Måste man välja vilket liv man vill leva?

Efter alla som ska flytta och prova lyckan på annat håll så började jag fundera över mitt eget liv.
Är jag tråkig?
Jag känner inget behov av att åka bort ifrån mina vänner och jobba på nå konstigt jobb för att tjäna mer pengar och kunna åka utomland. Jag kanske är skittråkig och feg. Vad vet jag. Självklart skulle jagg oxå vilja kunna åka till massa spännande länder och uppleva massa saker.Inte behöva bekymra mig om morgondagen utan bara ta det som de kommer..

Men efter många tankar fram och tillbaka om att jag var fast i mitt jobb, att jag aldrig skulle kunna åka på roliga resor, att jag var världens torraste människa, så kom jag fram till att jag är nöjd med litt liv som det är.

Jag har mitt företag och jobbar med det jag älskar, jag har en lägenhet och världens underbaraste sambo, jag har bil och tjänar tillräkligt med pengar. Och framför allt så har jag mina vänner.
jag kan oxå utan problem åka utomlands 4 veckor om året. och samtidigt ha den tryggheten att jag vet att jag har mitt fantastiska jobb, bil, lägenhet, sambo och vänner när jag kommer hem!

Så slutsattsen är, jag är nöjd med mitt liv. Fick bara lite smått panik när alla började röra på sig så hastigt och det kändes som att jag skulle sitta fast här för all framtid. Men så är de ju inte.
Man behöver helt enkelt inte se allt så svart eller vitt. det finns många fina nyanser av grått oxå!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har jobbat 12 timmar idag så jag borde ha slocknat så fort jag la
huvudet på kudden, men de har faktiskt motsatt effekt. Det går inte att varva ner.
Och med alla dessa tankar farande runt runt i huvudet så gick det absolut inte.
Men nu när jag har fått skrivit av mig lite så kanske det går lättare att somna.
Så nu ska jag göra ett nytt försök.
ingen får ta illa upp över de jag har skrivit. det är absolut inget illa
menat till någon på nåt vis om de nu skulle uppfattas så!
Och heder åt den som orkade läsa hela det här inlägget!
*Godnatt-

Nu får de vara nog..

Ja som att de inte räcker med de jag skrev i förra inlägget. Om att det är fyra som flyttar härifrån. Så pratar jag med två andra vänner igår som har planer på att dra.

Jag vill inte! Kan inte tänka mig att en av mina bästa vänner flyttar till Tyskland i ett år. Så mycket pengar är det inte. Det är inte värt de! Snälla stanna hemma... Måste försöka övertala dig i helgen..


Det är en himlans tur att Stina och Elin har kommit hem! Vad skulle jag ta mej till annars! Ni ska inte försvinna igen, lova de!!!


Ensam kvar?

Kommer jag bli ensam kvar här snart?
Känns nästan så. Alla drar ju åt varsitt håll..

Åt lunch med Molle idag. Mycket mysigt men lite sorgligt när vi skilldes åt eftersom det antagligen kommer dröja innan vi ses igen.. Hon flyttar nämligen tillbaka till sin släkt i Lindköping, vilket jag förstår att hon vill. Men jag kommer sakna lillstrumpan! Hennes Kristoffer åker till Norge och jobbar nästa vecka och i typ 6månader frammåt.
Som om inte det vore nog så drar Mattias och Lotta oxå till Norge och ska tjäna massa pengar..

Ja jag överdrev ju en aning när jag sa att alla skulle dra härifrån.. för 4st är ju inte alla jag känner. Jag har fler vänner än så, tro det eller ej :) men det blev lixom så plötsligt och alla på en gång!
Men som tur är såna här gånger, så går ju tiden så himla fort! Så dom är ju hemma snart igen :)

Back to work..

Åh nej....

Depå-stopp i soffan..

Nu har jag flyttat alla kuddar och täcken från sängen till soffan. Och så har jag gjort mig lite lunch eller vad man ska säga.. Ska försöka kurera mig nu.. I någon timme för klockan 18 har jag kund igen så då ska jag tillbaka till jobbet. Plikttrogen som man är. Kanske lite väl ibland..

