How do you know when it´s to late?

Timmarna Jag och Johan träffas, bara han och jag,  på en vecka kan räknas på en hand. Its sad but true. Och det gör ont. Det är tomt. Det känns som att livet går ut på att vänta just nu..

Kan beskriva den här veckan lite kort. Måndag till torsdag är Johan borta och jobbar. Kommer hem på torsdag kväll och åker på innebandyträning, Sov i Norrsundet med Matte och Lotta. Åkte hem på fredagen och jag tog nog en timmes lång dusch, Johan och Matte spelade tv-spel sen sov matte kvar hos oss. Lördag morgon tog jag tåget tio och Johan åkte på match. Sen skulle han ut och äta med killarna och kolla på fotboll så jag stannade hos mamma och pappa. I morgon kommer jag hem vid 12 och då har johan precis åkt på innebandymatch så jag får åka med Anne och Carro på Tuvas kalas. runt fem nån gång i morgon kväll  hoppas jag verkligen att vi hinner ses nån timme iaf innan vi måste sova för att orka med nästa vecka.

Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar till Thailand nu. Och det är fyra, nästan fem välbehövliga veckor kan jag säga....

Tuesday wednesday break my heart..

Jag saknar johan mer och mer nu när han är borta. Känns som en pina att lägga sig själv på kvällarna. Och jag vet att han kommer hem nu i natt nån gång. Jag kommer ligga och vänta och absolut inte kunna somna..

Känns som jag har fått lite undanstökat idag. Shoppade upp massa pengar i morse. Klick sa det bara så va pengarna borta och vi oxå snart! :) Fixat lite på stan, va till tatueraren, lunchat med Stina, jobbat, tränat, plockat reda på tvätten och nu duschat och lagt mej i sängen. Pheew!

I morgon blir det helg för mig! Vilket lyx det känns som! Jobbar 8.00-19.00 i morgon sen blir det mys i tunnan i Norrsundet. Härligt! Men lördag blir det lite hemma jobb i Växbo. Behöver bli fin dom oxå. Så helt ledig blir jag inte.
För övrigt va mitt humör på topp hela dagen idag tills jag kom hem och det hade ramlat ner två brev från skatteverket. Där försvann mitt humör till botten! Dom där X antal tusen skulle göra sig mycke bättre hos mig än hos staten! När man va liten så va skatt nånting bra. En kista med massa pengar. Nu är skatt nånting jag skulle kunna spy på! BLÄÄÄ!

Now, into the dreams...

(hehe har ni märkt vilken låt jag har snöat in mig på i rubrikerna?)

CitySisters..

Halsen har börjat gjort ont idag igen. Hade planerat träning men min egen livscoach Lotta tycker inte att det är bra att träna då. Jag skjuter hellre på träningen en dag än blir liggande ännu längre. Har varit en dryg dag på jobbet annars. Tur att Molle kom och muntrade upp mig lite mitt på dagen. Lyssnar på hennes liv och får min lilla dos av singelliv genom henne. :)

Nu ligger jag i soffan. Börjar bli trött vilket bådar gott inför natten. Blev inte många timmars sömn natten som var. Men först ska jag kolla på Victoria Silvstedts reality serie. She´s from my hometown! kan bli intressant. Hemma i Bollnäs pratar hon flytande svenska med hälsingedialekt och inge svengelska. haha! men bruden är ju smart! Vem mer i världen har blivit dörik på att bara spela dum? inte alla som klarar de heller. Snygg är hon faktiskt oxå..




Sen har jag råkat stöta på ett litet problem. Måste ju ha en ny bikini till thailand! Jag hade tänkt beställt från typ HM eller nå men Lotta sa att de flesta bikinisar inte levererades för ens i mars. Jag tvivlar ju på att dom kommer till Thailande med den åt mig. Så nu vet jag inte riktgit hur jag ska lösa det.

