My baby is home..

Nu är mitt hjärta äntligen hemma! Tyvärr så kommer han försvinna snart igen känns det som..

Blev en lång dag på salongen idag. Men, långa fullbokade dagar betyder pengar! Så klaga ska jag inte göra. Hade hoppats på en sovmorgon i morgon så jag skulle hinna ligga och mysa lite med Johan, men i sista sekunden så kom det in en tjej som ville klippa sig och göra slingor i morgon klockan 9. Så där rök den sovmorgonen.. Det gör inte så mycket tänkte jag eftersom han är ju hemma två dagar till. Men så ringer en kund som jag brukar färga håret på och frågar om jag kan fixa henne på lördag. Hm ja okej då, jag hade tänkt vara ledig men en färg tar ju inte så lång tid. Så jag säger att det går bra klockan 12 på lördag.
-Hm, går det vid 10? frågar hon.
-Ja det går bra. säger jag
Varför i hela världen sa jag att det gick bra?

Jaha, då får vi hoppas på att söndag morgon blir jävligt mysig eftersom de är sista morgonen jag får vakna och ha min älskling bredvid mig i sängen..


...

Nu är jag lite ledsen.. Hellan kunde inte komma! Så himla typiskt! Men jag ska iaf träffa Stina. Vi bor typ 100m ifrån varandra men ändå hinner man aldrig träffas! Förstår inte hur det går till!

Blev en rätt så skön dag på jobbet idag, slutade halv fem. Skillnad mot för gårdagens halv nio!

I morgon kommer mitt hjärta hem! Längtar*!
Nu måste jag ta tag och städa lite. Bästa att passa på nu när jag kom hem i helt okej tid. Min granne är tydligen inte så imstänksam, för vid halv 8 typ i morse började dom dammsuga! Jag vill inte köra igång dammsugaren vid 8 på kvällen ens! Man ska tydligen sluta bry sig så mycket...

Nej nu måste jag sätta igång annars blir jag aldrig klar. De värsta av allt är att gå med soporna. Vi har typ 100 soptunnor i "återvinningsrummet" som det så fint heter. Jag vågar knappt slänga nå för Johan sa att tanten som va typ nå ordförande här va helt galen när de gällde soporna!

Natti..




Dags att sova nu...




Rock and roll all night, and party every day..

Äntligen har jag lite saker att se fram emot!

På onsdag kommer Hellan igen och hälsar på.
På Torsdag kommer älsklingen hem.
After work antagligen på fredag.
Halloween- maskerad-fest hos Molle på lördag!

Sicken vecka!!
Tack gud!

Sandwich and stars..

Mackor mackor mackor.... Det är min mat de. Synd bara att min mage inte tycker om mackor lika mycket som jag gör :(  Den blir inge glad när jag stoppar i mig så mycket bröd..
Så en frukostmacka först, sen varm macka till lunch och sen en subway när jag slutar är ingen höjdare. Mår illa nu :(

Dagen har förgyllts av två stjärnor iaf! Först stötte jag på älskade Hellan på gina. Från ingenstans så stod hon bara där! Hon ska ju vara i Värnamo och plugga! Underbar överraskning så där på lunchen. Sen har Molle underhållit mig i kväll. Och hela natten är det tänkt ;) haha vi har alltid samma problem! Sånt som man inte får prata om. Sånt man inte kan berätta för nån egentligen. men eftersom vi alltid är i samma sitts så kan vi prata om sånt. Helt underbart!!



What a feeling..

Ibland hatar jag att vara mänsklig. Att man får vissa känslor. Man kan ju inte rå för det!
Jag vill inte känna det jag känner!


Tears in heaven..

Jag sitter och kollar på ett program på 4an nu, "bröllopsform". Där dom ska hitta tillbaka till varandra och förnya sina löften.. Dom säger så fina saker och gör så fina saker för varandra! Så nu sitter jag här och grinar. Då menar jag itne att det rinner en tår för att det är så fint utan jag bölar på riktigt! Många tårar! Ska man verkligen va så känslig?

