men vi far ses nar du kommer hem. Njut av resan! Johan halsar oxa.



Nai harn..

Antligen vaknade vi en morgon och det var bla himmel! kanns som det bra var de dom forsta dagarna. Vi bestamde oss for att aka till Nai harn beach som vi har blivit tipsade om. Efter en taxiresa upp och ner for bergen sa var vi antligen framme. Vilket paradis! Ar lite arg pa att jag lysnade pa alla som sa att man inte kunde bo vid Nai harn beach, for det kunde man visst de!
Vi fick iaf en helt underbar dag med sol och bad och inte allt for fullproppad strand. var lagom med folk. Johan och sagen har kopt olja som dom lag och stekte med, jag och natta snodde lite vi oxa, men vi smorjde forst in oss med solskydd :) hihi en aning onodigt att anvanda bade och kanske! haha!
Killarna kopte en varsin snorkel oxa innan vi akte sa dom tva sag vi inte mycket idag. bara 2 rumpor dom guppade upp och ner och tva snorklar som stack upp. Dom lyckades hitta en sjogurka oxa! som dom la ner i en pase och tog med och visade oss. den stackaren!

nu ar vi i patong och ska shoppa lite. killarna ska val ha annu fler fotbollstrojor och jag och natta ska ha vaskor :) var har och shoppade iga oxa me pengarna tog slut haha! idag har vi lite mer med oss...

Har ar lite bilder fran idag oxa.. enjoy!

      

Kandisar i Karon..

Idag klev vi upp tidigt och akte till Karon. Var nyfunna van Kai kom och hamtade oss vid 9 i morse som bestamt. Har varit 2 natter i cape panwa, synd att vi aldrig kom in till sjalva city utan bara utanfor. Bodde iaf pa ett spa hotell sa nu har vi kant oss lyxiga i 2 dagar. Nar vi var in till Puket town och handlade lite sricka och sa sa borjade Johan prata med en taxiguybbe och lovade att vi skulle aka med han hem till hotellet igen. Nar man val har lovat nagot sant sa ar det bast att halla det! Sa det blev en tur med Kai till nagon juvelhandlare oxa innan vi kom hem. han fick val lite pengar for att ta oss dit. Under resan hem bestamde vi att han skulle skjutsa oss hit idag oxa. Han holl vad han lovade och hamtade oss mycket punktligt i morse. Val i Karon fixade han ett billigt hotell at oss. Sa nu har vi hans nummer och ska ringa honom nar vi ska till flyget. You good friend sa han at oss nar han akte. Haha!

Efter vi hade legat pa stranden i en halvtimme ser jag tva blekfisar komma gaende pa stranden. Peter och Stefan hade lyckats hitta hit dom med. Sa dagen har bjudit pa manga tokigheter pa starnden. Och sol! Antligen! Ville nastan aka hem i forrgar efter tva dagar med daligt vader och ett trakigt telefonsamtal.
men nu ar allt pa topp igen! Blir middag med blekfisarna i kvall och hjalpa dom fixa bat till phi phi.

Bye bye

Javla idioter!!

Fattar inte hur folk kan va sa javla dum i huvudet! Bland det forsta man lar sig som liten ar vad som ar DITT och vad som ar MITT. och det som inte ar ens eget ger man FAAN i! Men tydligen sa finns det vuxna javlar som fortfarande inte har lart sig det!
SKA DET VARA SA JAVLA SVART ATT LATA BLI ANDRAS SAKER?????

Om jag skrev exakt vad jag tyckte och tankte om er just nu sa skulle det vara jag och inte ni som fick ett samtal fran polisen.. For det ar inga snalla tankar ska ni veta!

Sa alla ni som inte kan ge fan i andras saker, DRA AT HELVETE!



Pratade med mamma for tva dagar sen och da hade vi fatt brev om att vi hade haft inbrott i vindsforradet, Darfor detta negativa inlagg. Fattar bara inte hur javla dum folk ar egentligen!


RSS 2.0