Förbereder kroppen..

inför resan nu. På alla möjliga sätt. Först en och en halv timme på gymmet å sen en halvtimme i solariet. Kan verkligen behövas med tanke på att om 18 dagar kommer jag befinna mig på betydligt varmare breddgrader.
Jag funderar på att köpa uppföljningen till detox som jag drack för några veckor sen. Det är en kur på 14 dagar. Det minskar sockersuget, driver ut vattenansamlingar och fettreserver i kroppen. Ingen av dom här kurerna gör jag för att gå ner i vikt direkt. Jag är inte och har aldrig varit tjock eller speciellt stor. Men jag får mer motivation till att träna och äta nyttigt när jag gör något sånt där samtidigt. Det är ingen diet heller utan man äter som vanligt, det är ett kosttillskott.
Ska fråga mamma lite fint om jag kan få det av henne nu innan jag åker. *blink blink* Jag vet att du läser :) och jag vet at du tycker att såna där saker är bra saker att lägga pengarna på.

Är det nån som har nå tips på någon god, nyttig och enkel mat? Börjar ta slut på idéer nu.

Äntligen..

Fungerar bloggen igen.. Blir så irriterad när det går segt å sen så slutar det alltid med "sidan kan inte visas"  och väntar man i 10 minuter så går det bra igen. Vaför?
Blir det bara så för mig? Ingen annan?

Onsdag..

Är det idag va? Haha ska jag vara ärlig så skrev jag tisdag först! Håller inte koll på dagarna. Det går så fort så det känns som om jag hoppar över varannan dag ungefär.
Det gick bra på intervjun iaf. Skulle höra av sig mm ca en-två veckor.

Sen lagade jag fajitas idag! Så fruktansvärt gott! Det  är som tacos fast med kyckling istället för köttfärs och lite starkare. Blev lite över till luch i morgon oxå ;) Perfa! Efter maten åkte vi till Skutskär på 3års kalas hos Tuva, Johans kusinbarn. Gottgott fika. När vi hade fikat klart kollade jag och carro på varann, sen ner på biskvierna som låg kvar på fatet.
 Carro- "ska du ta en till?"
 Jag- "Mm, om du ska"

Sagt och gjort! Det blev en kaka till. Men om ni skulle ha smakat dom så förstår ni att vi inte kunde låta bli.
Tänkte att jag skulle träna när jag kom hem men så belev det inte! men jag tränade två ggr i måndags å så får jag köra extra hårt imorgon.

Nu måste jag nog sova snart om jag ska ta mig upp och till jobbet i morgon.

Nervös.?

Inför intervjun i morgon? (eller ja, idag är det ju egentligen men jag säger i morgon eftersom jag ska sova en natt i mellan) Nej inte ett dugg!
Ska jag vara ärlig så hade jag inte ens tänkt tanken att man kanske borde vara nervös för ens mama ringde och fråga. När hon frågade så blev jag tyst och funderade lite och svarade typ " ööhh... nnnjaeee, vadå borde jag?"
Jag är nog lite för "dum" eller vad man ska säga för att jag ska fatta at man ska vara nervös. För samma sak var det när jag skulle ta kökort. Samma dag som uppkörningen frågade alla om jag var nervös men, Nej.
Jag är mest nervös för saker som hönder om lååång tid. För jag har varit nervös inför uppkörningen, men det var typ när jag övningskörde med mamma.. Och jag har varit nervös för jobbintervjuer och sånt, kan säga att jag tyckte att det kändes värre när vi "lekte" intervju med våra lärare på skolan.
Jag kan ju inte göra något annat än att vara mig själv. Dom vill ju se hur jag är. Vore ju väldigt dumt om jag försökte vara på något annat vis, för så kan jag ju inte gå omkring och låssas vara sen. Nej, är ju bara att vara sig sjävl och se om det är de dom vill ha eller inte. Enkelt.
Och sen har jag ju blivit en erfarenhet rikare på köpet. Hur det än går.

20 dagar kvar..

åh jag längtar! om mindre än tre veckor så är vi i Thailand!
Har köpt en ny bikini nu oxå. Hoppas den blir bra. Och att jag blir så pass brun att jag kan använda den.