Paljetter..

Vette sjuton vad som har tagit åt mig just nu.. för paljetter och sånt som glittrar har aldrig varit riktig jag. Inte när det gäller kläder och så. Men sen jag såg Gynnings paljettights på omslaget på Vecko revyn har jag blivit helt kär! Har varit in och ut på Bik bok för att köpa men dom har aldrig funnits! Sen igår, då fanns dom! Jag blev helt lycklig bara av att se dom. Dessvärre så satt dom inte särskillt bra. Jag har rätt så smala ben och ett par tights fulla med paljetter blir ganska tunga så dom hängde och satt inte tight så risken fanns (eller chansen var ganska stor) att jag skulle tappa dom. Så det va bara att hänga tillbaka dom på stället och knalla lite deppad därifrån.
Men som tur är så gick det bättre för Stina! Fick ett sms av henne nyss där hon bad om ursäkt för att hon hade köpt dom eftersom hon visste att jag så gärna ville ha dom. Sötnos! De gör väl absolut ingenting! Nu får jag ju se dom ibland iaf :) Då kan jag vara glad haha! Och om jag äter nån mer chipspåse i veckan så kanske jag kan låna nån gång!

Så nu ligger planen på att köpa spetsleggins istället. Johanna köpte ett par riktigt snygga igår.(I hope you don´t mind?) Så om det blir nån utgång i helgen, här eller i Ljusdal maybe så blir det nog ett par såna.

Däremot så kan jag inte släppa det här med paljetter. Nu vill jag ha en paljettklänning till nyår :) haha fattar inte vad jag har fått det ifrån egentligen men nån gång ska man väl klä sig i paljetter oxå :) Eller hur!? Och nyår är ett bra tillfälle, då får man ha lite som glittrar!

New clothes..

Jag vill ha nya kläder. Men jag vet inte vad jag vill ha. vet inte om jag vill ha nån tröja eller klänning eller byxor eller vad jag vill ha.. Problemet är nog att jag skulle behöva allt och vet inte riktigt vart jag ska börja. Kommer inte ihåg senast jag shoppade på mig lite nytt. (då räknas inte en hm-t-shirt)
Så vart tycker ni att jag ska börja?
Samtidigt vill jag handla saker hem hit. Det är det roligaste som finns! Men de lite större sakerna måste fixas först.. Så jag får ligga lite lågt med det...

Så, vart ska jag börja? Kläder? vad i såfall? Eller saker och prylar?

What to wear?

Nu sitter Molle och filurar på vad vi ska klä ut oss till på halloween.. Kom med lite roliga förslag vet jag!
Har haft en jättetrevlig dag faaktiskt. Först träffade jag Elin och tog en sväng på stan och sen blev det en till runda på staden med Molle och Johanna. Lite hungriga blev vi oxå så vi köpte med oss lite mat från Österns och gick hem hit och mumsade och kollade på bonde söker fru. Sen blev jag och Molle upprörd över att det blev nå konstigt avbrott på Greys anatomy.

Hm.. spånar fortfarande på utklädnand.. Men nu börjar vi få lite idéer..
Nu måste jag leta mig mot sängen snart. Om jag ska orka upp i morgon. Inte van vid det nu efter den här veckan!
 
längtar till i morgon! då kommer min älskade Johan hem!" Saknar honom. Jag hoppas verkligen att man vänjer sig vid att vara själv under veckorna. Den här veckan har inte varit nå rolig alls, men det har väl kanske berott på att jag har varit hemma hela dagarna oxå..

Hm nej som sagt, sängen va det nu ja..


Ny dag, nya tag..