Lite tips på någon dunderkur som gör mig frisk?



Färskpressad apelsinjuice, mineralvatten, a-fil med blåbär och special-k och vindruvor blev min lunch. och inte att förglömma; en ipren!

Fan oxå!

De var ju exakt så här det inte fick bli! Feber och en hals ur funktion var det sista jag behövde just nu.. Det finns inte plats för de i schemat. Jävla tur att jag hade sovamorgon idag och inte börjart förens klockan 12. För när Johan klev upp och åkte till jobbet vid 6-halv 7 så var jag vaken och hade inte sovit många timmar..
Nu ska jag göra mig lite frukost (inte för att det kommer smaka nå gott) och sen försöka sminka mig så jag ser någorlunda anständig ut. Fattar inte varför man måste se ut som ett lik med tomat-kinder och blåa ica-kassar under ögonen bara för att man har feber! Inte ens min concealer (som jag tyccker är världens bästa) kan göra något åt de här. Synd att hon som ska börja göra botox och restylane på salonegn inte har börjat än! För det är nog nåt sånt drastiskt som skulle behövas för att få mig att se ordentlig ut just nu...!

Nej nu blir de te, ett ägg och två ipren till frukost!

Häng..

Jag känner mig hängig.. Ont i halsen och så där seg som när man har feber..
Fast jag är inte sjuk! Fy heller.. I morgon blir det en visit på hälso kost och handla massa vitaminer och nyttigheter. Är så mycket jag vill göra nu och allt kostar så mycket pengar. Så det finns verkligen inte tid att vara sjuk och va hemma från jobbet. absolut inte!

Så just nu ligger fokus på att jobba så mycket som möjligt och spara så mycket pengar som jag bara kan.. Då kanske jag kan göra allt jag vill. Förhoppningsvis. Ingenting är omöjligt!
Peppa mig lite nu :)

Regn..

Regn regn regn.... Hur mycket kan det regna egentligen? Tar det inte slut?

Såna här dagar är man riktigt glad att man har det jobbet man har. Får vara inne och mysa hela dagarna.. Tycker synd om min älskling Johan! Han som måste vara ute i det här vädret. Han kommer ju bli sjuk. Förhoppningsvis får dom gå in och värma sig för jag fattar inte hur man ska kunna jobba när det är så här!

Kära gode gud, gör så att de slutar regna... A(r)men!

Perfekt..

Igår hade jag en perfekt utekväll! Jag hade riktigt roligt. Trevliga människor och lagom med dricka.
Kvällen började hemma hos Sågen och Natta. Var bara vi tjejer som skulle ut egentligen men Sågen blev lite sugen och följde med han oxå. Sen gick vi vidare till Berggrenska och träffa Macko och lite andra killar för att sen gå in på Goya och dansa hela kvällen. Helt perfekt! När klockan närmade sig två hämtade jag och Lotta jackorna och gick hem till pojkarna som hade spenderat sin kväll med tvspelet..

Och efter en sån perfekt utekväll måste man ha en perfekt bakisdag (en bakisdag utan att vara bakfull). Vakna, äta frukost. Somna om på soffan. Äta kebab och chips och dipp och dricka cola. Största ansträngningen var att flytta sig från sängen till soffan.

Det känns som att de var exakt de här jag behövde nu. Ha riktigt roligt och bara få slappa en dag. Helt underbart perfekt!

Brist..

För ett tag sedan läste jag hur många bloggar som helst.. Men nu sitter jag här och kommer knappt på någon som jag kan gå in pch läsa på... Tråkigt!
Vilka är alla ni som läser min blogg?
Kan ni inte lämna en kommentar så jag kan klicka mig in på era bloggar och läsa?

Grekland vs. Turkiet...

Jag, Mamma och syrran har planer på att åka utomlands en vecka i september. Just nu står det mellan Side i Turkiet eller Zakynthos i Grekland. Någon so mhar varit där i slutet på september och kan tala om hur det är? Vilket ska vi välja?

