Packed and done..

:)

Nu är allt packat och klart. Förhoppningsvis. Men med pass och pengar kommer man långt. Så vi klarar oss nog. Så nu är det bara en dusch och en natts sömn kvar sen åker vi! Bye bye gävle,svergie hello kualalumpur, Malaysia! Dock bara för en dag. Sen blir det nogra nätter i bang tao innan vi letar oss till Kho lipe och hookar upp med Lotta och Mattias! Lovely lovely!

Jag lovar bilder och uppdatering men jag garanterar inte att det blir ofta. Under de första veckorna kommer jag dyrka solen! Värmen! Det behöver min kropp nu!

Så nu ska jag fixa det sista och försöka sova.
Hej svejs!

Preparing..

Håller på laddar ner massa musik att proppa ipoden med just nu. Sen ska kameran tömmas på bilder och batteriet ska laddas.. Alla räkningar ska betalas, pengar ska växlas och massa annat smått och gott.  Bokföringen är fixad iaf så det kan jag lämna bakom mig. man kanske borde börja fundera på packningen lite. Varken jag eller Johan har ju en hel väska! haha Johans blev halvt uppäten förra året och min gick sönder i flytten. Men men till thailand tar vi oss ändå. Kom på att jag måste boka tvättid! Det måste verkligen göras innan vi åker om jag överhuvudtaget ska ha något att packa.

nu måste jag börja leta mig mot jobbet igen. klev upp i morse och gick till gymmet en timme innan jag började jobba. Klockan tio hade jag en klipp och sling inbokad på tre timmar. och den jäveln kommer inte! samma sak i gårkväll! hur arg kan man bli! Ser ju bara pengarna rinna iväg från mig när det blir så där. Dumma människor! men men. Nu hann jag ju hem och dona lite iaf. Så nu är det bara tillbaka och slita igen..


Ten, nine, eight, seven, six..

Five!


Aaa nu är det bara fem ynka dagar kvar! Fatta va lite det är!
Sen ligger vi på stranden igen..

'





    
 





Freaks..



Igår fick jag besök av Molle. Vi fixade hennes barr. Längre och ljusare :) Sen åt vi donken och kollade på tv. Förra veckan va det en dokumentär om bukplastik och i går om size zero. Haha undra om tvn försöker säga oss något! Vi sitter som vanligt med flottmat och chips.
You and me baby!














P!NK..





10 november på Hovet!
Im gonna be there!

Snow snow snow..

helgen har varit superskön men igår va jag helt slut. Sov ungefär 2,5 timme i fredags natt. Kl 01.45 kom pappa och väckte oss och då va det bara dra på sig tre lager med kläder och hoppa in i bilen och bege sig mot Sveg. Där vas vi hela dagen och åkte skoter och fiskade. Jag fick flest fiskar! Weehoo! Tyvärr så fick johan den största. Har en bild men tänker inte visa! haha!
Söndagen spenderades också på skotern och i kälken. Vi tog en sväng till ijungen och när vi åkte av skoterleden och ut på isen vänbder sig pappa om på skotern och skriker åt oss att hoppa av. Kollar bak och där sprutar det vatten! Att kasta sig ur pulkan va lättare sagt än gjort när jag hade syrrans skoretoverall som är för kort! haha ströp nästan mig själv! Så där stod vi nu med snö upp till låren och vatten till knäna. Nästan iaf. men som tur va så fastnade vi inte! Det har snöat så himla mycke där och snön är så tung att den trycker ner isen och då blir det vatten ovanför isen. tur i oturen så va vi alldeles utanför min farbrors stuga så jag gick in och torkade fötterna lite medans johan och pappa drog en sväng över isen och kollade om vi kunde åka med kälken. Och vi tog oss både fram och tillbaka. med gasen i botten så går det :) hemresan va lite lugnare. då han jag med att fota lite oxå.

     



Kill me..

Fuck fuck fuck... Allt känns åt helvete nu. Jag hatar allt. Fan..

skrev ett lång inlägg men de försvan ju.. såklart! Va trodde jag. att nåt skulle gå bra? HA! Knappast. händer inte..

Plastic fantastic..

Kollar på en dokumentär på trean nu om 16åriga tjejer som vill plastikoperera sig. En tjej vill fettsuga sig och göra bukplastik och den andra tjejen vill förstora brösten.
Jag tycker att det är lite jobbigt att kolla på det. För jag tycker att det är fel att göra ett sådant ingrepp när man är sexton år men samtidigt så kände jag likadant när jag va i den åldern. Jag va nog 16 år när jag bestämde mig för att jag skulle förstora brösten.