What the f***

Jag har fått min första bristning någonsin!
Fy farao! Den är inte stor men den finns där. Fick en salva av Jenna idag som ska bleka bort den. Tur att det finns resurser :) skulle även funka prima på ytliga blodkärl. Som de lite röda partierna som jag har i ansiktet, har jag en rosa rouge på kindbenen så ser det ut som att jag har smetat på rouge ända ner till hakan. så dom ska förhoppningsvis oxå försvinna nu.
Bara så ni vet lixom. Va tvungen att lätta hjärtat lite! haha!

I don´t care if monday´s black..

Måndag har blivit städdag nu mera. Storstädning och tvättning. Blev lite purken nu för tvättstugan var redan bokad nästa måndag! Så jag va tvungen att spara till tisdag, kändes inte bra:)
Jag har trott att jag inte gillar måndagar, men jag har nog börjat ändra mig. Måndagar är nog den dag som jag har mest energi på nåt konstigt sätt. Va inte så förr. Då var jag oftast helt slut efter helgen. Men det känns bra och vuxet att gilla måndagar :)

Nu är tvätten klar, städningen klar och hälsogröten fixad så det bara är att värma i morgon.
Ligger i sängen och funderar över resan fortfarande. Boka eller inte? Bara hoppas att resan finns kvar i morgon om vi vill ha den!

Den här veckan känns lite extra bra faktiskt, har mycke att se fram emot. Lunch med stina på onsdag, sen blir det helg för mig redan på torsdag kväll för då åker jag, lotta, johan och mattias till Norrsundet av alla ställen och myser och badar tunna vid mattes stuga. Liten övernattning där och på fredagen blir det fiske och åka skoter!! kan bli hur kul som helst! Lördag blir det en sväng till hälsingland och snygga till folket där lite och söndag väntar kalas igen! Lilla stora Tuva fyller 4år :) så himla söt och duktig unge måste jag säga! Måste kolla om jag hittar nån present nu i veckan oxå. Annars får vi väl inte komma in :)

Nu ska jag försöka slå igen mina två blå..
Natti!


That´s the question..

Måndag, Johan åkte igen imorse. Men nu är det bara fem ensama, hemska veckor kvar. Sen är han färdig där nere och varmare breddgrader väntar. Känns verkligen underbart!
Men då är det ju det där med resa oxå. Vi har ju inte bokat än. Hittade en resa med Malaysian airlines nu, 1 mars till 1 april för 14250 för två personer. Rätt så hyggligt pris ändå. men snål som man är så vill man ju ha det så billigt som möjligt, så boka eller inte boka? Det är frågan!
Nån som har rest med Malaysian airlines nån gång? Vad tyckte ni isf?
Lite konsitgt är de faktiskt för står att resan kostar 2130kr sen är det en flygskatt på 4995kr! Jisses! Alla j%¤&a skatter i det här landet ruinerar mig kan jag säga! (lite småsur för att jag fick skatte och momsdeklarationen idag. Riktig partykiller måste jag säga!)
Fixade håret på Lotta idag oxå och snackade massa resor. Dom åker ju om ca 2 veckor och har inte heller bokat nåt än. Och det verkar inte bli billigare även om man väntar.

GAAAA! Beslutsångest till tusen! (är det så här du känner varje gång du ska bestämma nåt syrran?)



 


Tuesday's grey and wednesday too..

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte bli sjuk!
Jo då säger man det tillsäkligt många gånger så  intalar man sig själv att man inte är sjuk. Är värt ett försök iaf. För mina feberattacker kommer och går lite som dom vill dessutom har ett rivjärn fastnat i halsen och näsan har slemmat igen. Suck! FAN Å! Hade med mig träningskläderna till jobbet utifall jag skulle känna mig bättre men det är inte värt det. Att träna när man har ont i halsen har mycket mer nackdelar än fördelar. Så det fick bli en hemmakväll för mig. En timmes tvtittande, top model såklart. Sen en lång lång varm dusch, två alvedon, en omgång brun-utan-sol och dunsa ner i sängen före 22. Kommer vara som en ny människa i morgon. Är väl vad jag hoppas på i alla fall.
Skönt att få naglarna fixade idag. Bara sätta sig ner i stolen, slappna av och säga gör vad du vill. och sen bara sitta, sitta och sitta ddär i 2,5 timme. Då förstår jag att kunderna tycker att det är så skönt att komma och fixa håret! Bara just det att sitta och att bli ompysslad är så otroligt avslappnande.