Säg vad ni tycker om den!
image34

Spännande..!

Jag såg för ett tag sen att Carlings här i Gävle sökte personal. Berättade de för några vänner som söker lite jobb å så. Tänkte tipsa dom lite. Sen kom jag på att jag jobbar ju bara ca 75% på salongen så jag kunde ju oxå lämna in en ansökan. Dels för kul eftersom jag aldrig har gjort det förr! Tjänsten på caligs var 75% och det har ja ju inte tid med så jag lämnade bara in en ansökan och skrev att jag sökte extra arbete. Å nu ringde dom!!! Ska på intervju på onsdag så önska mig lycka till!
Känns lite läskigt, jag har aldrig gjort något sånt här förr.. Men i vilket fall som helst så är det bra att skaffa sig lite erfarenhet. Eller hur?


PB..

Prison break! Hur bra serie som helst! Kollade på avsnitt 9 och 10 igår. Jag får ju hjärtsnörp! FAttar inte hur det kan vara så spännande hela tiden. Längtas till nästa avsnitt nu. Kan erkänna att jag inte har varit ett fan från börjar. Jag började nämligen kolla typ ett avsnitt innan dom rymde. Men sen har jag sett alla avsnitt.. Älskar de! Sen är det ju et litet plus i kanten att han är så snygg oxå'!

Träning..

Är ledig idag men hade ändå ställt klockan. Visserligen inte särskillt tidigt men före nio vaknar jag inte av mig själv. Jag skulle nämligen till gymmet för att få ett personligt träningsprogram. Tjejen som skulle  vara min instruktör var jättetrevlig. Vi började med att disskutera hur mycket jag hade tränat tidigare och vad jag hade för mål med min träning. Hur ocfta och hur länge jag skulle köra varje gång. Eftersom jag är friör så är det otroligt viktigt att jag är stark i rygg och axlar. Så vi utgick ifrån det när vi gjorde programmet. Det blev väldigt mycket överkropp med det blir nog bra. Tog med några benövningar och lite för rumpan oxå, gör ju inget om den blir vältränad ;) När vi hade skrivit ihop ett program som såg bra ut så var det dags att prova och bestämma vikter. Hon visade och sedan provade jag och hon såg till att jag gjorde rätt och fick rätta vikterna. Allt gick galant! Kändes hur bra som hellst. Så nu ska jag köra på med det här ett tag och försöka klara av att öka på vikterna eftersom. Sen skulle vi gå igenom allt igen efter kanske nån månad och se om vi ska ändra något i programmet och så.

Känns riktigt skönt att ha något att gå efter när man är och tränar. Annars blir det lätt att jag hoppar omkring lite här och där och det blir ju inte så bra. Nu blir det ordning och reda och förhoppningsvis bra för min kropp och dess behov.


Ska dit med Natta en sväng i kväll och prova köra igenom allt ordentligt eftersom jag mest bara provade på allt idag. Vill springa en sväng oxå. Men nu ska jag göra lite mat först..


Uppdatering..

Hemma igen. Det blev lite bättre än pizza, MAX! Försod att mamma skulle blli arg om jag skulle äta pizza. :)
Killarna förlorade ju om väntat 10-5 blev det så ingen gissade rätt heller. Men jag natta och Molle hade ett väldigt allvarligt samtal på läktaren. Haha fan va Sverige skulle vara bra om vi fick bestämma allt! Garanterat!

söndag..

Igår kväll blev det bio.. Igen. "I am legend" heta fimen vi såg. Helt okej var den. Det hände något hela tiden så det blev aldrig långtråkig. Lite hastigt slut bara.
Dagen idag blir ganska lugn. Ska nog till svärfar en sväng och sen ska jag titta på pojkarnas innebandymatch. Dom förlorar ju garanterat. Har aldrig hört att dom har vunnit nångång faktiskt! Vi gissade på vad resultates skulle bli. min gissning är 8-5 Johan 10-6 Mattias 9-5  Sågen 9-6. Uppdaterar senare om hur det gick. Som ni ser så tror dom inte särskillt mycket på sig själva heller! Haha!

