2 *Johanna en vinflaska..

Och Markoolio i högtalarna. Vad blir det? En sjuuukt rolig kväll!


   

   


Skor..

Det ständiga problemet.. Dock kanske det är ett av livets roligare problem.
När jag nyss har bestämt mig för vilka klackisar jag skulle välja så kommer nästa grej.
Mitt-mellan-sommar-och-vinter-skor!

vad fan ska man ha på fötterna så här års? Balerinaskor är för kallt och inte bra att stå och jobba i. Stövlar är alldeles för varmt att ha på sig. Converse-skor är alldeles för platta för att jobba i. Vad ska man då ha?

Plus (eller minus kanske man ska säga) att det redan är tomt i plånboken...


Money money..

Suck!

Kul att man fick lön i fredags, betalade räkningar igår = Pank igen!

Sleepless night..

Kunde verkigen inte sova inatt. Jag vet inte varför men jag får såna här perioder ibland då jag absolut inte kan slappna av på kvällarna. När man ligger där och kollar på klockan blir det bara änu svårare att slappna av för man blir stressad på grund av att man måste somna.

Någon som har nå bra tips för att man ska kunna somna lätt på kvällarna?

Inatt gick jag och lade mig på soffan och knäppte på tvn. Jag lyckades nog somna där tillslut för jag vaknade av att Johan öppnade dörren innifrån sovrummet och stängde av tvn. Jag vill ju inte hålla han vaken på nätterna heller eftersom han ska upp och jobba tidigt, därför lade jag mig på soffan..
Men när jag vaknade till så gick jag in och la mig i sängen igen. Trodde att jag skulle somna utan problem då men det tog ett tag i alla fall.
Men tillslut lyckades jag äntligen somna!

Det som nästan är värst är att jag är så otroligt lättväckt oxå. Så minsta lilla Johan rör på sig i sängen eller när han klocka riner så blir jag klarvaken...

Man känner sig knappast pigg och utvilad idag..

Check..

Nu ska vi se hur långt jag kom på listan...

¤ Röja undan 
¤ Diska 
¤ Byta sängkläder  
¤ Damma
¤ Dammsuga
¤ Torka golven
¤ Slänga soporna
¤ Shoppa lite  Nej, bara massa mat..

Men jag han oxå med att..

¤Laga mat och matlåda
¤Baka hallonpaj


Tro det eller ej! Baka är inte något jag gör i vanliga fall. Men var så otroligt sugen!




Ledig, knappast..

Det är alltid så mycket som måste göras när man är ledig..
Måsste skriva lista nu så jag ser om jag får något gjort. Så får ni smälla mig på fingrarna sen om det är något jag har hoppat över..

¤ Röja undan
¤ Diska
¤ Byta sängkläder
¤ Damma
¤ Dammsuga
¤ Torka golven
¤ Slänga soporna
¤ Shoppa lite


Måste sätta igång nu...

De berömda..

Johanna och Johanna.. Vi som alltid lyckas..
Vi lever ju knappast på utseendet!!

image123

Johanna och Johanna..

Ni kan hoppa in!
Finns det några som lyckas med allt så är det vi två! Vilket jävla radarpar vi är!
Jag menar, vilka andra lyckas med att åka taxi från Växbo till Bollnäs, tåg från Bollnäs till Gävle och tillbaka för 30 kr?
Vem lyckas med att gå ut en myskväll, bli bjuden på krog och modevisning, få ett eget bord och två hinkar med champange cider och öl, och få två hockeyspelare att strippa på scen?
Haha! Det lyckas vi med! Glider på ett bananskal som man brukar säga..

Idag har vi haft världens mysigaste lunch oxå. Årets första "äta utomhus lunch"

image122

Prioritera..

Alla dessa 1000 tankar i huvudet, vad beror det på? Det är så himla mycke som händer och är på gång i mitt liv nu. Så då ligger jag och funderar på allt på kvällarna, tänker alla möjliga tankar. Det är nästan så att jag mår bättre dom dagar jag jobbar jättemycke, som idag, började 9 och jobbade till 18 oavbrutet. Då hinner man inte tänka på allt och så är man trött när man ska lägga sig så då somnar man förhoppningsvis fort. Dom dagar man är ledig går man bara och grubblar över allt och har dåligt samvete för att man inte kan göra något åt det..