Ja så känns det verkligen idag. Jag hoppas för guds skull att den här dagen blir lite bättre. Har varit lite si sådär än så länge men jag tror det kommer bli bra tillslut. Ska nog träffa Elin nu först sen blir de en sväng på stan med johanna sen kommer Natta och Molle hit i kväll och Molle gör mig till och med sällskap över natten. Skönt att inte behöva sova själv!

Så här blev jag iaf i håret i mådags
 
Lite längre har jag nog kommit på min lista oxå..

¤ Tvättat
¤ Plockat undan
¤ Diskat
¤ Färgat och klippt håret
¤ fixat trådlöst internet




Nu är det så att jag känner för att gå ut på lördag. Någon som vill följa med?
Men samtidigt så känner jag att jag inte får gå ut på grund av att jag inte har jobbat i veckan. Känns som att någon skulle bli arg på mig då. Fast det är ju ingen som kan bli arg egentligen. Jag bestämmer ju själv när jag jobbar och inte. Men ändå så känns det så förbjudet. För va man hemma från skolan så va man absolut inte med kompisar och stanna hemma från jobbet, då skulle de va riktigt illa.
Är jag lite väl plikttrogen kanske?

Åhh..

Nu har jag tagit igen mig lite efter dagens alla struligheter..
Pappa har varit på en snabb visit och hämtat en klänning som lillesyster skulle låna till helgen-

Han är världens bästa pappa fast han inte säger så mycket. Han har blivit så annoulunda den senaste tiden. Fast på ett positivt sätt! Det gör mig glad, att se att hann är glad. Kanske uppskattar jag sakerna han säger och gör nu mycket mer eftersom han inte har visat så mycket förut.
Hur snällt är det inte att jobba en hel helg och sen kommer han till mig och säger att jag ska få pengarna eftersom jag har haft en hel del utgifter den senaste tiden och dessutom är sjukskriven i två veckor. Då tyckte han att jag behövde lite hjälp.
Fast jag vet att jag skulle ha klarat mig ändå, utan att få pengar av pappa. Det är mest omtanken jag blir så glad över. Pengarna hade jag som sagt klarat mig utan. Blir bara så glad av att han tänker så och jobbar en helg för att hjälpa mig..

Börja om från början..

Nu var jag less på min blogg så jag tog bort alltihopa :)
Så nu får den se ut så här tills nån känner sig manad att hjälpa mig ;)

Phew..

Nu har jag äntligen fått tillbaka mina nycklar! Jag var livrädd att det skulle komma en gammal sur gubbe och ringa på och säga åt mig att sluta va så slarvig. Men som tur va så kom en ung trevlig kille med nycklarna och sa att han inte behövde sin tid nu så jag kunde tvätta klart om jag ville! Tack gode gud för att det var en trevlig människa! Annars hade jag börjat stor tjuta.

Men jag väntar med resterande tvätt till i morgon. Annars kommer det hända nånting mer. Vågar helt enkelt inte göra nå mer idag. Så nu ska jag gå ner och hämta mina saker sen ska jag kolla klart på top model oc vänta på att johanna eller molle kommer och gör mig sällskap.

Less..

Jag blir så less. Ingenting går bra för mig idag!
Varför kan ingenting bara gå bra nån gång?
Nu har jag till råga på allt låst in lycklarna i tvättsugan så nu kommer jag inte in..

Jag ska nog bara lägga mig på soffan och stanna där idag. Då är det inte så mycket som kan gå fel iaf..

Vad sägs?

Funderar på att leta fram kameran och ta lite bilder på lägenheten så ni får se.. fast ingenting är ju klart än..

Men vad säger ni? Vill ni se lite hur det ser ut just nu eller ska vi vänta tills allt är klart? :)

Håll er till eran tid!