Jag har aldrig vaarit i Grekland så det skulle ju vara roligt för den delen. Samtidigt så har vi varit till Side för si så där 14 år sedan och det skulle vara rolig och se hur det ser ut nu.. Det var fförsta gången jag var utopmlands och jag kommer ihåg att jag gröt som en tok när vi skulle åka hem!

Så vad säger ni? Grekland eller Turkiet?

Morning..

vaknade före klockan i dag också. Men är en timme innan klockan skulle ringa.. Men det boror nog på att jag gick ocg la mig före 22 igår! Så jag är nog utvilad. Tänkte gå gu ocg gå en sväng nu på morgonen när jag fick lite tid över. Men när jag kommer ut så blir jag blöt. Mycket konstigt. Det regnade inte ordentligt men kändes som att det blåste vattendroppar på mig. Så jag vände och gick hem igen.
Så nu sitter jag här i soffan och har kollat på handbollsdamernas match mot korea. Dom förlora.. Tråkigt. Då klickade jag över till trean och kollade på top model iastället!

Kom på migsjälv igår att jag saknar gymmet! Kors i taket! Så nu måste jag införskaffa mig ett gymkort igen och ta tag i den saken. Börjar kännas i axlarna att det var länge sen jag tränade ordentligt. Men i morgon ska dom få lite massage.

Förhoppningsvis blir det lunch med Stina idag.

Ha en bra dag!

Tisdag 12/8..

Då var den dagen förbi.. Hade en ganska dryg dag på jobbet. Mycke att göra och ingen ordentlig lunch. Men gjorde lite mat, ungsstekt falukorv och potatismos när jag kom hem och sen tog jag och Stina en promenad. Och som vanligt är vi ute och går i ca en timme sen står vi och pratar i minst en kvart till.. Och bokar in en lunch i morgon :) att det aldrig tar slut på saker att prata om!

Nu har jag iaf duschat och rakat benen. När Johan börjar påpeka att det är dags, då var det dags för två veckor sedan! 
Sen har jag gjort ett tappert försök till att få lite färg på kroppen. Smörjt mej med lite Dove-bus.
Ska köra på samma konsept som igår, nattlinne, te och sex and the city. Då gick det bra att somna.

Men jag blev nästan förbannad i går när jag kollade på sex and the city. För er som kan avsnitten utan och innan så var det de avsnittet när Adian tar med carrie till sin stuga och hon bara gnäller. Sen bjuder hon dit Mr. Big som hon har varit otrogen med mot Adian. Å så slutar de ju alltid med att det är synd om henne.. GAh!! Hon är otroligt egoistisk egentligen..

Natti!

God morgon!

Vaknade 40 minuter före klockan idag! inte vanligt för att vara jag! Men jag kände mig utvilad så jag klev upp och gick till jobbet en snabbis och ändrade en kund åt en tjej på jobbet. Sen nu sitter jag här med en omelett och kollar på os. Har hittat en ny favvo sport. Boxning. Fast jag förstår inte själva poängsystemet. Den jag tycker är bäst vinner aldrig! Konstigt de där men underhållande att titta på.

Känns som en bra start på dagen idag. Så förhoppningsvis fortsätter dagen så sen oxå. Men man vet ju aldrig vad som händer. Har inga planer förutom att jobba så mycket som möjligt. Hoppas på att det blir en promenad i kväll. Känns som de behövs. Nån som vill joina?

Nu ska jag sminka mig lite och fixa håret innan jag börjar...

Oro..

Förstår inte varför jag är så orolig i kroppen. Jag kan inte sova om kvällarna och jag känner mig ständigt lite småstressad fast jag absolut inte behöver de.. jobbigt!

Kan någon förklara?
Nu har jag försökt få undan lite saker så som städnind tvättning, byta sängkläder.. så nu behöver inte de hänga över mig i alla fall. en liten, men ändå, en lättnad..
nu ska jag nog dricka en kopp te, tvätta bort sminket, sätta på mig ett nattlinne och varva ner ordentligt i soffan inna jag beger mig till sängen. Skönt med lite sovmorgon i morgon iaf..