Mina prioriteringa borde komma i den här ordningen, men. Som alltid när man säger borde så gör man ju inte så.

¤Gesällen De är det som jag egentligen borde lägga mest energi på. Men för tillfället känns inte de tillräckligt inspirerande. Jag mår mest bara dåligt över det. Och med tanke på mina planer att starta eget och hyra stol så känns det inte som någon panik och det känns verkligen inte värt att jag ska gå och må dåligt över det.


¤ Starta eget De är däremot något som jag vill lägga min energi på. Ju mer jag funderar och räknar och vrider och vänder på saker, desto mer sugen blir jag på det. Jag vill verkligen det!

¤Köpa lägenhet Det vill jag oxå! Verkligen. Men hellst så vill man ju att allt ska vara klart direkt. Allt som måste fixas innan, som tex gå till banken och fixa lån, det vill jag verkligen inte! Jag skulle hellst bara vilja vakna upp och ha en helt ny lägenhet som är bara våran och börja fixa och dona och göra mysigt.

Fortsätter jag på den här listan nu då kommer jag aldrig kunna sova i natt!! Då kommer ännu fler tankar ploppa upp.
Som sagt så borde prioriteringarna komma i den ordningen som jag skrev. Dessvärre så väljer jag att läsa den nedifrån och upp. Mycket bättre!

Har ni upptäkt vad många vuxenpoäng jag kommer få om jag styr upp allt och klarar av det! Och jag som bara fyller 20. Jag är ju inte vuxen. Men har man eget företag, egen lägenhet, gesällbrevet i handen då är man ta me fan vuxen! Å vips så blev jag plötsligt 10 år äldre på bara en sommar!
ojoj...


Morgon..

En typisk morgon för att vara Johanna..
Klockan ringer, fumlar omkring och lyckas stänga av larmet och flyttar fram det 10 miuter.
Efter 10 minuter ringer klockan igen, då börjar jag fundera; vad ska jag göra? om jag struntar i att fixa håret och bara sätter upp det så kan jag ligga kvar i 5 minuter till...
5 minuter senare är det verkligen dags att kliva upp men; jag bestämmer nu medans jag ligger i sängen vad jag ska ha på mig så går det fort när jag kliver upp, då kan jag ligga fem minuter till..

Så där fortsätter jag tills jag måste kliva upp. men vid det laget så har jag hunnit lega och fundera så mycket s då är jag ganska pigg. Fiffigt va!

Anledningen till att det är så jobbigt att komma upp på morgonen är at jag inte kan sova på kvällarna. Jag har verkligen 1000 tankar i huvudet (minst) när jag ska sova. Och ska man ligga och gå igenom och tänka på alla för att man ska kunna slappna av så tar det ett tag..

Nu väntar jobbet..

Mys..

Har haft både mykväll och mysdag nu!
När jag kom hem från jobbet igår ville Johan att vi skulle äta nå gott och ha myskväll. Jag gav förslaget att han gick och handlade medans jag gick ut å sprang. Deal. Jag tog den korta rundan i Boulongen medans han gick på konsum.
Väl hemma blev jag liste misstänksam. vad är det nu då? varför vill du mysa med ost och kex å allt? Då kom jag på, fotboll på tv, både igår kväll och i kväll. Jag visste väl att de var nå! men det var mysigt i alla fall. ikväll däremot blir jag lämnad. då ska Johan ha myskväll med Patric, grilla och kolla på fotboll. De tycker jag lät mys!

Vi vaknade ganska tidigt i morse. Myste lite i sängen och kollade på reprisen av "våra bästa år" haha de är mys de!

Nu har vi fixat alla papper till polisen och försäkringsbolaget oxå. Så nu är det bara och posta. Vilket strul det ska vara! jävla massa papper och skit. men nu är det äntligen fixat, skönt!
Jag ska umgås med Natta i kväll, var riktigt länge sen! Kul ska de bli!

Tisdag..