Och i morgon är det torsdag, då kommer Johan hem. Som jag längtar! Ovant att vara själv nu efter att han va hemma så länge runt jul.


Just  ja, min första kund som jag hade idag va tydligen nå datafreak och hon blev så intresserad av mig och kände igen sig så mycket i mog så hoon ska hjälpa mig och göra en egen hemsida. Ja lixom en reklamsida. Helt gratis dessutom! ingen människa gör väl nånting gratis nu för tiden? men hon ville verkigen göra det åt mig! Hon va tydligen skitduktig oxå för hon snackade om massa underkoder som gjorde att man hamnade först på söksidor om man tex söker på johanna, frisör gävle.. ja osv. vore dumt att tacka nej till den hjälpen! Nu skulle jag bara bestämma ett datum så skulle hon komma och fota och så.... Kan bli riktigt kul!

That feeling..

Det är så jobbigt och svårt att palla sig iväg till gymmet.. Men när man väl är där är det så jävla kul, och när man går hem känns det så jävla bra.
Varför glömmer man bort den känslan?



Back to normal..

Måndag igen. Hatar den dagen för då åker johan och jag måste sova själv. men nu är det bara sju futtiga veckor kvar! bara 7 ggr till som jag blir länmad. Sen lämnar vi det här tillsammans och drar österut.

Är så otroligt skönt  att vara tillbaka på normala tider på jobbet, dvs 9-19. 10 eller 12 timmar kan tyckas som strunt samma men de där två timmarna på slutet är jävligt jobbiga. Så att bara jobba 10 timmar om dan nu känns underbart. Så nu hinner jag med massa när jag slutar oxå, så som tvätta, vattna blommorna, bjudit johanna på något så exklusivt som stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar. Och de räckte till matlåda till både mig, johanna och johan. Perfekt.

Slipper sosva själv i natt iaf. Johanna stannar över natten. Skönt, då kanske jag kan sova. Nu ska jag hämta den sista tvätten..

This weekend..

Måste bara säga BLÄ till blogg.se den här helgen. Jaag kom inte in på min blogg på hela dagen igår och massa inlägg som inte går att komentera och massa små bilder som inte får att förstora! Fy på er!


Kan sammanfatta helgen till att börja med och för  mig börjar helgen när man kommer hen från jobbet på fredagen. Och det kan inte bli bättre än att det hänger en påse med sakerna jag hade beställt från nelly på dörren! Sen va både skorna och klänningen som gjorda för mig! Allt satt som en smäck! Lovely!
Sen gjorde Johan middag, hemagjord pizza. Dolda talanger måste jag säga!
Igår var det dags för monopoltunering! Stefan, veronica, Patric, Elin och Molle kom hit. Killarna lagade enciladas (och hur stavas de? heter de ens så?) och sen va det dags för spel! Höll på till efter tolv nångång. hur det gick pratar vi inte om...
Idag va det 20års kalas hos caroline. Både smörgåstårta och prinsesstårta. Yummie!Massa folk och trevlligt trevligt!

Nu är det fotboll, på liv och död om man ska tro johan och patric. Man United vs. Chelsea. kan inte bli värre!
min uppgift är att försöka hålla pojkarna så lugn det går så vi inte blir vräkta. Dom kan verkligen bli galen!

I halvlek blir det nog gen pizza :) patric kom med det nu. Tror inte att jag kan hålla mig.
Lite nöjd med att jag inte har druckit läsk sen julafton. och nu blir det inge socker på veckorna. Får inte ställa för höga krav på mig själv, vet att jag inte har den självdiciplinen att säga att jag aldrig ska äta de och de.
Så nu kör vi på inge läsk alls och bara socker på helgerna! de ska jag nog klara..


The things..

Tänkte visa lite bilder på några av sakerna jag har shoppat de senaste dagarna...


        

1. Långt linne från bik bok 199:-
2. barn skinnjacka från hm 398:-
3. enorm kofta från gina 149:-

  

1. väst från hm 198:-
2. klänning som råkade slinka med från nelly 249:-

och nu till det bästa


skor från nelly 399:-

Lady Gaga..

