Ny vecka..

som verkar ganska fullbokad. måndag- hockey. Tisdag-jobba och åka till mor å far. Onsdag- Besikta bilen och förhoppningsvis åka lite skoter. Torsdag- Jobba. Fredag-Jobba. Lördag- Klippa lite och 20 årsfest! Söndag- Ska jag väl ändå bara ta det lugnt? Hoppas det.. Men blir väl antagligen klippa lite då oxå.

Jag åt chips i lördags :) och tårta igår! Var till Anne och Carro och åt mat igår. Hur gott som helst var det. Sen blev vi bjuden på bio av Anne. Tack så mycket! Filmen var helt okej faktiskt.

I morse kom Mattias hit tidigt! Förstår inte varför hn hade ställt klockan idag. Men men.. Han bjöd på hans och johans specialfrukost. Tackar!
Nu ska vi ta och fixa lite mat...


Kommentarer
Postat av: Lisa

Nej,men du skulle ju inte äta sånt där skit=)
Bäst att du kommer hem till mamma och äter lite nyttigt istället. Ses snart.
Kram mamsen

2008-01-14 @ 16:39:04
Postat av: Jessica

Hej där! Vet inte hur du är riktigt Johanna, om du gärna är med på bilder och visar upp dig, eller den som gömmer sig så fort kameran kommer fram? Har nämligen en fråga, om du vill vara med som modell på förstasidan i en tidning vi gör i skolan på projektarbetet. Vet ju att du är en jäkla bra frisör, så du kan fixa håret snyggt och förmodligen duktig även med sminket? Och så är du ju vacker som få :)

Har tänkt ringa dig, osäker om jag har rätt nr dock! Och så kan jag ju lika gärna fråga här, om du ens är intresserad?

Tidningen kommer att heta "Outgorgeous", kommer ut i sommar på skolor och i lite butiker och säljs privat, kommer att handla om skönhet & hudvård. Om du inte alls är intresserad, kanske någon annan du känner är? :) Hoppas Du vill ställa upp dock :) Hör av dig!

2008-01-15 @ 20:21:16
URL: http://jessicaschon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0