..och jag är hemma på lite lunch.. Blev inte mycket till mat men yogurt och gi-bröd får duga i några timmar. Tar med mig ett äpple och lite coctailtomater som jag kn tugga på senare. Det är min nya favvo. Jag som inte ens har tyckt om tomater. Dom gula små är allra godast men dom är så dyra såidag tillät plånboken bara röda men det är gott det oxå :)

Johan har åkt och spelat golf. Jag skulle oxå vilja vara ute hela gaden när det är så här härligt väder. Har starka funderingar om jag ska ut och springa i kväll istället för gymmet. Hoppas det är lika fint när jag har slutat!
Måste gå nu..

En till tävling..

image120

Hittade en till tävling idag! Det här är något som jag verkligen skulle vilja vinna!
Klicka in här om du oxå vill vara med.

Nedräkning..

Nu börjar jag ränka ner dagarna till min före detta sambo flyttar tillbaka till Gävle! Å vad jag längtar! Min Stina!
Den här sommaren kommer bli bra känner jag. Kan inte bli annat när vi två är tillsammans.
Hade nyss ett 80 minuters långt väldigt givande samtal, enligt vårat tycke vill säga. Andra kan nog tycka att vi har väldigt ointressanta och knäppa disskusioner men det gör inget.

Längtar!!!!!!

Visningen..

Nu har jag fått lite bilder av Vickis som hon tog på visningen jag gick förra helgen.

image116


   

Jessicas tävling..

Jessica har ofta massa roliga tvälingar. Just nu kan du vinna ett hemligt paket..
Klicka in här för att delta.

image115

Sol!

Jag fattar inte att lite sol kan göra så mycket?
Bara för att man har sett solen i två dagra nu blir man på bättre humör, känner sig mer motiverad till allt, vill ta tag i saker.. Ja allt känns så mycket lättare bara för att solen kikar fram. Härligt härligt! Hoppas bara att den har kommit för att stanna. Länge. Jag behöver den energin nu så snälla, stanna!

Jag och Johan gick ner på stan och köpte oss en varsin glass, satte oss i solen och kollade på ungarna som lekte på torget. Haha man kan inte göra annat än att skratta när dom springer omkring alldeles på pylsade med kläder så dom knappt kommer upp när dom ramlar. Så söta!


Ingen som vill hitta på något trevligt i kväll?

Vill inte bara sitta inne när det är så härligt väder ute!


The weekend..


Jag har kommit på att jag är dålig på att skriva på helgerna. Men det är ju så mycket man vill hinna göra då så jag prioriterar inte datan.

Helgen har bjudit på massa tok i alla fall. Lördagen började med en sväng på stan, eller rättare sagt lunch. Sen köpte jag den där fina blommiga tunikan på Gina och drog med mig morfar till Stadium och fick ett par nya träningsskor. Behövdes verkligen eftersom jag fick skavsår av dom gamla hela tiden. Men nu har jag inget att skylla på så nu är det bara och träna.
Sen var det bara rusa hem och göra sig i ordning inför kvällens bravader. Johans släkt hade släktträff. 137st Asplundare på samma ställe. Mycket trevlig kväll. Slutade med en runda på Brända, Goya och slutligen Donken för mig och Carro. Tack för det!

Söndagen var en alldeles lagom söndag. Sov ut lagomt länge, åt frukost länge, gjorde oss i ordning och gick ut i solen och promenerade till Strömvallen där vi kollade på fotboll. Matchen var ju inte mycket att hänga i julgranen men var härligt att komma ut i solen i alla fall. Senare klippte jag Molle och käkade pizza.
Det var väl som en söndag ska vara?


Verkligheten..

Den är fan inte rolig!

Jobba till klockan 18.
Handla.
Laga mat.
Tvätta.
Diska.
Va fan är det för jävla fredag!?

De känns..

Spenderade en och en halv timme på gymmet med Molle igår.. Det känns idag..
Sen parkerade vi oss i soffan och kollade på sm-finalen i hockey. Molle är troget LHC fan så de var högljudda kommentarer. Dom förlorade.. Ledde med 2-0, gjorde två till(ja iaf ett riktigt) som dommaren dömde bort, sen vann hv med 5-3... Det känns, för Molle..

