Rubrik

Åh äntligen hemma från jobbet och har precis tryckt i mig en kycklingburgare från donken. Inte bra men det satt fint. han inte ens njuta för jag va så hungrig. Nu ska jag kolla klart på top model finalen sen är det desperate housewifes :)

Lite belöning..

i form av mörk choklad har jag unnat mig nu :) Kartongerna tog slut så jag var tvungen att gå och köpa lite papperskassar till de sista smågrejerna och då kunde jag inte låta bli chokladen.

Det är de här småsakerna som är jobbiga att packa. Man vet inte vart man ska göra av allt! och mer än hälften skulle man kunna slänga.. MEN.. som vanligt men. eller om..., Så nu hävde jag bara ner allt i en påse olch så får det bli ett senare problelm. Så som man gör med allt annat egentligen. Skjuter det framför sig i hopp om att det ska försvinna av sig själv. (vilket det aldrig gör).

Nej, nu ska jag muta mig själv. En packad kasse = en ruta choklad. (Tur att det är stora rutot på mörk choklad) 

Ny telefon?

Jag funderar på att köpa ny telefon. elle köpa, jag ska byta till abonemang och då får jag lixom telefonen på köpet :) Så nu undrar jag om det är någon som har en Sony Ericsson Z770i och i så fall, vad tycker ni om den?


Kartong-kaos..

Vår lägenhet just nu ser ut som ett lager. Kartonger överallt, ser inte ut som att någon bor här iaf. Som tur är så förflyttar sig alla lådor till ett större "lager" i  morgon. Då¨får vi äntligen vår alldeles egna lägenhet!!  Längar! Just nu är det inte så mysigt, sov på madrasserna på golvet inatt eftersom vi måste skruva isär sängen. Men det finns ju en viss charm med det oxå. Man måste ju hitta nåt positivt.

Just nu känns det som att jag har gett upp packningen. Men jag måsta bara få en liten paus. De som är kvar att packa nu är det sista i köket, lite kastruller och så sen lite småsaker i sovrummet. sånt där drygt som man inte vet vart man ska göra av men man vill heller inte slänga de. ÅH! Nu måste jag fortsätta innan jag ska till jobbet.

Skattegubbar..

Vi fick besök idag på salongen. En beige gubbe och en grå tant kom in och ville kolla "den gröna boken" personalliggaren alltså. Då sa jag att vi inte använde den längre eftersom det inte finns några anställda på salongen och då behöver man inte skriva i boken. Då kollar gubben på mig och svarar spydigt : jaha och vad är ni då?
Ja vi har egna företag allihopa så de så!
Den här gången låter han skitsur och säger: ja har ni någon legitimation eller något så vi kan kolla vilka ni är, du är ju inte camilla johansson som är född -74 i alla fall. och så kollar han på mig igen. vi har inga uppgifter om att det ska jobba någon mer här.

Tur som jag hade så hade jag både legitimation och registreringsbevis på firman med mig. Så där fick dom! HA!
Uppdatera era jävla uppgifter då så behöver ni inte vara så kaxiga nästa gång.
När dom gick där ifrån var dom helt plötsligt mycket trevligare och dom skulle skicka papper till mig om att jag har blivit kontrollerad och att allt var okej. dom hade inte det med till mig eftersom dom inte visste att jag skulle vara där. Dom lyckades till och med klämma ur sig ett "ha en fortsatt trevlig dag" när dom gick. dom sa det inte högt direkt men dom sa de! Framsteg för så tråkiga människor!

Jobbar det enbart grå och trista människor på skatteverket? Är det något som står som krav när dom söker personal? Man kan börja fundera!

Sen har jag absolut inget emot såna där kontroller. Snarare tvärt om. De borde vara oftare för det behövs verkligen rensas upp lite bland alla frisörer här i gävle. Men dom kan gå en charmkurs innan dom kommer och hälsar på nåsta gång. För otrevlig behöver man inte vara. Dom är inte så omtyckta innan och de blir verkligen inte bättre om man beter sig så där.