Funderar på om vi ska äta pizza efter matchen idag. Nu vet jag att mamma kommer skrika rakt ut men... Var ju så länge sen! jag kan springa en halvtimme extra i morgon.

Hipp hipp hurra!

Grattis Sandra och Stina!
De två fina flickorna fyller 20 år idag!

Mål i livet..

Syster, mamma och mormor var ju som sagt hit idag. Mor, syster, jag och Johan åt lunch inne på nian. Min favortit som vanligt blev det, friterad lax på depå! Under maten sat vi och pratade om.. eh.. ja skit rent ut sagt. Då berättar syrran att hon och pappa hade pratat om något man vill ha gjort i livet innan man dör. Och pappas mål var att han skulle lyckas fisa en gång för varje trappsteg när han gick ner för trappan på morgonen. Å då ska ni veta att det inte är en kort trappa. Rekordet hittils var tre trappsteg kvar! Så nära! haha!
Jag kommer inte på något speciellt som jag vill ha gjort innan jag dör. men jag har nog större mål än att kunna fisa en gång för varje trappsteg! Hoppas jag....

Mission impossible.?

Mamma kommer ner i morgon och vill ha hjälp att köpa nya jeans. Jag har oxå sett några fina som jag ska prova. Av erfarenhet vet jag att jeans inte är det klädesplagget som vill sitta bäst på min kropp. När jag ska köpa nya byxor så behövs det att jag har ett väldigt bra humör och tålamod den dagen. Ska jag vara helt ärlig så HATAR jag verkligen att prova jeans. Och dom flesta som brukar göra mig sällskap på stan HATAR oxå när jag ska prova jeans. Dom vet vilket helvete det är. Men man ska väl aldrig säga aldrig. Jag hoppas vi hittar några som vi blir nöjda och snygga med iaf!

Alone..

Det är så tråkigt att sitta hemma i soffan helt själv en fredagkväll. Varför har dom träning till kl 21.00 en fredag? Det är dumt!

Jag kom aldrig till sängen igår kväll! Lade mig ner i soffan en sväng sen kommer jag inte ihåg nå mer! Vaknar i sängen mitt i natten och funderar hur jag har hamnat där. Johan hade burit in mig till sängen utan att jag vaknade. Var nog väldigt trött! När jag väl hade vaknat så kunde jag inte somna om. Låg och funderade på allt mellan himmel och jord. Planerade vad jag skulle ha med mej för kläder till Thailand, vilket inte alls är särskillt viktigt just nu. Oroade mig lite för gesällprovet. Funderade vart jag ville bo om jag nångång skaffar hus. Hur huset ska se ut. Tänkte på om jag skulle söka nåt extrajobb kanske, dom dagar jag inte jobbar på salongen. Ja jag funderade på ganska mycket som sagt! Lyckades somna tillslut iaf.
Mötet gick prima idag. Hade skött mig galant så vi åt mest frukost och disskuterade mycket roligare saker än jobb.

Åh, nu vill jag ha mat! Ska nog göra lite tacos tills Johan kommer hem.

Änligen soffan..

För första gången idag. Och då var klockan kvart över elva och det betyder att jag egentligen skulle ligga i sängen. Men efter att ha hållt igång hela dagen så måste man sätta sig ner i soffan i två minuter och slappna av annars kommer jag aldrig kunna sova.
Slutade klockan 6 idag som vanligt. Skyndade mig hem och kokade ihop lite ätbart, bytte om och sprang till gymmet. Blev där i nästan två timmar idag. Tiden bara rann iväg. Skönt efteråt men antagligen mindre skönt i morgon. Kom hem och tänkte fixa tvätten som inte hade blivit klar igår, Men.. klockan var så mycket så tvättmaskinen fungerade inte längre. Så nu bad jag faktiskt Johan att fixa det i morgon. Hörde en liten suck men jag orkar faktiskt inte. Kvällen var inte slut än utan vi promenerade till söder en sväng och solade lite. Mycket behövlig med tanke på att jag ser ut som ett vandrande lik nu under vintern. Å när vi kom hem så väntade en skön dusch.. Upptäckte sen att de nytvättade kläderna fortfarande låg i en hög så det var bara att börja vika. De är nog de tråkigaste med att tvätta, att ta reda på allt efteråt. Och nånstans mellan allt detta så han jag med att diska oxå. Känns som man bara har kört på som en robot. Haha! Har gjort en massa men kommer knappt ihåg! Tror jag har nån slags autopilot som sätter igår å gör saker utan att jag behöver tänka så mycket :)

Nu är klockan alldeles för mycket för Johanna. Längtar till sängen nu. Möte i morgonbitti på salongen. Hoppas att man har skött sig!