Idag har jag inte varit lika duktig som igår. När jag slutade åkte vi till Ica och handlade. När vi stod i kassan sa jag "vi har ju inte handlat nå vi kan äta i kväll" de gör inget får jag till svar.. När vi sitter i bilen på väg hem fattar jag varför det inte gjorde något... Vi åkter ju förbi Max!!
Underbart!


Shopping syndrom..

Jag har kommit på en sak. Jag är ganska dålig på att shoppa kläder egentligen men när jag springer på stan själv kan jag handla hur mycket som hellst. Bra eller dåligt? För min del är det nog bra. Börjar fylla upp min garderob (då har jag bara en liten, med en dörr alltså) ganska bra nu..

Jag handlade grå leggins, en grå ribbad tröja, ett linne från h&m och ett från gina. Sen letade jag överallt efter over knee strumpor. Alla affärer verkligen. Sen var mit sista hopp Åhlens, och från den stunden blev de min favvo!! Fanns hur många som hellst där! Fina var dom oxå! Kände mig som en lite unge när jag stod där och rev å slet innan jag lyckades bestämma mig för vilka jag skulle ha! Blev ett par grå ribbade som var lite tjockare och ett par släta svarta.
Jag har haft lite svårt för att ha bara leggins men med over knee strumporna är det hur mysigt som hellst

 


vad tycks?



Sen funderar jag på om jag har slagit huvudet riktigt hårt i något. Ni som känner mig bör nog sätta sig ner så ni inte svimmar.
Jag vill jättegärna ha en blommig tunika från Gina!
Den är för det första blommig, sen är den lite lila, turkos, brun, gul och bara minimalt lite svart. Inte likt mig att gilla något sådant! Heeelt otroligt! Måste vara något som hänt bara för att jag längtar efter sommaren.. Ska gå och hänga undan den nu så mamma får vara smakråd på lördag.
Har ni sett någon fin blommig tunika någon annanstans?




Tillägg..

Ska lägga till lite till Johannas lilla "kontaktannons" hehe.
Skägg var inget krav.

Hon är 20år, numer brunett (men blondin ända in i själen egentligen)
Pratar fort som fan och är ett stort fan av Våra bästa år.

Måste oxå tillägga att den lycklige som får denna jänta kommer att behöva drass med mej hela livet oxå. Som en liten bonus sådär :)



 


Nylund citat..

Jo-Anna säger:

alltså

Jo-Anna säger:

din karl ser på lilla sportspegeln och älksar pölsa. du är lycklig tlottad!!


Hahaha! Du kräver inte mycket du eller gumman!
Fattar inte hur du kan vara singel. Men jag känner ju dig, när det väl kommer till kritan så duger inte många. Då har du helt plötsligt många (rätt så udda) kriterier. Dom ska kolla på lilla sportspegeln, älska pölsa, vara minst 25år, helst 30.. ha skägg.. ska ha spelat hockey men slutat, gärna heta zidan och vara en aning muslim... Haha! Någon som känner sig träffad av denna beskrivning så kan ni väl lämna en kommentar så vidarebefodrar jag de till Johanna!


Frulle..

Jag är inte världens bästa på att äta frukost men idag gjorde jag en ordentlig!
En kopp grönt te, mammas hemmagjorda gi-bröd med valnötter denna gång och keso, ett glas multivitamindryck, en morot (!) vet inte varför men den slank i och sist ett glas c-vitaminbrus!

Otroligt bra gjort för att vara Johanna! Applåder! *Jag tackar och bockar!

Rubrik..

Igår var det jobb som vanligt.. Sen åkte vi som sagt till Håkan och Madde. Där fick vi mat oxå, något jag inte hade räknat med så tack så jättemycket! Sedan fick min rygg och nacke sig en omgång. Välbehövligt! Det tyckte Madde oxå. hehe.. men nu är det bättre. Så tusen tack Madde!