Nu blir jag arg! Jag hade bokat tvättid idag från 11-14. Jag går igenom vårt enorma berg med tvätt och konkar ner allt till tvättstugan. Då är det nån som fortfarande tvättar. Ja ja tänkte jag maskinerna måste ju vara klara snart, men näe! Jag kom ner typ fem över 11 och en av maskinerna hade bara varit igång i tio minuter!!
Vilken dum jävel tror att dom ska hinna tvätta en maskin och torka den på fem minuter?!
Ja så nu får jag vänta en timme till innan jag kan tvätta. För visst är det den 21a idag? eller är jag helt vilsen?
Inte kan jag gå och ringa på hos någon heller för jag har ingen aning om vem som hade innan mej för dom hade redan tagit bort cylindern och säkert bokat en ny tid.

Dumma folk!!!

ZzzZz..

Nej idag får jag banne mig ta tag i lite saker. Kom inte särskillt långt igår på listan. Peppa mig lite så det går lite frammåt..
Jag kanske ska ta och börja med att försöka ta mig upp ur soffan. Sover på soffan så jag ska kunna kolla på tv innan jag somnar och så slipper jag de där hemska med att gå och stänga av alla lampor och lägga sig alldeles själv i sängen. :)

Jag grejade tre saker på  listan gåra iaf..

¤Färga och klippa håret
¤Boka tvättid
¤Fixa trådlöst internet


Frisyrproblem..

Att det ska vara så svårt att bestämma sig!
Jag har varit helt inställd på att jag skulle bli lite mörkare i håret. Bara för att jag har bestämt mig för det så börjar jag sakna mitt vit-blekta hår! Och bara för att mitt hår har börjat blivit riktigt långt så får jag för mig att klippa det riktigt kort.

Så nu blev det bara en toppning och en aning mörkare och fixade såa tt botten och längderna flyter ihop mycket bättre.

Men mitt hår är så tunnt och mesigt så det ser inte bra ut att ha det så här egentligen. Antingen måste jag klippa av mig kort eller sätta i hårförlängning eller börja bleka det igen..

Snälla, hjälp. Vad ska jag göra?



Sen är jag livrädd nu. Värsta stormen ute ju! Jag kommer inte våga sova själv! Nån som kan komma och göra mig sällskap? Jag tycker att Johan ska ta och komma hem nu.. PB vågar jag inte kolla på heller.. Suck..

Inga framsteg..

Än så länge så har jag inte kommit så mycket längre på min lista. Får hoppas att det blir lite bättre väder i morgon och att det får mig lite mer inspirerad. Men snart ska jag iaf hasa mig ner på stan. Ska hämta lite färger på jobbet sen ska Stina få snygga till mig! Just nu ser jag förjävlig ut i håret. Det är tur att jag inte jobbar.

Nu regnar det oxå. Ingen höjdare. Nu ska jag titta på top model sen ska jag faktiskt börja röra på mig på allvar!

Jag kan ju..

bara jag vill och ger mig faan på det. Jag är inte den som ger mig i första taget. Man skulle nog till och med kunna kalla mig envis :) haha!
Började blir frustrerad direkt när jag vaknade i morse. Finns så mycket här som behövs göras men inget av det kan jag göra för tillfället. Jag kan inte tapetsera, jag kan inte böra ner kartongerna till förrådet, jag kan inte sättam upp hyllor och tavlor, jag kan inte åka och köpa nya rumsmöbler. Hur fan ska jag klara av att vara hemma i en hel vecka och se allt det här utan att bli galen? När jag för en gångs skull har tid så kan jag inte. Fruktansvärt frustrerande!
Gladare blev jag inte heller när jag satte igång datan och gjorde ännu ett försök att få igång internet som inte har funkat på min data sen vi flyttade, har bara funka för Johan. Dock gjorde detta mig inte på bättre humör eftersom det var ett antal misslyckade frösök.
Arg som ett bi började jag rota runt i de sista lådorna som är kvar och letade fram routern. Sladdar är bland det fulaste som finns och just nu har det legat en sladd från dörren i hallen och hela vägen in i vardagsrummet. Kopplade in routern och installerade massa och grejade och donade på datan utan större förhoppningar. Men TAADAAA!! Nu funkar det! JAg har internet och jag slipper den där fruktansvärt fula sladden (som jag dessutom alltid snubblar på p¨å nätterna när jag ska på toa.)