Tvätt..

Alltså, egentligen är det inte så jobbigt att tvätta. Ändå väntar man till alla underkläder är slut och vätkorgen är överfull.. Då blir det tråkigt att tvätta, för tvättiden räcker inte till! Väldigt irriterande. Tvättade nu i kväll och när jag kommer in och ska lägga in det i torktumlaren så har tvättmaskinen stängts av för att det är slut på tvättider för idag! Tvätten var helt dyngsur och fortfarande full i tvättmedel. Suck! Och sängkläderna han jag inte tvätta heller. Varför ha en tvättid från 4 till 8 när JAG slutar 6? Dom borde väl tänka lite på mig oxå! :)
Har ju egentligen en soffliggande sambo oxå men... Tvätten tar jag nog helst hand om själv!

26 dagar kvar..

Å jag kan knappt fatta att det. Då kommer vi ligga på stranden hela dagarna och det största bekymret kommer vara om vart man ska äta på kvällen. I love it! underbara Thailand!

Har inte bestämt riktigt till vilka ställen vi ska åka. Blir nog Kata beach till en början och Phi phi öarna garanterat! Min absoluta favorit. sen skulle jag vilja åka till Nai harn. Karon beach var helt perfekt ställe att vara på aldeles innan man skulle åka hem. Mycket shopping i Patong och så nära till flygplatsen.
Är det nån som har nå tips på något härligt ställe som vi kan åka till? Vill inte behöva resa en hel dag å det måste vara ganska nära. Snälla, tipsa!

Jobba och yoga..

Blir väck i morse av att chefen ringer... Bara kliva upp och gå och jobba när dom ringer. En som var sjuk så de var en hel del som måste göras. och därför blev det jobb i morgon oxå. Men det är bara bra det. Kul när man har så fullbokat att man måste jobba extra i Januari! Dom på salongen är helt chokade med tanke på hur otroligt lugnt det brukar vara så här års. Som tack för att jag kom så snabbt till jobbet så bjöd Camilla på lunch, friterad lax på Depå, min absoluta favorit! Helt klart värt de!
Fick jobba en timme extra också innan jag gick hem. Sen var jag och Natta och provade på yoga. Å jag är helt enket kass på att slappna av. När man skullle sitta still och blunda i början blev jag helt snurrig. var tvungen att titta hela tiden. Men aldeles innan det var slut och man skulle ligga ner så gic det bättre. Är nog nåt jag måste träna på det där.
Så när jag äntligen kom hem på riktigt ikväll så var klockn närmade nio. bara att fixa lite mat och slå sej ner och känna sej nedslagen i soffan en sväng innan det blir sängen. Annars kommer jag aldrig komma upp i morgon.

Johan har försökt vaxat mina ben i kväll oxå. Men det gjorde ont så jag gav upp efter tre remsor. Får bli rakhyveln som vanligt.

Natti natti!

Fullspäckat..

Oj vilken dag! Har fått mycket gjort. Dagen började med en klippning på Nina sen åkte jag och Johan en sväng till Ikea och handlade lite nödvändigheter.Sen gjorde vi av med ännu mera penga, på mat, hur tråkigt som hellst med de måste ju göras. När vi kom hem väntade ännu mer klippande. Fixade frippen med lite klipp och färg på Molle. Bra blev det. Sen passade vi på att spendera en och en halv timme på gymmet. Som att inte allt detta var nog så  han jag gå på bio med johan, natta och sågen oxå. National treasure. Helt okej var den men inte mer än så. Fullspäckad dag. Tur att cheferna skulle ha möte med nån säljare i morgon så vi inte öppnade förens kl 11. Skönt med lite sovmorgon.

