Moppedag..

Antligen en morgon med bla himmel. det har varit disigt varje dag vi har vaknat. sa i morse hyrde vi moppe och tog oss pa egen hand till Nai harn. Var sa harligt dar sa vi var tvungen aka tillbaka. nagot billigare att hyar moppe an aka taxi. vi betalade 1000 bath for taxi dit och hem och idag hyrde vi moppe hela dagen for 200bath. sa efter stranden gav vi oss ut pa en liten utflykt, forsokte leta oss till Lotus shopping center. efter att ha fragat efter vagen en endaste gang sa hittade vi! maste medge att det ar valdigt laskigt att sitta pa en liten moppe efter en vag med tre filer at bada hall. man kanner sig som en liten myra! och dom kor ju inte forsiktigt direkt.. blev inte mycket shopping dar men ett roligt litet aventyr med mopparna :)

nu ar vi karon igen. har hittade vi lite att shoppa. nu ska vi ga och kopa sanadar balonger eller vad man ska saga som man tander och slapper upp i luften. mysigt!!

Ja, sagen leder bade i brunhet och den som flagnar mest :) haha a johan fick hora att han sag ut som en chokladbit och jag och natta ar val skapligt bruna for att vara vi. Vi har ju inte direkt lika latt att bli brun som killarna. tyvarr..

Ha det sa bra pa resan Anne! Du behover nog komma bort en liten stund efter det som hant. Synd att vi inte hinner hem och traffas innan du aker. Men vi far ses nar du kommer hem. Njut av resan! Johan halsar oxa.



Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilken tur att man inte visste att ni var ute i den där trafiken då har man ju fått ett nervöst sammanbrott..........Njut nu de sista dagarna. Ni ser ut att vara riktigt bruna allihopa. Se till att knäppa kort på ballongerna så att vi oxå får se.
Många kramar från mamma Lisa

2008-03-07 @ 15:38:50
Postat av: Anne

Ska försöka njuta av varje minut!! Men så brun som ni är hinnner nog inte jag bli på 1 vecka. Huvva att åka moppe där, hade Lisa o jag varit med hade vi nog inte släppt iväg er :). Många kramar till er! Vi ses nästa helg när jag kommer hem.

2008-03-07 @ 15:50:31
Postat av: Carro

Själv sitter man här med mössa och långjacka och ska gå ner på stan. Hur känns det då? Snart komme rni hem till de här, ta vara på sista dagarna :)
Systra

2008-03-08 @ 14:15:11
URL: http://carolinea.blogg.se
Postat av: Mormor

Hej!

Föstår att ni haft en härlig semester men i sanningens namn så tror jag att ni har lite hemlängtan nu?
Johan längtar säkert efter svensk husmanskost. Eller, har jag fel? Hur som helst så önskar jag er en trevlig hemresa och snar ett kärt återseende. Må så gott och sköt om er! Kramar från mormor

2008-03-09 @ 08:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0