Fatta vilken reservdelsmänniska man här! haha fejkhår, fejknaglar, fejkbröst... Haha och så är man 20år! Illa egentligen..

So what..

Måndag igen.. fattar inte att allt gåt så fort. Fast de närmaste två veckorna får gärna gå fort för min del. För om 14 dagar ligger jag på en solstol på andra sidan jorden. Bara så ni vet :) ja jag är lite elak men jag känner mig lite deppig så jag måste få trycka ner nån annan för att må lite bättre själv :)

Varit lite effektiv idag iaf, jobb 9-18 sen gymmet en timme sen tvättat. Molle kom med lite härlig chips och dipp middag :) 2 påsar chips och två dipper och en cola. :)


I morgon är det jobb igen som vanligt. möjligen en lunch med Stina sen hoppas jag hinna en sväng till solariet innan jag ska hem och städa. På kvällen ska jag till Teatern och kolla på treornas visning. Frisörvisning alltså. SAmma som vi gjorde när vi gick ut. Känner på mig att jag kommer få flashbacks :) både på gott och ont.

Nu lipstick jungle sen sängen...

So close..

28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16 Igår
15 Idag
14 i morgon
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Sååå skönt!

My Molle..

Tur att jag har Molle på veckorna.. My partner in crime om man säger så. Iaf min kvälls och natt kompis på veckorna :) mycket trevligt! Kolla in hos Molle vet jag. Står mycket tok vi hittar på där.. Som kvällens diskussion om "skraplotter". Haha. Nu ska vi nog leta oss till sängen, eller vad säger du?

I morgon är det hockey med Johan och patric. Molle ska ju oxå med men hon är ju från Linköpnig den jäveln. Kaxig just nu.. Har tyvärr känslan av att hon kommer va ännu kaxigare efter i morgon.. men man ska inte måla fan på väggen..

Nu-Sängen.

You won´t change..


You won't change and I won't change
The fire of love went up in flames
We both have eyes - and both can see
That there's no win in victory
No hang-ups no signs of blows
You gave me directions now I don't know
You're coming through the open door
Against the rule against the law


My hair..

Nu tänkte jag visa hur jag ser ut i håret. När jag har sagt att jag ska klippa mig kort så tror jag ingen har fattat hur kort jag ville bli.. Men så här ser jag ut nu iaf..

         

 

    

Vad tycker ni?

Long time no see..

Haft en superskön helg. Va uppe hos mamma och pappa i hehlgen och åkte pulka och skoter. Så himla skönt! Riktigt mycket snö är det där oxå. Snöade hela helgen, fast det va 11.5 grader kallt! jag trodde att det bara brukade snöa när det va runt noll grader. så fel jag hade! Kom hem till Gävle idag vid 12 och då möttes jag och Stina upp på gymmet och körde ett pass. Sen en halvtimme i solariet innan jag gick hem och tonade håret och åt pizza. Nu är det fotboll som gäller. Hade sällskap av Molle en sväng men nu är det bara jag och grabbarna..

Har inte berättat att jag kapade av mig håret i onsdags! Rejält! Kort är det nu. På riktigt. Sen doppade jag huvudet i blekningsburken igen nu så är man superblondie igen! Ska bjuda på en bild nåndag när jag haf fixat till mig lite :)

Ni får hålla tillgodo med bilder från helgen än så länge.

     

  


Japp. jag kommer från skogen :)

One step closer..

28
27
26
25
24 Igår
23 Idag
22 i morgon
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Snart!

Counting down..

28
27 Igår
26 Idag
25 i morgon
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Sen väntar en hel underbar månad i paradiset!


Filled with anguish..

Inga ursäkter. Jag gör det här för min skull, när jag vill, hur jag vill.


Förra helgen spenderade jag som sagt i hälsingland. Lite halvdeppig satte jag mig på tåget hem till Gävle igen och satte ipoden i öronen och lyssnade på Pink, som vanligt. Fick en så otroligt läskig känsla, så otroligt ångestfylld. När man sitter och tittar ut genom tågfönstret och allt bara svichar förbi så fort så man hinner inte urskilja riktigt vad man ser. Exakt så kändes det som att livet svischar förbi. Alldeles för fort. Ångest över att inte hinna med och att inte räcka till. Panik över att jag slösar bort en timme av mitt liv på att sitta på ett tåg. Ångest över att inte veta samtidigt panik över att allt är så planerat.



Precis nu när jag ligger och skriver och precis när tåren rullar ner för kinden så ringer telefonen, Stefan. Och säger "hej vännen, tänkte bara fårga hur du mår?"


RSS 2.0