Options..

Olika alternativ, olika erbjudanden.. Visst är det bra att ha alternativ att välja bland men det gör en förvirrad! Och när erbjudandet låter väldigt lockande så blir man ännu mer förvirrad. Men det finns tid att fundera..

Tränade i morse iaf.. Gick väldigt segt, märks att jag har förkylningen kvar i kroppen. lite riskabelt att träna nu men man måste chansa lite.. Antingen så sprider jag runt bakterierna och blir ännu sjukare eller så blir jag piggare och friskare av träningen. fifty-fifty chansning :)


I morgon blir det matlagning och städning på morgonen sen jobb sen ska jag och Johanna kanske busa igen. Funderar på att ge oss på köket. Det ska målas om.. :) Hm.. undra vad vi ska göra nästa vecka.. Hahah!


Kommentarer
Postat av: molle

Gummmms :) Duktiga ni är. Nästa vecka kan vi sova lite ihop ? =) längesen nuju! Har ju kört minst 1 gång i veckan tidigare. Så nu är det skärpning på oss :D Men du , ta med dig johanna och kom över till mig på fredagkväll då så kan vi kika på idol och mysa till det lite. Isa är ju här då med! Japp klockan 12 funkar finemangens! PUSSPUSS

2008-11-19 @ 09:37:58
URL: http://mollee.blogg.se/
Postat av: Stina

Ni är tokiga ni !

Men ack så duktiga ; )

2008-11-19 @ 11:30:54
URL: http://stinakampe.blogg.se/
Postat av: Anonym

att hålla på att renovera sådär kan nästan klassas som adhd:D

2008-11-19 @ 17:22:41
Postat av: Lotta

Nu sitter vi och kollar runt och drömmer oss bort, mot varmare breddgraber, sol, värme, klarblåa hav, ja det vill säga thaaai ! :D

kom bara lite osökt att tänka på dig då ! :D :D

2008-11-19 @ 19:23:06
URL: http://lottanordstrom.blogg.se/
Postat av: hellan

you will honey.

ska knäppa kort nästa vecka med riktig kamera så jag får en fin fin portfolio, så då laddas det upp en hel hög med bilder. så vänta bara tålmodigt ;)

2008-11-19 @ 20:44:28
URL: http://hellanshell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0