Idag är jag ledig.. Skönt. Men det var nog bra eftersom jag har fått ont i halsen. Typiskt!! Vill inte bli sjuk. Har absolut inte tid med det! Ska ner på jobbet en sväng ändå och beställa lite saker till gesällen..Hittade ju inga gula knästrumpor i måndags så jag får fortsätta mitt letande idag. Ska nog ha ett par svarta oxå.. eller grå... Ja vi får väl se vad jag hittar som sagt.
Senare ska jag bara vänta på att Natta och Molle hör av sig och vi ska bege oss till gymmet. Härligt härligt men farligt farligt! insidan på mina lår vet då att dom lever nu! Ojoj! I morgon ska hela min kropp få veta det!
efter träningen så måste vi skynda oss hem för att kolla på hockeyn. Inga topplag som spelar, bara Lhc och hv71, men vad gör man inte för Molles skull ;)


Tände ni..?

Tände ni ett ljus för Engla igår? Jag hoppas det.
Vi gjorde det. Jag och Johan tände ett varsitt..
Det är det minska man kan göra för att visa sin medkänsla.
Man kan aldrig föreställa sig sorgen och alla känslor som finns hos föräldrarna..

Träningsvärk..

Japp.. så är det. Men vad kan man räkna med efter första gången på gymmet på ca 7-8 veckor? Jag får skylla mig själv att jag inte har tagit tag i det tidigare. Men men. Nu är man igång.
Idag blir det lugna bullar. Ska jobba sen ut tilll Bomhus till Håkan och Madde och få lite massage. Underbart och precis vad min kropp böhöver nu. I morgon blir det gymmet igen! Förhoppningsvis får jag sällskap av Natta och Molle då.

Work out..

Då har man fått en hel del undanstökat idag. Det är faktiskt riktigt skönt att vara ledig en dag så här mitt i veckan. Man hinner med så mycket mer än vad man gör under helgen.
Först och främst var jag tvungen att titta på ett avsnitt av "Våra bästa år" har fastnat vid det. Rätt så bra eftersom man kan se ett avsnitt i veckan ochhänga med ändå fast det går varje dag. Det händer alltså inte så mycket barje gång. Men spännande är det :)
Sen har jag sprungit på stan en sväng. Lämnat tillbaka 2(!) av skorna jag köpte. Eftersom ni hade sama favoriter som jag så blev det ett lätt val. Men jag kom på den geniala idén att byta till ett par stötte och köpa såna där sköna ilägg istället så nu kommer jag kunna ha dom utan problem! Underbart! Och eftesom jag lämnade tillbaka dom andra två så fick jag ju tillbaka lite pengar och då passade jag på att köpa en gul och fin klänning på Gina Tricot. Ni kanske får se en bild sen. Jag ska klippa bort axelbanden på den och ha ett svart skärp i midjan, då blir den skitsnygg så den kan ses som en kap eftersom den bara kostade 149:-
införskaffade oxå en ny bh. Välbegövligt. Jag föstår inte varför jag inte köper nya undekläder oftare. Jag som kan hadla sånt utan problem på H&M och sånt, då är det inte direkt dyrt. Nu ska jag ta och skärpa mig på den fronten. En gång om året är för sällan.

Sist men inte minst så  har jag tränat! Underbart!
En timme på gymmet och jag har genast fått inspiration att ta tag i livet och leva lite nyttigare.
Duschen nu å sen handla lite nyttig och hälsosam mat!




Hel-helg..

Helgen började med at jag åkte till mamma och pappa i fredags. Själv, vilket betydde att jag måsa sova själv, utan Johan. Fjantig som jag är så kan jag inte det. På något konstigt sätt så blir man van att alltid ha honom brevid sig i sängen och när han inte är där så känner jag mig inte trygg. Konstigt. Men men tillslut var jag ju tvungen att sova om jag skulle se någorlunda fräsch ut på visningen på lördagen. Den gick hur bra som helst och jag fick såna fina komplimanger av folk. Så snälla saker så man vet inte riktigt vad man ska svara..
Kvällen bjöd på massa skoj, först förfest hos Stefan med amssa knasigt folk, dock var alla väldigt trevliga. Dom sa i vardagsrummet som en hel orkester med hemmagjorda instrument och spelade och sjöng hela kvällen. Jag och Nylund stod inte ut med allt oväsen, eller oj förlåt, all högljudd musik, så vi tog plats inne i köket.
Senare på kvällen väntade tranan, club 25 så vi var kanske en aning fr liten egentligen men kul hade vi ändå. Särskillt Nylund. Det där var ju som en guldgruva för henne, hon som vill ha en kille på minst 30 år.
Kvällen avslutades, som vanligt, på max.