Dagen efter..

kvällen före... Hade jättetrevligt hemma hos Johanna igår. Och det fortsatte vara roligt på tranan och sport in. och på max och i bilen hem. men... sen var det nog slut på de roliga... sen mådde man som man förtjänade. Stod på knä inne på toaletten i natt och var likblek i morse när jag vaknade. Fattar inte att man kan vara så bakis när jag knappt drack nå på krogen och var i princip nykter när vi kom hem. Men men. Efter att ha sovit några timmar och varit på kalas och ätit lite tacos så börjar man må som en människa igen. Som allid säger man ju att man inte ska dricka på läääänge när man mår så där men det är antaglign glömt till nästa helg.

Fredag kväll..

och jag ligger i Mattias säng och väntar på att dom ska träna klart så vi kommer hem nångång. Ska till mamma och pappa idag igen! Jävla flängande fram och tillbaka! haha! Ser fram emot johannas 20årsfest i morgon. Var länge sen vi festade tillsammans och vi brukar ha så jävla kul! Kan kanske bero på att vi kan flippa ur totalt! Och det även i nyktert tillstånd. Folk brukar faktiskt fråga om vi är fulla ibland när vi håller på tokar oss... Fast vi inte är de ;)
Jag köpte faktiskt lite kläder och grejer idag oxå. Har ännu en gång chokat  och köpt en klänning! Eller ja, det är egentligen ett linne men det är långt som en klänning- så jag räknar det som de! köpte oxå jättefina örhängen, halsband och armband. Så nu ska jag väl vara fin i morgon hoppas jag. Ser jag normal ut på någon bild som tas i morgon så ska ni få se.
Nu kurrar det i magen å det dröjer så länge innan vi är hemma och blir bjuden på nåt gott. Tupiskt! :)
Nej nu ska jag nog sova en skvätt så jag inte somnar i bilen.


Fram och tillbaka..

känns det somjag åker hela tiden. Var till mamma och pappa i Växbo i lördags, åkte tillbaka till Gävle i söndags, till Bollnäs igen i tisdags och Gävle på onsdag och i morgon blir det bollnäs igen! Börjar bli lite less nu :)
Men det har ju varit pga roliga saker jag åker hem. I onsdags var det tårtkalas hos Johanna och på lördag är det fest. Mycket trevligt!

Idag har det varit jobb, träning och solning. Det är faktiskt ovanligt mycket att göra på salongen för att vara januari, nästan fullbokat hela tiden. Alla brukar ha panik att klippa sig i december innan jul och sen är det ingen som vill göra sig fin i januari. Men det är kul när det är fullt upp.

I morgon måste jag ut på stan en sväng och fixa lite kläder till på lördag. Har faktiskt sett lite saker som jag ska prova. Ska köpa lit smycken på HM oxå. Dom  hade fått jättemycket fina örhängen och armband. Sånt kan man inte ha för mycket av!
Nu ska jag fortsätta kolla på handbollen...

Ny vecka..

som verkar ganska fullbokad. måndag- hockey. Tisdag-jobba och åka till mor å far. Onsdag- Besikta bilen och förhoppningsvis åka lite skoter. Torsdag- Jobba. Fredag-Jobba. Lördag- Klippa lite och 20 årsfest! Söndag- Ska jag väl ändå bara ta det lugnt? Hoppas det.. Men blir väl antagligen klippa lite då oxå.

Jag åt chips i lördags :) och tårta igår! Var till Anne och Carro och åt mat igår. Hur gott som helst var det. Sen blev vi bjuden på bio av Anne. Tack så mycket! Filmen var helt okej faktiskt.

I morse kom Mattias hit tidigt! Förstår inte varför hn hade ställt klockan idag. Men men.. Han bjöd på hans och johans specialfrukost. Tackar!
Nu ska vi ta och fixa lite mat...


Härliga helg..