Fick höra att jag såg ut som Lady Gaga på den här bilden. Att det bara va brillorna som fattades.
Vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller inte?


Vad tycker ni?


Fever..

Jag har inte kännt mig riktigt pigg sen jag hade magsjuka, och nu sitter jag här med feber. Suck. fryser  och har ont i huvudet. Jag som skulle ta tag och städa bort julen ikväll. Men det får väl bli i morgon..

Skönt att det är fredag i morgon iaf. Fast man bara har jobbat två dagar. Men jag kunde inte sova i natt. har vant mig vid att ha johan hemma och första natten utan honom igen blev inge bra.

morgondagen börjar med frukost med Richard sen full fart hela dagen till 17. Då är det helg igen!

Nu duschen..

Vill till Thailand NU

A night at the roxbury

Sen avslutar vi med Patric Molle och Johan som lekte
A night at the roxbury

Ja vi hade askul på nyår!

Dildon Jens - Sågen

En om möjligt ännu snyggare video med Sågen
Låten är självklart dildon jens, eller nej dildon sven!


Hanson- Mmmbop Sågen Patric och Johan

En mycket vacker version av Hanson- Mmmbop på nyår.
Lägg extra märke till elins kommentar - Min älskling är den fula
och patrics -Där är jag!! och asgarv!

Sen johans mikrofon=en raket
Patrics gitarr= en champangeflaska




Ooops I did it again..

Hoppsan.. Ibland är jag verkligen helt hopplös! men för tillfället är jag inne i en shopping period så det är lika bra att passa på. Sen kan det dröja 2 månader innan jag handlar nå mer..

Men skulle ju vara "ekonomisk" idag och lämna tillbaka det dyra skärpet och beställa det billiga istället. Gick ut från carlings 400 rikare tyckte jag och sen skulle jag bara in på hm en sväng för att fördriva tiden. Drar ett varv uppe och ett varv nere sen på väg mot rulltrappan så passerar jag barnavdelningen och ser en assnygg skinnjacka. Kollar men största stl va 158 och va för kort i armarna.. Tar trappan upp och är på väg ut. Då står en sån där ställning med provade plagg ivägen och där, där hänger barnjackan i stl 164 vilken satt som en smäck! Och där försvann mina 400 igen...

Jaha då va man tillbaka på noll igen.. Eller nu är jag på minus.. Eller johan.. Hehe
Beställde skorna från nelly iaf, och så va det rea på en klänning som slank med oxå. Sen när jag skulle betala så funkade inte mitt kort (jo jag hade pengar på det, jag kollade faktiskt de!) så jag va tvungen att ringa till johan och låna hans kortnummer. Efter jag hade betalat frågar han - Jaha, vad har jag handlat nu då? Älskling! haha

Och skärpet kommer när mamma och mormor oxå har kollat om dom ska beställa något.

Oh lord! Lotta började bli orolig för Thailandsresan men det är ingen fara gumman! Jag slet som ett djur i december så nåt ska jag väl ha för det oxå. Så lite shopping kan jag verkligen unna mig själv! Så de så!

Tuesday sunday..

Söndagsångest på en tisdag..

Sista dagen i frihet. I morgon är det back to buissnes som gäller. Men jag ska inte klaga, jag har haft det jätteskönt nu i en hel vecka. Och i morgon ska jag fixa håret på min kära vän Stefan. Har inte träffat honom sen kvällen innan julafton. Så några timmar bara han och jag behövs i morgon kan jag lova.

Kom hem vid halv fem i morse efter monpolspel och hockeyfinal hos patric och elin. Lagomt roligt att ställa klockan i morse (eller ja idag vid 12) bara för att man ska kunna lägga sig i tid nu i kväll.
Idag han jag med en snabbis på stan med Johanna, köpte mitt efterlängtade nitskärp. har tvekat ftersom jag tyckte att det va lite dyrt med 400 spänn för ett skärp men jag ville så gärna ha det. Sen sitter jag och kikar efter lite saker som jag tänkte beställa hem på ellos nu och hittar ett exakt likadant för 179:- och så hittade jag ett par skor på nelly för 399:- så lämnar jag tillbaka skärpet på carlings och beställer skorna och skärpet från internet istället så kan man ju nästan säga att skorna bara kostade 179 :)
haha säkert ingen som fatta men jag försöker bara övertala mig själv om att jag får köpa dom där grymt snygga skorna!