Söndagen var en trött-dag. Jag var så otrligt trött. Var orolig att jag skulle vara bakis eftersom det var visning då oxå. Men som tur var så va jag inte bakis, bara trött. Så när i var hemma här i Gävle igen så somnade jag på Patrics soffa när vi var där och kollade på fotboll..



Ja en händelserik helg. Har oxå hunnit med fyra klippningar och färgat håret på mamma och så.. Ja så det var väl mit vanliga tempo då.

Men idag är jag ledig! Underbart! Jag sov ut i morse, till 9 iaf. Nu ska jag gå och lämna tillbaka dom skorna jag inte ska ha. får se vilka det blir. har inte bestämt mig riktigt än. Sen ska jag försöka hitta lite fint att ha på mig oxå. Bara lite småsaker. Vill ha ett par gula knästrumpor! Sen SKA jag träna! Mycket viktigt idag! Jag vill verkigen oxå.




En snabbis..

blev det igår. Ja alltså "hem" till Bollnäs.
Jag slutade klockan 4 då var jag tvungen att vänta på att Johan kom hem så jag kunde ta bilen. Så jag åkte härifrån vid halv fem sen var jag tillbaka strax efter åtta.
Måste bara säga att jag gjorde världens godaste kvällsfika, varma blåbär med proviva hallon och grönt rabarber te och en skiva av mammas hembakta gi-bröd med oliver i. MUMMA va det!
Jag somnade som en stock efter "so you think you can dance". och för första gången på länge vaknade jag inte när Johan klev upp i morse. Skönt att få sova en pch en halv timme extra. Annars vaknar jag alltid när han kliver upp sen så kan jag inte somna om ordentligt..

Nu ska jag till jobbet..

Update..

Nu har jag knallat runt i mina favoriter(tänker inte säga vilka för då kanske ni inte vågar säga vad ni tycker)  i ca en timme. Det känns!
Nylunds tips var att jag skulle köpa dom jag tyckte va snyggast eftersom "du dricker ju iaf å då känner du inte om dom gör ont"   Nä det är det kanske en gnutta sanning i men dock har jag sett hur hennes fötter ser ut efter en helg i klackskor. ca 10 plåster på varje fot, blåmärken, konstiga knölar och fläckar. ja totalt misshandlade.
Men jag har ju en vecka på mig att "gå in" dom och känna om dom blir nå bättre. Det  är ju ändå ett par klackskor så dm är ju inte gjorda för att vara bekväma direkt.. så lite får man väl så ut med..

Nu ska jag pilla i mig lite mat och gå och jobba. Ikväll blir det hockeykväll med Molle medans killarna kollar på fotboll :)

Shopping..

Nylund kom ju hit i måndags kväll. Vi myste med lite mat och ett glas vin och pratade hur mycket  som helst. Vi ses ju inte så ofta  så det finns mycket att prata om när vi träffas. Fas å andra sidan pratar hon alltid lika mycket haha!
Igår tog vi en sväng på stan. Jag skrattade åt Johannas shoppinglista, den innehöll allt, underkläder, klänning, tröja, jeans, jacka och ännu mer. Men innan dagen var slut hade hon handlat allt på sin lista och lite därtill!
själv handlade jag tre (!) par skor. Ja jag ska lämna tilbaka två, eller ja iaf ett par. Jag kunde inte välja vilka jag vile ha så jag var tungen att köpa alla och ta hem och prava. Men jag har fortfarande inte bestämt mig.. Ska lägga upp bilder så får ni hjälpa mig att välja :)

      
Hjälp mig nu! Hur ska jag göra!?

Lunch..