Hur kan det vara så skönt att få sova tills man vaknar av sig själv?
Och varför är man alltid så trött påfredagskvällar?
igår kväll kom mamma pappa och syster hit och vi lagade lite tacos. Eller inte så lite, jag tror att mer än hälften är kvar idag så det blir tacos idag oxå. Blev sent igår eftersom mamma och pappa skulle med ett tåg vid klockan 2 i natt. Dom har varit ner till Vetlanda och köpt en ny bil.
Idag blir det nog bara lugna puckar. Ska nog iväg och träna en sväng sen och kika på lite fotboll med pojkarna. Funderar på om jag ska synda och äta lite chips idag, det är ju ändå lördag.. Men har inte bestämt mig än.. Snacka om i-landsproblem! haha!
Systeryster har sovit här i natt så nu ska jag säga hejdå åt henne innan hon går till tåget. Hon vill skriva ett litet hej hon oxå. :)


Stjärtgossar..

Sitter och kollar på gamla bilder på datan.. Många roliga minnen. Tyckte mig också se ett mönster på bildera med Johan och Mattias. Dom verkar gilla sin baksida...

       
   

40 dagar kvar..

Åh! nu längtar jag som en tok! Vill vara där i värmen nu! Jag och Natta satt och tittade på bilderna sen jag, Johan, Stina och Mattias var där.. Det får en att längta ännu mer.. Men nu är det inte långt kvar.

     
   

Guitar hero..

Jag och johan satt coh spelade hela kvällen igår. å kul var det för ÄNTLIGEN klarade jag den där jävla låten "talk
dirty to me" på hard. sen bara rullade det på. innan vi gick och la oss hade jag klarat 15 låtar på hard och 2 på expert. :) mycket nöjd måste jag säga. men... om jag skulle pova nu skulle det nog inte gå alls. hade nog enbart tur igår.. ont i fingrarna fick jag iaf!  

Pratade med min kära Helena igår oxå! Var hur länge sen som helst men ändå känns det som vanligt när vi pratar.. Det är så härligt med dej gumman! Hoppas att du kommer hit och lånar soffan i morgon natt.. Skulle vara så mysigt att få umgås lite med dig!



För tillfället är Johan på max med pappa Håkan.. Själv var jag så duktig så jag sa nej tack och stannade hemma.

Inte så farligt..

som jag hade räknat med. Har nästan ingen träningvärk idag! Det är ganska otroligt med take på hur länge sen det var jag tränade innan igår.. Men det är ju skönt, då gör det inte så ont idag :)

Har varit på stan och shoppat lite oxå. Två dukar, två blockljus, 15st vita rosor och en svart tunika. Skittråkiga saker tycker vissa men jag älskar att handla sånt, allra hellst när det är halva priset på allt. och så fint blir det när man kommer hem! Det bästa av allt.

Nu ska ja ta och fixa lite mat innan Johan ska iväg..

Johanna..

Jag tycker verkligen att du ska flytta hit! Här kan du ju få allt du vill ha. Gå ut, shoppa hitta din drömprins (eller gubbe vill du väl ha) som är en avdankad gammal hockeyspelare med skägg :) Och så har du ju mig här! Kan det bli bättre?


   
Johanna x 2
Jag och Nylund

Äntligen..

Har jag kommit mej för och träna! Inte för attjag gjorde särskillt mycket men jag sprang på löpbandet i ca 45 minuter iaf. Det är en bra början. Har kommit underfund med två saker idag oxå. Jag har varit lite emot gym och så för jag har tyckt att det är jobbigt när det är så mycke folk. Men idag så blev jag faktiskt peppad av att det stod folk bredvid mig och träna. För annars hade jag slutat sprungit efter tio minuter men nu tänkte jag hela tiden att jag inte skulle sluta före dom som var bredvid och att jag inte kunde börja gå hela tiden för då skulle de se ut som jag var hur otränad som helst. Fast det är jag ju egentligen! haha!
Det andra som jag kom på idag kanske låter lite egotrippat men jag tycker faktiskt att det är så. Jag har ganska bra utgångsläge med min kropp för att få en helt okej och skapligt snygg kropp. Jag är relativt lång och smal av naturen och har inte särskillt lätt för att gå upp i vikt. Med dom matvanor som jag har brukat haft så borde jag vara enorm! Dom som känner mej vet hur jag har brukat vräkt i mig! Så om jag verkligen håller mej till att träna och äta bra nu så kommer det nog att bli bra.