Godnatt!

Datorer..

Inte min favorit! Jag fattar inte och vill inte förstå heller.. Därför fick Mattias följa med till Valbo och välja dator åt mig förra veckan. Tack för hjälpen! Sen har den stått i påsen tills i lördags när mamma kom en sväng. Då fick hon fixa lite med den så jag inte behöver göra nå sånt för då blir de inte av!!
och sen ska jag pinsamt erkänna att det tog ända tills i går innan jag fattade hur man stängde av den ordentligt! hahaha!
Som sagt, jag och datorer är inte bästa vänner =)

Ligga i..

Nu är det mycket och dyra saket inbokade i mitt liv.. så nu gäller det att ligga i på jobbet. Eftersom jag ska vara ledig en vecka och någon dag i september och antagligen i november oxå så blir det både mindre inkomster och mer utgifter än vanligt. Ingen bra kombination. Men så är det. Får se till att jobba extra mycket den andra tiden.

Äntligen är det där samtalet ringt oxå. Och tid bokad.. Känns skönt redan nu...

Rosa..

Ingen höjdarvecka. Mest deppig. Den största ljusglimten är vår rosa soffa! Ja jag har bara köpt ett nytt överdrag. jag är inte riktigt så tokig så jag skulle köpa en soffa som alltid kommer vara rosa. Tror inte att Johan skulle vilja ha det.
Men i övrigt har det inte varit mycket som har fått mig att dra på smilbanden denna vecka. Mycket tråkigt. Skulle helst bara vilja dra täcket över huvudet nu så den här veckan tar slut och hoppas på att nästa vecka blir bättre. Idag var oxå enda lediga dagen den här veckan och jag tänker inte göra ett piss. Det måste städas ordentligt så det blir väl den enda sysselsättningen idag.

United-match idag oxå så Johan kommer jag inte se mycket av. Sen har ju os börjat så de närmaste veckorna kommer jag i princip vara änka. Sporten kommer vara 100 gånger mer intressant än jag..

Nu ska jag lägga mig i vår fina rosa soffa och dra filten över mig och deppa klart så jag är på bättre humör i morgon.

Leva livet..

Nu ska jag vara lite djup för en gångs skull..
Men i fredagskväll när jag låg i Johans knä i soffan hemma hos mamma och pappa mitt ute i skogen började jag fundera på en sak. Det här med att leva livet som alla säger. Vem vill egentligen supa skallen av sig, festa dygent runt, ligga här och där, shoppa upp alla penagr på skit och aldrig ta vara på sig själv? Jag kallar inte det leva livet. Det är absolut inte det livet jag vill leva.

Så varför säger alla "passa på att leva livet medans du är ung"??

Livet kändes så mycket mer meningsfullt när jag låg där i Johan knä, med mjukisbyxor, på mamma och pappas soffa ute i skogen. Kalla mig tråkig men det är mer värefullt än en kväll på krogen.

Finns stor risk att folk uppfattar mig som en gammal nucka nu men då får de väl vara så. Självklart tycker jag att de är kul att gå ut med kompisar ibland men det är inget liv jag vill leva.

Vad betyder leva livet för er?

Back to work..

Ja då var min lilla korta semester slut. Har haft en härlog helg i hälsingland. Torsdagen var bäst, den spenderades på riviera Orbaden :) Sol och bad och så fick vi ett telefonsamtal från ett regnigt Gävle och vi såg inte ett moln så långt ögat kunde nå. Kan inte bli bättre!

Men den här veckan hade kunnat börjat bättre.. På alla sätt och vis.. Inget har varit roligt idag.. Jo faktiskt lite. Börjar hända saker på salongen! De nya ägarna tar över nu och det kommer nog bli jättebra! dom är så trevlig allihopa och allt känns jättebra. Får se om det blir lite jobb i Stockholm nu också. Nytt namn blir det oxå. Kika in på salongposh.se


Nej nu ska jag ta och dränka mina sorger i ett glas coca cola och en alvedon och hoppas på bättre tider och billigare snus i morgon!

RSS 2.0