Back in buissnes efter en helg "hemma" hos mor och far. Skänt att få slappna av och slippa göra alla vardagliga sysslor i två dagar. Tänk vad man uppskattar färdig mat på bordet och att slippa ställa sig och diska efter maten nu.. En sak mindre i kaoset i huvudet.
Nu ska jag tillbaka till jobbet strax. är bara hem och äter lunch en sväng. Rätt så skönt att bara bo några meter ifrån jobbet. fast ibland finns det ju nackdelar oxå. men men...

I kväll kommer Nylund hit och underhåller mig. Vi ska ta en shoppingtur på stan i morgon och i kväll ska vi nog laga mysmiddag och färga hennes hår :)

Stressad..

Jag känner mig stressad, fast ändå är jag inte det. Är så mycker som måste göras fast ändå är allt så långt bort.. Jobbig känsla. På kvällarna så ligger man och funderar på allt oxå och stressar upp sig ännu mer. Fast jag vet att jag inte kan göra något just nu på sekunden i alla fall. Och absolut inte så kvällen när jag ligger i sängen.

Det är så många måsten. Det hatar jag! Jag måste göra de och jag måste göra de och de och de... Aaaah!

Jag måste fixa alla modeller.
Jag måste träna till gesällen.
Jag måste fixa och skicka massa papper.
Jag måste åka till Bollnäs och träna till visningen.
Jag måste fixa koreografi till visningen.
Jag måste bestämma hur jag ska ha det med födelsedagsfest.
Jag måste anmäla oss till Tisans fest.
Jag måste så himla mycket mer...
Forsätter jag skriva så blir jag bara änu mer stressad.

Modell sökes..

Jag behöver modeller till mitt gesällprov som jag ska göra i slutet på maj. Någon som är intresserad av att ställa upp?

Jag behöver modeller till..

En fri herrklippninig, alltså en kille som jag kan klippa hur jag vill.
En klassiska damklippning, en tjej med en page som jag ska klippa och volymföna.
En fri damklippning, en tjej som jag kan klippa hur jag vill, gärna något vågat.
En permanent, någon med 1-2 decimeter långa längder, friskt hår och som vill bli lockig..

Provet är 31maj och 1 juni.


Någon?


Uppdatering..

Ja nu sitter jag här, känner mig någorlunda duktig i alla fall eftersom jag har gjort allt (förutom att träna) som jag skulle göra idag. Skäms lite eftersom jag egentligen hoppade över det som är viktigast. Men men. det kommer fler dagar.
Dock blir det ingen träning i morgon heller. Då kommer min kära vän Stefan och hämtar upp mig efter jobbet och så bär det av till bollnäs där vi ska kolla på en visning.. Förresten, inte nu till helgen men nästa helg, den 12e och 13e ska jag vara med på en visning. Vara modell för en gångs skull och inte behöva fixa och dona med allt annat. Riktigt kul ska det bli. Gick på den där visningen för något år sedan oxå och det var otroligt kul så jag tackade ja direkt när jag blev tillfrågad att gå nu...


Ja Molle, jag fick en myskväll i kväll. Utan fm och tv-spel. dock snodde han tv-dosan nu när jag kollade på top model och bytte till fotbollen på 6:an.. arsenal-liverpool som han egentligen inte är ett dugg intresserad av heller! Värdelöst! men men jag ska väl inte klaga.. jag har ju iaf fått lite uppmärksamet ikväll :)



Nu ska jag duscha och prova min nya BUS. :)


Klockan 16:53..

Åh vad har jag nu åstakommit idag?

Städning? Avklarat! strålande fint hem*!
Tvättning? Avklarat! Rena kläder.. mm
Träna? Nej.. Ännu mer ångest!!
Shoppat? Mm..! Två t-shirts från herravdelningen, en cardigan och brun-utan-sol...
Handlat? Inte än men det kommer nog..
Lagat mat? Måste handla först...


Vill ha ett par vita converse skor oxå men vart hittar man barnstorlekar? provade de minsta på stadium idag men dom var för stora.. Och dom hade inga vita på barnavdelningen... Tips någon?


Ni läsare..

