Äntligen hemma..

Visst har vi haft det underbart i Thailand men nu var det faktiskt skönt att vara hemma. Antagligen för att man har varit inställd på att komma hem. Känslan att få krypa ner under täcket i vår egen säng var helt underbar! Vi har nog världens skönaste säng!
Tråkigt nog så har både jag och Johan åkt på jordens förkylning och ligger här i soffan och hostar & snorar ikapp. Hade feber i natt båda två men vi var ju tvungen att kliva upp och jobba i morse ändå. Nu har vi kurerat oss med massa piller och brustabletter så hoppas vi blir piggare snart. Hade ju planerat utgång i morgon men det ser mörkt ut för tillfället.

Gårdagen var fullspäckad. Landade på Arlanda vid 6.00 på morgonen. klockan 10.00 var vi på Max, dagens höjdpunkt! Jag avnjöt ett orginalmål med plusmeny och en garlic och en sourcreme&pepper dipp. Underbart gott! Sedan uträttade vi lite tråkigare saker. Var till polisen och gjorde en anmälan om inbrottet, betalade lite räkningar och gick igenom posten. Fattar inte att vi hade hunnit få så mycket post! Sedan åkte vi och storhandlade. På  kvällen hade vi mysmiddag här hemma med sågen, natta, Patric och Matte. Kikade på filmen, åt tacos och chips och dipp. Molle och Stoffe kom efter maten och kikade på filmen. Tack alla deltagare för en trevlig kväll :)

Nu ska jag ta och stupa i säng. natti!

Bild på tatueringen kommer när sårskorpan har lossnat :)


Kommentarer
Postat av: stina

det är okej gumman, har haft fullt upp jag med. Bättre att vi rings när vi verkligen har tid och kan prata, annars blir det bara halvdant ändå ..
saknar dig * sov gott ..

2008-03-13 @ 23:11:12
URL: http://stinakampe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0