Det finns inget så skönt..

..som att gå till gymmet, stoppa i-poden med Linkin park  i öronen, träna och bara sluta tänka. Det är befriande, avslappnande, avreagerande och otroligt jävla skönt!

M-mm..

Maten smakade mumma. På någt konstigt sätt så smakar maten alltid bättre när man inte har lagat den själv. Sen har vi också varit lite nyttiga och packat någta kartonger till. Bra där! Om en vecka så har vi massa lån, en egen lägenhet och håller på bär kartonger som galningar. finns ju vissa saker man ser fram emot mindre än andra. Men det positiva överväger nog. Längtar tills allt är klart!

Har lite dåligt samvete nu när stina saknade mig på gymmet i kväll :( men en gång per dag får räcka. Annars tror Johan att jag har blivit galen på riktigt. Nu har jag iaf gjort klart mina träningskort så jag vet vad jag ska träna varje gång jag är där. Man kan ju inte gå igenom alla muskler varje dag. Måste ju ffå vila lite oxå. Men nu kan jag träna varjde dag men olika muskler. Perfekt!


Nu blir det kväller! Go'natt!


Middag..

Blev ändrade planer med middagen. En av tjejerna på jobbet har diabetes och hon blev dålig så vi får ta det en annan kväll. Skulle va lite läskigt om hon bara ramlade ihop på golvet. Jag har ingen aning om vad man gör då!

Men middag blir det i alla fall. Johan står och lagar mysmiddag åt oss nu. Kött, klyftpotatis med bea och sallad :) han kan ju om han bara vill!
Det känns konstigt och taskigt att bara sitta här och vänta så jag va tvungen att hjälpa till att duka iaf :)

Nu är maten klar strax.. återkommer med hur det smakade.. :)

Uppe med tuppen..

Ja vaknar man före åtta så är man väl de? Eller är de vi sju som tuppen vaknar?
Äh jag har iaf en lång dag framför mig så det är bäst jag sätter fart. Hade tänkt börja med att greja lite inför flytten. Det är ju om en vecka!! men jag vill inte packa ner allt i kartoner än för då ska man självklart ha något! Men man kan ju underlätta lite genaom att gå igenon garderoben och allt sånt. Så det bara ät att stoppa ner allt i kartongerna sen och inte behöva rensa allt då. Det går lixom lite fortare då. Jag tänkte börja med korgarna i badrummet och kanske skafferiet och garderoben. Hinner inte allt nu på morgonem för hade tänkt hinna träna lite oxå innan jobbet. Sen ska jag och två tjejer på jobbet gå ut och äta i kväll. Förhoppningsvis. Vi sa igår att vi måste göra nå roligt så det blir nog en middag i kväll.

Nu måste jag sätta igång..

Utmanad..

Åh jag har klarat mig ifrån sånt här rätt så bra tycker jag men nu så utmanade Stina mig så då är det bäst att lyda :)


Först reglerna:
Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?
Åh! Ja det är nog sallad. Och tacos :) fast det har varit lite snålt med det på den senaste tiden men i vanliga fall så är det minst en gång i veckan.

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller hjälper du till att duka av?
Hm.. Svårt. Måste tänka efter. Är ju knappt på något kalas! men när jag väl är det så är det hos någon vän eller släkting så då hjälper jag till. Men om dom säger åt mig att sitta så gör jag det.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Sitter enbart i soffan. Den frågan va lätt :)

4. Köper du ofta Triss?
Aldrig. Enda gången jag skrapar triss så har jag fått de i present eller av morfar :)

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Alla resor har varit speciella på sitt sätt. Men om jag ska svara på frågan så måste bästa landet bli Thailand första gången vi luffade runt. och bästa staden är Barcelona.

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Helt ärligt så kollar jag väldigt sällan på tv. Den står mest på som sällskap medans jag gör annat. Men det är trean och femman som det står mellan iaf. Hm men jag tror att trean vinner just nu...

Jag UTMANAR :
Syster
Molle
Ida

Natta

Somebody likes me..