Dagen har varit ganska lugn för övrigt. Solade en sväng mitt på dagen och passade på att handla lite på "gamla konsum" uppe på söder, där vi alltid handlade när vi bodde där. Sen lagade vi lite fiskpinnar, potatis och stuvad spenat när vi kom hem. Rikigt gott var det faktiskt.. Tränade, duschade och nu sitter jag här :)


Mina ben kommer jag antagligen knappt kunna använda i morgon för jag räknar med extrem träningsvärk. Men jag ska iaf försöka ta mej en sväng på stan med natta sen kanske träna en sväng med molle. Kul med lite sällskap.


Tackar..

Sandra för att du är så gullig och fixa och donar med min blogg så den är fin :) Puss på dej!

Secrets show..

Phu! äntligen klar med städningen. Fast det är ganska kul när man får dona och greja lite så det blir fint oxå. och det blev det nu! Man känner sig så nöjd när man är klar och ser hur det blev.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Victoria secrets show. Dom är så jäääävla snygga! Så vill jag oxå se ut. Sa det till Johan igår, att så ska jag också se ut till sommaren eftersom jag ska va så duktig och börja träna i morgon. Å den fräckisen säger att det är omöjligt! Nu jäklar SKA jag ha snygg kropp till sommaren. Jag skulle vila se ut som dom, inte sjukt smal utan vältränad och fast kropp. Fast vem vill inte de....
Nu ska jag kika vidare och bli lite inspirerad och peppad.

En helg avklarad..

Jag måste beröma mig själv lite. Jag har klarat en hel helg utan godis, pizza, chips, max, mc donalds, alkohol och annat gotta! Tycker faktiskt att jag har gjort det ganska bra med tanke på att Johan har suttit här och ätit chips och dipp varje kvöll och igåt kom natta och sågen hit och dom å johan käkade pizza och kebab. Själv åt jag sallad. Skittråkigt för stunden men ack så skönt idag!
Johan har faktiskt dragits med lite han också. Fast han inte vill. men han är ju tvungen att äta den mat jag lagar och så tycker han inte att det är lika kul att äta chips och dipp när det inte är krig om vem som ska hålla i dippskålen :)

Nu ska jag ta tag och storstäda lie tror jag. Johan ska iväg och spela match så jag har inte så mycket annat för mig. Ska kanske träffa natta en sväng senare.
Igår kväll satt hon och jag å kollade på hotell i thailand. Eftersom vi bara har flygstolar och inget boende. Men det är skönt att veta vart man ska ta vägen när man kommer ner så därför tänkte vi boka några nätter på ett hotell så vi har någonstans att landa och varva ner och fundera på vart vi ska ta vägen.


och när man ändå höll på med sånt så var jag ju bara tvungen att beställa lite kläder också :) bla en jättefin klänning! Det är inte likt mig! Hoppas att allt är bra och sitter som det ska.

förklaring..

Eftersom det är flera som har frågat vad detox är så får jag väl ta och förklara.
Det är en flaska med massa örter och grönt te, detta blandar man ut med 1 ½ liter vatten som man dricker varje dag i 20 dagar. Det är till för att få igång kroppens egen reningsprosess.
Trötthet, blek hud, dålig matsmältning och huvudvärk kan vara tecken på att kroppen är full av slaggprodukter. Så om man dricket detta och samtidigt ändrar dåliga vanor som stress, rökning och dålig kost så resnar kroppen sig själv och du mår mycket bättre. Det är vad jag hoppas på iaf! :) Hoppas ni har fått svar på det ni undra nu!

år 2007..

Jag funderade lite över vad som hade hänt förra året. Jag kom fram till att 2007 var ett ganska lyckat år. Många roliga och härliga minnen.

* Den 26 januari fyllde min allra bästa vän Stina 19 år. Då var det fest i ljusdal och på stadt. Minnesvärd kväll!

* I februari hade vi vår modevisning på teatern i Gävle. Det var vi frisörers projektarbete som resulterade i en enormt lyckad visning som jag är oerhört nöjd med. Det var blod, svett och tårar men vi gjorde det.

* I mars åkte jag på mitt livs resa. Jag, Stina, Mattias och Johan åkte till Thailand i tre veckor. De tre mest underbara veckorna i mitt liv! Hela upplevelsen och tiden där var helt underbar men de känslor som jag fick under resan var nog det som gjorde resan mest speciell. Mina känslor för Johan. Och att han kände likadant.