Ni är kassa på att lämna kommentarer!
Ni är rent ut sagt värdelösa på det! Så nu vet ni! Punk slut! :)
"slår er lite på fingrarna så kanske ni skriver lite"


Städat..

vad tycks? Tycker faktiskt att jag har varot duktig nu..
Sista tvätten ligger i maskinen oxå.. Så jag har kommit en bit påväg!

   


En ledig dag..

Äntligen.. fast det nyss har varit helg så känns det som att det var behövligt med en ledig dag nu. Ser ut som ett bombnedslag i lägenheten och jag har inga kläder att sätta på mig (det beror delvis på att jag knappt äger några). Så idag blir det en dag men lite nödvändigt ont. Är ju inte skitkul att spendera sin lediga dag med att städa och tvätta men man får ju skylla sig själv...
Jag får muta mig själv med en tur på stan sen :)

Så vad är det jag ska försöka hinna med idag nu då..?

¤ Städa
¤ Tvätta
¤ Träna
¤ Shoppa
¤ Handla
¤ Laga mat
¤ ....Något mer..?

Uppdaterar senare om hur jag har skött mig..


Jag måste verkligen ta tag i träningen nu igen. Hade så otroligt ont i nacken när jag vaknade i morse. Kunde inte böja huvudet nedåt. Såg på "victorias seecrets show" i söndags igen och blev påmind om hur det var jag skulle se ut i sommar.. "Ångest!"
Vågen har börjat sprungit iväg åt fel håll igen oxå så -Skärpning nu Johanna!
Funderar på om jag ska köpa en detoxkur igen. var ju 4 månader sen jag köde det nu.. Får ta och kika lite på kontot ochs e om det tillåter. I så fall blir det shoppa en sådag idag..

 


Lördagen..

Lördagen var plaenrad som en mysdag. Det började så oxå. Molle kom hit och vi tog en lunch på stan och pratade om mycket viktiga saker. Tycker vi iaf! VI tog en promenad hem till Patric och kollade på hockeyn. "vi slog våra klocka huvuden ihop" så hittade vi dit. Haha! Varken min eller Molles hjärna fungerade som den skulle men vi lyckades iaf!
Sedan inhandlade vi massa nyttigheter som chips och dipp och sånt. Muma! Kikade på film och spelade nitendo wii var det vi underhöll oss med fram till halv 10. då ringer sågen och frågar om vi ska med ut. Vi som inte hade några planer alls på det satt som tre frågetecken i soffan och tittade på varandra. Men då började det rycka lite i dansmuskeln så jag och natta kastade oss på bussen in till stan igen. Väl på bussen riinger molle, hon hade ändrat sig och ville oxå följa med.
Så klockan elva på kvällen satt vi här hemma och försökte snygga till oss så gott det gick sen blev det olearys där Petter spelade. Dock inte min favorit men ändå. Jag kände ju iaf igen två (!) låtar :)


Mycket trevlig helg.


Men vad gör ni killar egentligen? Vad håller ni på med? Fattar ni inte att ni bara förstör när ni är så där. Han är inget hot! Förstå det...


Vill inte att du ska flytta igen Molle!


Fredagsfest..

Den var mycket trevlig måste jag säga. Fredagen började med jobb, och jobba över. Hur dum får man vara så man bokar in en klippning 17.30 när man ska sluta 18.00, dessutom har man brottom när man kommer hem för man ska bort på fest..?  Ja jag fick ju skylla mig själv när det var jag som bokade.
Men snabb som jag är så var jag klar i tid i alla fall och vi han med den planerade bussen ut till Bomhus och till Soffe och Molle. Jag hade jättemysigt hela kvällen så tack så mycket alla som var där! Några drog iväg på krogen men vi var några tappra som stannade kvar och spelade nitendo wii :) .
Det är hemmafest allt för sällan så man måste väl passa på. Dessutom brukar inte krogen vara någon höjdare på fredagar..

       

Dumma blogg!!

Det här är första gången på en veca som jag över huvudtaget kommer in på min blogg!
Fler som har haft det problemet? Ni får ursäkta min dåliga uppdatering...

RSS 2.0