Titta vad jag har fått av min kära lilla Stina



Jag skickar den vidare till..

Syster
Molle
Sandra
Elin
Madde
Ida
och så måste jag ge tillbaka till Stina



Så här går det till:
1. Den som fått utmärkelsen kopierar bilden och lägger den på sin blogg
2. Länka till personen som gav dig utmärkelsen
3. Ge utmärkelsen vidare till sju bloggar
4. Länka till dom bloggar du gett utmärkelsen
5. Lämna ett meddelande på bloggarna som du gett utmärkelsen till.


Borta bra..

.. Men hemmaa bäst. Som vanligt.
Nu har jag äntligen fått min veckas semseter. Och det var behövligt. Somnade före elva på kvällarna, klev upp runt nio för att förflytta mig till en solstol och somna om. Veckan har resulterat i en lite frächare färg på kroppen också. Tackar säger jag!

Men som alltid så är det skönt att komma hem. På något konstigt vis så är det svårt att njuta fullt ut när alla nära och kära inte är med (läs: Johan). Saknade honom mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Men det v ar nog behövligt oxå. Nu är det bara en och en halv vecka kvar sen flyttar vi! till vår alldeles egna lägenhet! Underbart! Funderar på om jag ska ta och börja packa lite kartonger men det får vänta lite.
det är officiellt höst här hemma nu så jag ska ta och klicka hem ett par stövlar först. Sen kartongerna. om inte johan har kommit hem för då ska jag bara va med honom! Träning får vänta tills i morgon oxå..

Härmed utser jag..

...mig själv till världens bästa flickvän. Ingen annan kommer ju göra de så då gör jag de själv. Om jag inte var världens bästa flickvän så skulle jag inte ställa mig och laga ugnsstekt falukorv och potatismos kl 20:45 när jag kommer hem från gymmet. Enbart för att min älskade och otroligt upptagna pojkvän (nya nhl spelet och sveriges match i kväll är ju livsviktigt!) ska ha matlåda tills i morgon!  (han har ju inte tid)Och bara därför missar jag Top model. Jag ska fundera på att sluta vara så snäll tror jag. För jag tvivlar på att någon skulle göra samma sak för mig...



Ett annat stort mysterium; Jag hittar inte tv-dosan! så nu måste jag resa mig upp och gå fram till tvn varje gång jag vill byta kanal.. otroligt irriterande..

Halvvägs snart..

Wish me good luck!
Nu är en punkt på längta listan snart borta..
Då är det bara att se fram emot resten..

Maraton måndag..

Idag är jag nrätt så stolt över mig själv. Har hunnit med en hel del. Har börjat blivit bra på att ta vara på tiden. Som idag så började jag med att kliva upp tidigt och städa etersom vår hyresvärd skulle komma klockan 11 och besikta lägenheten. Sn tog jag tag i massa telefonsamtal som el och hemförsäkring. Sen klockan 12 var det dags för jobb. Men jag hade en lucka på två timmar mellan två kunder så då passade jag på att springa hem och röra ihop en stor kastrull med köttfärssås så de skulle räcka till mat i kväll och matlådor i morgon och så det skulle bli lite över och frysa in så Johan överlever den veckan jag är borta. Han äter nämligen inte om inte jag är hemma! De är sant! :)
Dagen va inte slut där. Två kunder till på jobbet sen mötte jag Stina på gymmet och nu, äntligen, sitter jag i soffan.

Något som verkligen lättar upp tillvaron lite det är att ha saker att se fram emot. De är så skönt att ha saker att längta till. Nu längtar jag till..
¤Onsdag..
¤ Ladies night på lördag..
¤Resan som börjar på söndag..
¤Flytten 1a oktober..
¤ och ett än så länge obestämt datum..
¤ Att få muskler som syns!
Så se till att alltid ha något positivt att se fram emot. Då känns vardagen lite lättare..


Ville bara berätta..

att om en vecka den här tiden sitter jag på ett flygplan på väg till Rhodos!

Hälsokompenserar..