* Ski rock i sälen var det som gällde i april. Jag, min väm Stefan och 8 andra härliga killar hade en sjukt rolig helg i sälen. Dock blev det bara ett åk i backen men after-skin var väl det vi var där för.

* Den 20 maj bestämde jag och Johan oss äntligen för att vi var tillsammans. Den 25 maj fyllde jag 19 år och vi hade vår studentbal. Det blev en oförglömlig dag med fina klänningar och god mat och stiliga killar. Jag har aldrig känt mig så fin och kommer nog inte göra det förens jag gifter mej heller.

* 8 juni STUDENTEN! Går inte att beskriva den känslan.

* I juli fyttade jag och Johan ihop i en tvåa mitt i stan här i Gävle. Har inte ångrat det en sekund! Började också jobba på riktigt för första gången i mitt liv. Tjäna egna pengar! Salong vanity.

* Augusti är lika med cityfest! En rolig helg med alla vänner! Det var även den årliga brännbollen hemma i Växbo. Vi kom till final men tyvärr så kom vi bara tvåa. Men dagen var lika rolig ändå!

* September var nog den lugnaste månaden det här året. Var lite ensamt när mina närmaste vänner flyttade upp till Umeå och jag jobbade oftast. Men det blev en liten resa ner till Sockholm då min morbror fyllde 40 år.

* I oktober hände en hel del! Stefan hade sin 30årsfest och det är det västa jag har varit med om! Det kan man kalla fest! Sen var det dex i ljusdal. En behövlig helg med min Stina. Umgicks och festade en hel helg med Stina Mattias och Johan. Lika tervligt som vanligt!

* I November var vi på julgala med jobbet och hade en helt galen kväll. Så roligt att umgås på ett annat sätt än på jobbet bara.

* December var en hektisk månad. Hur mycket som helst att göra på jobbet. Johan fyllde år. Firade jul på olika ställen i en vecka och hade en rolig nyårsafton!

Känns som ett lyckat år! Bara hoppas på att 2008 har lika mycket att bjuda på!

Thailand..


om 46 dagar...
Längtar så otroligt mycket!


image16


Nyårsbilder..

Tänkte att ni skulle få se hur trevligt vi hade på nyår :) Enjoy!

   
   
 

Stina..

Min allra bästa vän. Det gör ont i mig när jag tänker på vad du går igenom. Jag vill kunna hjälpa men jag kan inte göra det bra. Det är så svårt att veta vad man ska göra och säga för att det ska bli bäst.
Jag hoppas att du vet att jag alltid finns här. Jag vill inte ringa och tjata på dig. Det är bättre att du får ringa när du känner att du vill prata. Om vad som hellst. Jag lyssnar så gärna. Om du vill så kommer jag upp till Ljusdal och umgås med dig!

Älskar dig min vän*!
image7

Detox..

Nu har jag tagit de första klunkarna av det där. Inge vidare gott kan jag säga. Nu ska jag verkligen försöka skärpa till mig. Nu väntar 20 dagar med blaskigt persikosmakande vatten, nyttig mat, träning och inge alkohol. Det ska jag väl klara?

nyårsdagen..

Hade en trevlig kväll igår. Lite parmiddag och mys innan det blev fest. Alldeles lagom mycke folk och nästan bara såna som man känner. så vill jag fira nyår fler år. Ett tack till Soffe och Molle som fixade festen.

Däremot så börade inte nyårsdagen vidare bra. Jag vet inte vad jag ska säga. När det blir så där mellan våra två bästa kompisar. Dom vi alltid har så otroligt roligt med. Så här skulle det ju inte bli! Jag hoppas att vi kommer kunna omgås som vi har gjort även i fortsättningen. Men det är inget som jag kan avgöra. Men ni ska veta att jag tänker på er! Ni är dom bästa för oss. jag vet att ni löser det på ert sätt och gör det bästa av situationen även om det inte kan bli som förr. Love you!



Jag och Johan på tolvslaget
image4



Värden och min snygga pojkvän
image5



Värdinnan/födelsedagsbarnet och jag
image6

RSS 2.0