Tag mej i kragen och lagade ordentlig mat idag oxå, rotfruktsgratäng och fetaostkyckling. Mumma! Väldigt uppskattat av johan oxå.

Nu måste jag busa mig lite, ser verkigen ut som ett spöke! Hjälp!

Some shoping..

Fick besök av mamma idag. En hel shoppingdag blev det! Prick tio ringde det på dörren, då hade mamam kommit med tåget. Pylsade på mig massa kläder eftersom det va cirka 15 minusgrader ute och blåste, som vanligt här i gävle! Första stoppet fick bli Gina Tricot eftersom det är närmast! Packade på oss mer och mer saker så tillslut frågade mamma "hur mycket får man ha med sig in i provhytten?" Haha! Kanske va tur att inte allt passade. Men fick med mig tre gobitar därifrån iaf för ynka 498kr! Då fick jag ett par jeans, en superduper kofta och en stickad poncho med dragkedja! Hur är det möjligt säger jag bara!
Sen skyndade vi oss in på nian. han frysa kindera av oss på den lilla biten. Gjorde ett snabbt stopp på bik bok. Där blev det ett långt svart vit randigt linne med en gul smiley på. Superfin! Vidare till h&m, där blev det en halsduk, en mössa, örhängen och en väst!  Sen tror jag faktiskt att det va slut. :) tur kanske!
Men jag är otroligt nöjd med mina köp iaf! Kan bli en sväng på stan i morgon oxå, för jag vill verkligen ha nitskärpet på carlings och så ska jag kolla om skinnjackan jag vill ha finns kvar..

I kväll blev vi bjuden på middag hos enlin och patric bara sådär ändå. har en svag aning om att killarna styrde upp det och handlade och allt bara för att det är jvm-final nån gång sent i natt som dom tycker att vi oxå verkligen måste se.. Jaja trevligt att inte behöva laga mat iaf :)

Bilder på shoppningen kommer i morgon... Ska nog försöka hinna till tatueraren och prata lite med honom i morgon oxå.. Hehe "om jag hinner" såger jag och så håller han till i huset brevid. Jävla bissy jag måste va omjag inte ska hinna dit..

A snapshot..


Everything changes..

Satt och funderade om jag skulle göra en liten sammanfattning av året som varit men ni som har följt min blogg vet ju ändå vad som har hänt. Annars så finns ju allt och läsa om det skulle va så att nån va intresserad.
Tillslut så kom jag fram till att det här har nog varit ett år med ganska mycket förändringar för mig. Både stora och små och positiva och negativa. Jag skulle kunna rabla upp massa olika saker men det känns viktigast att jag vet själv vad jag har förändrat och att jag har växt. Men jag kan dela med mig av de tre största och viktigaste förändringarna för mig..



           Från anställd  -  Till egen företagare
 Från Hyresrätt   -  Till bostadsrätt
Från A  -   Till D

Happy new year..

Nyårssafton firades hos Molle. Kombinerad födelsedags och nyårsfest. Mat efterrätt och massa godis och gotta, trevligt folk och hur kul som helst. Så kan man sammanfatta kvällen. Sen fanns det ju vissa höjdpunket, som när Patric Molle och johan lekte "night at the roxbury" eller när Sågen patric och johan mimade, eller nej sjöng och lekte "hanson".
Tack alla för en trevlig kväll!

   

   

   




Christmas pics..

Lovade ju att bjuda på lite bilder från jul...

          
Middag                            Elias och jag                      Gran och paket


     
Nybadad                     inte ett dugg rädd för tomten i år


        
Julklappsutdelning            Vår egna lilla rockstjärna spelade Iron Maiden hela kvällen!



Nu blir det nyårsbilder nästa..

RSS 2.0