Ja det är vad jag gör  :) Äter massa skit först och sen tränar jag. Det kan man väl kalla hälsokompensation?
Vi var på max idag och åt sen hemma i soffan började jag bli så rastlös så då tog jag mig i kragen och gick och köpte mitt efterlängtade gymkort och började träna direkt. Dum som man är så kör man på med samma vikter som jag hade när jag tränade sist (typ i juni och då hade jag tränat seriöst flera dagar i vecka i ett halvår) jag kommer att ångra det i morgon! Riktigt jobbigt att hålla upp armarna nu när jag skriver. För att inte tala om hur jobbigt det va att tvätta håret!
Men jag tog det lite lugnare på löpbandet i alla fall. Jag brukar springa minst 20 minuter i jämnt tempo men jag fick ge mig efter 10 minuter idag. Fast de var inte konditionen som sa ifrån utan det va benen för en gångs skull. Jag kan nog tacka min pappa för den, rätt så bra,medfödda konditionen. Pappa har typ inte tränat på 15år men när dom skulle söva honom inför en operation frågade dom om han elitidrottade eftersom han aldrig somnade! Om man ändå va så! Men jag ska inte klaga som sagt.

Jag saknar kroppen jag hade när jag dansade! Smidig och vig, långa, slanka och starka muskler och snygg hållning! 10 års slit är nu som bortblåst. Ser inte skymten av de. Det bästa var att jag såg det inte som träning då. Det va något jag gjorde för att jag älskade det, inte för att träna. Åh saknar dansoteket!! För det är där skon klämmer. Ska jag dansa så ska det vara där och ingen annan stans. Annars vore det ju ganska lätt att börja igen. Men vill inte sitta och åka 20 mil flera ggr i veckan. Tyvärr..

Adressändring..

Åh! Det är inte bara lite saker att tänka på nu. Massa olika ställen man måste ringa till och flytta och ändra. Men nu är adressen ändrar ialla fall. Så från och med 1a oktober bor vi på Nygatan 43 :)
Så i morgon ska den här lägenheten besiktas och så skam elabbonemangen flyttas, bredbandet sägas upp, ändra hemförsäkringen och sen är de säker 10 saker till som jag har glömt för tillfället.  Men jag längtar! För en gångs skull ser jag fram emot att packa flyttkartonger, städa, bära och allt annat som brukar va pest och pina. Hoppas att vi får  mycket hjälp iaf ;) *flirt flirt* till alla som känner sig manade att hjälpa till!
Så nu till veckan ska vi leta efter någon snygg soffa oxå. Nån som har sett en stor, snygg och djup soffa någonstran som inte kostade skjortan? Vardagsrummet är ganska stort så vi måste ha en rejäl soffa att fylla ut med :)
Det är ju inte bara en sak som måste göras direkt. Men det gör inget för nu känns det enbart roligt. Balkongmöbler behövs ju oxå. Hade tänkt vänta till våren med att köpa det men så kom vi på att det är ju lika bra att köpa det nu medans det är rea.

Nu ska jag ta och dyka ner i ikea katalogen :)

Dagen började lite sorgligt faktiskt. Vi var till tågstationen och vinkade av Mattias och Lotta som är på väg till Norge nu och blir där fram till jul. Hoppas ni får de bra så ses vi till jul och i Thailand ;)

Sömntuta..

Jag var nog otroligt trött igår. Somnade vid elva och vaknade vid 9 i morse. 10 timmars sömn gjorde nog gott. Jag brukar alltid vakna till när Johan går till jobbet. Men jag har inte ett inne av varken hans klocka eller att han har klivit upp ur sängen.

någon som vill göra nå mysigt med mig i kväll? Typ gå ut och äta eller nå? :) Alla ska ju ut men jag jobbar i morgon så jag vill inte dricka.. Ring om någon har något förslag :)

Nu ska jag äta upp min frukost och gå till jobbet..

Ge mig ett lyckopiller..

