Freedom beach..

igar var vi vaken tidigt for att ta en bat till Freedom beach. Dyrt som fan men harligt harligt! vi lag ett tag pa den stora stranden men sen simmade vi over till en liten egen strand pa sidan om.. Val dar sa hade killarna en overraskning at oss. Vi fattade ingentinmg, men vi satte oss snallt ner pa stranden och tittade ut over vattnet. Efter 5 jinuter hor man "tadaa! vi vander oss om och doooor av skratt nar vi ser killarna!
Dar star dom, i borat-kallingar! hahahaha! ni vet stringkallingar som gar upp som hangslen over axlarna!
Vi skrattade nog oavbrutet i 10 minuter! dom sprang omkring dar pa stranden med sina vita rumpor! haha! inte nog med det utan sen simmar dom tillbaka till den stora starnden med masa folk och kliver upp ur vattnet som om inget hade hant! dom borjar plocka ihop vara saker och klattrar tillbaka till oss over klipporna. Ni kan inte fatta hur kul det var! overraskning kan man absolut kalla det! Vi levde pa det hela dagen. borjar skratta nu nar jag tanker pa det oxa...

dagen idag har varit betydligt lugnare. killarna klev upp tidigt och akte och golfade. jag och natta tog lite sovmorgon sen gick vi ner pa stranden. val dar oljade vi in oss och lade oss pa luftmadrasser ute pa vattnet och stekte. vi lag nog dar ute pa madrasserna i princip hela dagen. simmade in och drack lite vatten och smorjde in oss lite mer da och da bara. annars lag vi dar ute och vande oss typ en gang i kvarten bara :) valdigt anstrangande dag ;) men man maste ju passa pa. ar inte mycket tid kvar att sola pa nu. morgondagen kommer att spenderas mycket innomhus, tanker inte saga varfor. det ar en hemlis. och tisdagen blir det oxa bara en halvdag eftersom vi maste aka hem pa kvallen! trakigt men sant!

Tankte lagga upp lite bilder pa killarna och sa oxa men det gick inte vid den har datan sa det far bli en annan gang. ska forsoka i morgon. da kan ni fa veta hemlisen oxa :)

ciao!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Usch!!! Det låter verkligen som om du och Natta har haft en ansträngande dag....precis en sån som jag skulle ha velat ha så här på söndan. Hoppas verligen att vi får se bilder på killarna i "Borat-kallingar" hahha måste ha varit en rolig syn. Du tänker väl inte göra något dumt nu??????Tänk på smitta och att renligheten inte är som den borde. Njut av de sista dagarna.
Ser verkligen fram emot att få hem er. Längtar efter er.
Många kramar från mamma Lisa till er alla.

2008-03-09 @ 17:30:14
URL: http://johannawestberg.blogg.se
Postat av: stina

hahaha, hemlis ?? :p
ni ska väl tatuera er gissar jag !!

2008-03-09 @ 18:55:19
URL: http://stinakampe.blogg.se
Postat av: Nylund

Giftemål gissar jag!

2008-03-09 @ 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0