Dagen känns genast mycke ljusare! Nu kan jag stryka en rad på min "att göra lista" denna vecka.
Jag måste ha en sån för att överleva denna vecka känner jag. Annars är risken stor att hela veckan passerar och jag inte har rört mig från soffan. Och det skulle göra mig mycket deprimerad.

Nu ska jag nog ta tag i något mer på min lista..

¤ Fixa trådlöst internet

Söndagar..

blir ännu mer ångestfyllda nu bara för att jag vet att jag kommer måsta sova själv dom kommande tre nätterna.

Dagen började hemskt. Som dom två föregående dagarna vaknar jag jättetidigt och kan inte somna om. Sova på rygg är det värsta som finns och så får jag fruktansvärt ont i nacken! Så lagomt irriterad imorse klev jag upp och tog med mig täcket till soffan. bläddrade igenom tv-kanalerna från trean och uppåt. Om möjligt ännu mer irriterad för det var bara skit på tv. Tillslut, och tur va väl de så kom jag fram till kanal sex och där va det formel 1. Morgonen var räddad. För en stund iaf. För nu är jag nere igen. Inte ett dugg glad, bara allmänt irriterad. Och Johan har match,i Norrsundet av alla ställen. Kan verkligen inte förstå varför han ska spela med dom. Tar ju så fruktansvärt mycket längre tid att åka dit varje gång.

Och inte blir jag mycket gladare av att vi inte kommer bli någon resa för oss i vinter. Kommer inte gå pga Johans jobb.

Sorry. nu ska jag sluta klaga. var inte mycket som va bra idag.. lika bra jag slutar nu på en gång.

Äkta vänskap..

Igår när jag låg på soffan hemma hos mamma och pappa ringer telefonen, svarar och någon säger att jag har fått ett blombud och frågar om jag är hemma på eftermiddagen för då skulle dom komma med blommorna! Tänk vad glad man blir för en sådan sak! Någon bryr sig lite extra så där.
 så igår fick jag denna fina bukett ända hem till dörren

   

Tack så jättemycket Stefan! Jag är så otroligt tacksam att du är min vän!


Det finns en anledning till att han skickade blommor, inte bara ändå så där :)
Men den anledningen är för privat för att jag ska skriva det här på bloggen.

Saknad?

Kan ju låssas att nån har saknat mig iaf :)

Det har varit lite fullt upp med flytt och massa andra saker mitt i allt ihopa på jag har helt enkelt inte haft tid (eller lust) att skriva något. Kan inte skylla på att vi inte har haft internet heller för det gick ju tydligen lätt som en plätt att fixa.

Men men.. Nu sitter jag hos mor och far i hälsinglands djupaste skogar och läker mina sår :)
Saknar Johan som en tok! Han har blivit erbjuden ett jobb Nere vid Arlanda nånstans och kommer att vara borta måndag till torsdag i fem månader framöver. Känner mig redan alldeles ensam och övergiven. trotts att jag inte har varit sjäkv en endaste stund!

men i morgon sätter jag mig på tåget ner till vårt fina hem och då är han förhoppninsvis hemma igen. Och nytt golv ska vi tydligen ha fått i vardagsrummet oxå. eller ny färg på det iaf. Riktigt mörkt trägolv. Åh vad fint det kommer bli! eller ja, är. Det är ju redan klart tydligen fast vi har inte sett det än. TACK FÖR HJÄLPEN PARTIC! Så himla snällt av dig!

Nu ska jag kika lite på tapeter till hallen :)
Får se hur länge ni får vänta på nästa uppdatering :) haha Chao!


Kan lägga till oxå att jag har gjort av med si så där cirka 900 000 kronor sedan förra inlägget. så lite har jag hunnit med :)

RSS 2.0