Just nu ångrar jag mig nå enormt att jag bestämde mig för att jobba på lördag. Jobbade 12 timmar i tisdags och full fart 12 timmar idag. Totalt slut i kroppen! Orkar inte ens vara trevlig mot folk och då blir jag arg på mig själv. Vilket inte är så bra. Jag vill inte ens umgås med folk! Jag vill bara va hemma. Helst helt själv. Inget känns roligt för tillfället. Fast jag har egentligen massor av saker att vara glad för! Jag borde vara helt otroligt glad! Men nej..

Bokat och klart..

Äntligen!

Känns så skönt att de är bokat. Nu vet jag att jag ska få min semester. Och det är riktigt behövligt kan jag säga. Men söndag den 14e september åker jag, mamma och syster till faliraki på Rhodos i en vecka.

dagen idag blir lång. Men rolig. Har kurs från 10-14 sen ska jag göra en hemlis :) sen ska jag jobba från 16-21. Lååång dag som sagt. fast jag ska göra två roliga hemlisar. :) Tur de så de lättar upp dagen lite.. Nu måste jag gå... Bye bye


The first cut is the deepest..

Så är det bara. Det kommer göra ont. Många gånger. Massa tårar. Men är det inte bättre att du gråter för din egen skull och inte på grund av att han har gjort dig ledsen? Tro mig, funkar det inte nu så kommer det aldrig göra det. Jag v et att du tänker att "det kommer bli bättre om.... när..." men jag är ledsen, det blir inte bättre. Ni sårar bara varandra, och er själva.
Efter man har blivit svken allt för många gånger tar man mod till sig och tänker att man ska få ett slut på allt. Då är dom världens gulligaste helt plötsligt och du glömmer allt du nyss tänkte. För att de sedan ska bli samma visa igen.

Jag vet att det inte spelar någon roll vad jag eller någon annan säger till dej. Du måste inse själv att erat förhållande bara får dig att må dåligt. Du får inte ut något bra av det. Så tänk efter själv. Det är inte värt att må dåligt för..
Bine there, done that. Det vet du syster.

Sommar? Nope. Höst? Jajjemen..

Gårdagen var en pina! Jobbade 8.30 till 20.30. Så jag deckade ganska snabbt efter en massage igår kväll. Men skönt va det. Mindre härligt att kliva upp klockan 8 i morse, för att tvätta! fy sjutton för de. Men jag ser en liten ljusning nu. Vi har antagligen bestämt oss för att resan kommer gå till Faleraki på Rhodods.
Jag trodde att det skulle kännas jobbigare att jobba hela sommaren och inte ha någon semester. Men det gick ganska bra. Det är nu det börjat ta emot. När det verkligen börjar bli höst. Då får jag lite panik eftersomjag knappt har märkt att sommaren har varit här. Den försvann i ett poff bara. Så det känns riktigt bra att veta att vi åker snart nu. V äldigt snart kom jag på igår! Antagligen typ 11 dagar! Men de känns så långt bort eftersom vi inte har bokat än..

Nej nu måste jag tvätta klart och få något gott i magen innan jag ska bege mig till jobbet.

Måndag igen..

Jag fattar inte att veckorna kan gå så fort! Det är måndag och fredag hela tiden. Det går ruskigt fort.. Jag längtar verkligen efter min semester nu. En hel vecka med sol och bad och bara va ledig! Det kommer blir underbart. Och välbehövligt är det just nu. Känns tråkigt att inte åka med Johan men han har haft sin semester sen får vi åka nånstans tillsammans i vinter. Jag klarar verkligen inte en hel vinter här i Sverige! Så otroligt deprimerande..

Det som är positivt med måndagar är att man börjar om på en ny vecka och det känns lite lättare att ta itu med saker. Själv ska jag köpa ett gymkort idag! Jag saknar verkligen gymmet nu. Har inte varit där sen i juni så nu börjar det bli dags. Men först är det jobb till 19.30 ungefär... Jobbar sent alla kvällar den här veckan. Och så jobbar jag lördag.. Sånt  är livet. Får se till att hitta på nå riktigt roligt på lördag kväll.


RSS 2.0